mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

 
 

Maart 2024

 

Beterbrabant, vier Pasen zoals nooit tevoren!

Het paasweekend staat voor de deur en het is tijd om de paas festiviteiten en vieringen in regio Den Bosch te ontdekken! Terwijl de lente in volle bloei is en de dagen warmer worden, liggen er komende maand tal van evenementen in het verschiet voor jou en je gezin. Van het speuren naar verstopte paaseieren tot het rennen door de natuur in De Maashorst. Volg dat voorjaarsgevoel en trek naar buiten!

Den Bosch Region
Leeft!

 
 
 

Paaspop wacht op je!

Het grootste paasfeest van Nederland kun je vinden in onze regio namelijk: Paaspop! Met vele bekende nationale en internationale artiesten wordt het festival elk jaar groter en beter. Dus vier pasen met een drankje en een dansje!

 

Ontdek Paaspop 

 
 
 

Kermissen in de regio!

De vreugde van de kermis keert terug terwijl de lente haar intrede doet! Bereid je voor op spanning en sensatie. Van avontuurlijke attracties tot smakelijke lekkernijen, wat  te denken van de Paaskermis in Oss. Genieten voor de hele familie!

 

Naar de kermis

 
 

Ontdek de UITagenda

Den Bosch Region presenteert dé meest complete UITagenda van Noordoost-Brabant. Wekelijks barst het van de smaakvolle festivals, live-muziek, tentoonstellingen en vele andere toffe activiteiten voor jong én oud. Waar wacht je op?

 

De Bijbel in beeld
Tijdens deze expositie van Adri Frigge ontdek je de Bijbel op een heel andere manier. Verschillende etsen die mede zijn geïnspireerd door klassieke muziek vertellen je het boeiende verhaal van Jezus zijn lijdensweg. Te zien tot 25 april.  

Meer info

 

De Maashorst
Trailrun
Ren je op 7 april rot tijdens De Maashorst Trailrun. Voor beginners en de echte diehards zijn er meerdere afstanden te kiezen, Ontdek het natuurgebied, adem de koele ochtendlucht in en verleg je grenzen!

Meer info

 

Bjorn van der Doelen

Voetballer, muzikant en Brabander in hart en nieren: Bjorn van der Doelen nodigt je 14 april uit voor een fijne muzikale middag in Schijndel. Verhalen en muziek wisselen elkaar af, allemaal in de voor ons welbekende Brabantse tongval.

Meer info

 

Bekijk de volledige UITagenda

 
 

Na het paasontbijt de natuur in!


Wandel door de prachtige natuurgebieden, bewonder imposante kastelen en verken schilderachtige dorpen. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling door het groen of een cultureel uitstapje naar historische plekken, er is genoeg te beleven om je voorjaar mee te vullen.

Plan je bezoek

 
 
 

Paasfeest De Elzenhoek

Bezorg de kids een overgetelijk pasen bij De Elzenhoek. Naast het zoeken van Paaseitjes en een waar poppentheater kun je er ook op de foto met de Paashaas. En als toppunt kun je de dieren bewonderen die te vinden zijn op de kinderboerderij.  

 

Paasavontuur voor kinderen

 
 

Ervaar de Fluisterboot  

Trek over de Aa terwijl de schipper je verhalen vertelt over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Laat je meevoeren terwijl je dobbert door prachtige natuur die vanaf het water soms mooier is dan aan wal.  

 

Laat je meevoeren op de Aa

 

" Trek eropuit in de lente, in elke dorp en stad bloeien de evenementen weer op!"  

 
 
 

Tip!
Al eeuwen lang wordt er met Pasen een vuur ontstoken. Na een spetterende show op De Parade zal het vuur zich verspreiden naar alle paasvieringen in kerken in Den Bosch.

 

Pasen bij de Sint-Jan

 
 
 
 
 

De stad Den Bosch en haar achtertuin zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden door bijzondere verhalen uit verleden en heden. Laat je inspireren door de verhalen, bekijk de activiteiten en maak je klaar voor jouw reis door Den Bosch Region.

 

Contact

 
 
 
 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame

An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this