winkelverzameling;uw internet winkelcentrum
 1. De interieur weken gaan van start! LampenLicht tot 80% korting

 2. zondag 31 oktober weer wintertijd Klok achteruit. Bij LampenLicht tot 80% korting

  zondag 31 oktober weer wintertijd Klok achteruit

   

  De interieur weken gaan van start!

 3. Een groot assortiment speelgoed voor Sinterklaas

 4. Kom tot rust in huis met Organic Nature woonstijl

  lampenlicht.nl
  Organic Nature woonstijl 1
  Back to nature met Organic Nature woonstijl!
  Mensen hechten steeds meer belang aan de natuur en duurzaamheid. Deze woonstijl is ontstaan doordat mensen graag tot rust komen in de natuur. Organic Nature zorgt voor rust en kalmte in je interieur.
  Organic Nature Materials
  Organic Nature maakt voorNaamlijk gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan, licht hout, leer, wol, katoen en steen. Deze worden in hun natuurlijke staat gebruikt en zijn dus onbewerkt. Daardoor is Organic Nature ook een vrij lichte woonstijl op het gebied van kleurgebruik. Maar dat wil niet zeggen dat het saai en kleurloos is. Organic Nature is goed te combineren met kleuren zoals groen, zeeblauw, geel en terracotta. Daarbij blijf je in de natuurlijke tinten, maar zorg je voor wat meer kleur!
  Organic Nature Hatch 45
  Bij Organic Nature is het de kunst om je interieur niet met drukke accessoires aan te kleden. Je wil voorNaamlijk rust creëren. Een rotan hanglamp zoals Hatch 45 heeft de natuurlijke twist door zijn materiaal gebruik en vorm. Planten zoals de boomvaren, Papyrus plant, cactussen en andere palmsoorten heb je nooit genoeg. Deze zorgen ook voor kleur in het interieur. Een rotan krukje, linnen kleed voor op de bank, rieten manden en een warm vloerkleed geven je dat natuurlijke gevoel en rust in je interieur.
  Bekijk hanglamp Hatch 45 ›

  Ben je net zo'n fan als wij van Organic Nature? Volgende week lees je wat de laatste trends zijn en welke verlichting daar het beste bij past. Tot die tijd kun je vast onze inspiratie pagina bekijken.
  Tot die tijd kun je vast onze inspiratie pagina bekijken.
  Meer over Organic Nature ›
   
   
   
   
 5. De leukste retro games voor de herfstvakantie!

   

  Harry Potter: Wizard Schaak Set

  harrypotterschaakset.jpg 

  € 76,95