Bloosnieuws december

Bloosnieuws december

Na een korte sluiting mochten we afgelopen donderdag gelukkig weer open. Dat betekent dat je in december weer bij ons terecht kunt voor repetitieruimte en kleinschalige theater- en filmavonden.

En er was nog meer goed nieuws, de provincie Noord-Brabant liet ons weten dat we de komende vier jaar opnieuw structurele steun ontvangen voor 39Graden. Een welkom lichtpuntje in deze tijd! Samen met een recente toekenning van het rijk kan 39Graden de komende jaren flink groeien en nog meer betekenen voor een nieuwe generatie jonge talenten.


Daarnaast werden er flinke stappen gezet in het proces rond de gebiedsontwikkeling van cultuurcluster Klavers Jansen, het terrein waar Podium Bloos is gehuisvest. De gemeente gaat in de versnelling door een vervolgopdracht te geven aan de initiatiefnemers Chassé Theater, Nieuwe Veste en Podium Bloos om de plannen samen met makers en gebruikers concreet uit te werken. In het voorjaar moet er een definitief ontwerp liggen, inclusief beheerstructuur en programma. De realisatie van het cultuurcluster is een belangrijk onderdeel van CrossMark, het grootste stedelijke project van Breda voor de komende jaren. Lees hier meer over de recente ontwikkelingen. 

We zitten dus zeker niet stil bij Bloos en hopen je snel in goede gezondheid te ontmoeten!
 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bloos-nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram.


4-jarige ondersteuning van de provincie voor 39Graden

Afgelopen week liet de provincie Noord-Brabant ons weten dat we de komende vier jaar opnieuw structurele steun ontvangen voor het succesvolle jongerenplatform 39Graden. Hiermee kunnen we voor de periode 2021-2024 rekenen op een bedrag van €160.000. Samen met een recente toekenning van het rijk kan 39Graden de komende jaren flink groeien. Dat is fantastisch nieuws voor een nieuwe generatie talenten. Aan het komende festival, dat vanwege COVID-19 een alternatieve vorm kent, wordt hard gewerkt. Zet de data alvast in je agenda: 4 t/m 7 februari 2021. Lees meer
 
Ogentroost verplaatst naar januari
vr 15 jan | 20.00 uur | € 12,50 | Student: € 7,50 | koop kaarten (max. 30 beschikbaar)

De uitgestelde editie van Ogentroost is verplaatst naar vrijdag 15 januari 2021. Het programma is onveranderd gebleven en bestaat uit de intieme dansvoorstelling The Lost Art of Grief van choreografe Marie Goeminne en het muziekproject Sounds from Boghym Island van het ensemble Gum Boy Orchestra. We hebben plek voor slechts 30 bezoekers, dus wees er snel bij!

 
reindier van het zuid land in reprise in Chassé Theater
do 17 dec | 19.30 uur | € 14,50 | koop kaarten (max. 30 beschikbaar)

Op 17 december presenteren we in samenwerking met het zuid land een reprise van reindier in het Chassé Theater. Een monoloog voor volwassenen, gespeeld door een dertienjarige jongen. Over de kracht van de verbeelding en de tomeloze liefde van een moeder voor haar kind. "Misschien wel de grootste troef van de voorstelling is het spel van de dertienjarige (!) Lucas Siljée. Trefzeker, beheerst en met een uitmuntende tekstbehandeling geeft hij de relatief complexe monoloog prachtig vorm. Dat vraagt niet alleen om lef, maar vooral om vakmanschap." (Theaterkrant.nl). Lees meer

Belcrum Bios, de gezelligste 1,5 meter bioscoop van Breda

Ook al mogen we momenteel maar maximaal 30 filmliefhebbers ontvangen, Belcrum Bios is nog steeds nét zo gezellig als voorheen. In december zie je Mi Vida (2 dec), Sorry we missed you (8 dec) en Little Women (22 dec). Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen raden we je aan om vroegtijdig een ticket te reserveren via belcrumbios.nl

Belcrum Bios is een initiatief van Chassé Cinema en Podium Bloos.

PLAN Corona Noodfonds keert €140.000 uit aan jonge makers

PLAN Brabant, waar wij ook deel van uitmaken, presenteert een Corona Noodfonds van €140.000 voor jonge makers die bij PLAN-partners in Brabant aan het werk zijn. Met de middelen mag geleden schade opgevangen worden of (extra) ruimte voor de voortgang van lopende ontwikkeling gemaakt worden. PLAN heeft hiermee (Bredase) theatermakers als Jorg van den Kieboom & Hidde Brouwers (het zuid land), KNOT Kollektiv, Mees Walter & Anoek Oostermeijer en Dyane Donck kunnen steunen. Lees meer

Foto: Constructions of my interior van Sam Scheuermann, copyright Lara Maassen

 
Agenda december

02 dec  Belcrum Bios: Mi Vida
08 dec  Belcrum Bios: Sorry we missed you
17 dec  het zuid land | reindier @Chassé 
Theater
22 dec  Belcrum Bios: Little Women


Agenda januari

15 jan Ogentroost | Diverse makers
 
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Login om te antwoorden

Bloosnieuws oktober 2020

Bloosbrief oktober

De nieuwe maatregelen die sinds 28 september van kracht zijn betekenen voor Bloos helaas weer een stapje terug. Op 1 oktober heeft de veiligheidsregio Midden - en West-Brabant besloten om ons geen ontheffing te geven van de coronaregels. Dit betekent dat wij voorlopig niet meer dan maximaal 30 personen mogen toelaten bij voorstellingen, films en andere bijeenkomsten. Spijtig, want september en oktober zaten helemaal vol. Desalniettemin gaan we onverminderd door met onze activiteiten, al is het met een kleiner gezelschap dan normaal.

Mondkapje per direct verplicht
Om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen is het dragen van een mondkapje per direct verplicht. Alleen als je op je stoel zit mag je deze afdoen. Ga je naar de bar of het toilet? Dan zet je het mondkapje weer op totdat je weer op je plek zit. Zonder mondkapje kan de toegang worden geweigerd.

Alle coronamaatregelen op een rij
Een bezoek aan Podium Bloos is volledig coronaproof. Klik hier voor een volledig overzicht van de maatregelen die wij in tijden van corona nemen om een veilig bezoek voor iedereen te garanderen. 


Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bloos-nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Vlaamse choreografe Ann van den Broek genomineerd voor meest indrukwekkende dansproductie 2020

Op 1 oktober werden de VSCD Dansprijzen 2020 uitgereikt. In verband met corona was er dit jaar geen prijsuitreiking, maar enkel nominaties. Onder hen ook één van onze huisvrienden: het gezelschap WArd/waRD van de Vlaamse choreografe Ann van den Broek. Haar voorstelling Memory Loss – die deels tot stand kwam tijdens een repetitieproces in Podium Bloos – is genomineerd voor de Zwaan ‘meest indrukwekkende dansproductie 2020’. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan hebben mogen leveren!

Op 7 oktober was er een digitale variant van Memory Loss te zien tijdens de Nederlandse Dansdagen Digitaal, deze werd eind september opgenomen in Podium Bloos. Première gemist? Kijk hem hier terug!

Foto: Rio Staelens
PRA terug in Breda met nieuw muziektheaterproject
zo 18 okt 15.30 uur | € 5,- | Koop kaarten (max. 30 beschikbaar)

Hoe kun je anders kijken en luisteren, op wat voor manieren kun je contact leggen en hoe ga je samen het avontuur aan? Elkaar ontmoeten met een onbevangen blik – dat staat centraal bij het nieuwe improvisatieproject van PRA Muziektheater. 
MOMENTUM is een even muzikale als dansante voorstelling waarin mensen van verschillende generaties elkaar ontmoeten. Mensen die elkaar niet zomaar zouden tegenkomen, omdat hun levens volkomen van elkaar verschillen. Deelnemers uit alle hoeken van Brabant, van jong tot oud en van amateur tot professional, musici, dansers en zangers, nemen het publiek mee op reis. Ook onze buren van Theaterwerkplaats Tiuri gaan de uitdaging aan op 18 oktober!
Ogentroost gaat door, live en coronaproof!
vr 6 nov | 20.00 uur | € 12,50 | Student: € 7,50 | koop kaarten (max. 30 beschikbaar)

Verlang je na al dat digitale vermaak ook zo naar een live ontmoeting en kunstbeleving? Kom dan op 6 november naar Ogentroost. Op het programma: de intieme dansvoorstelling The Lost Art of Grief van choreografe Marie Goeminne en het muziekproject Sounds from Boghym Island van het ensemble Gum Boy Orchestra (Dyane Donck). We hebben plek voor slechts 30 bezoekers, dus wees er snel bij!
NIEUW: 39° Winterschool
Start: 19 oktober (herfstvakantie)
Meer info & aanmelden: www.39graden.nl

Naast de Summerschool introduceert 39Graden dit seizoen ook een Winterschool. In dit 39Graden LAB creëren jongeren een eigen voorstelling, gebaseerd op de 90’s cultfilmhit GUMMO. Hierbij worden ze begeleid door regisseur en schrijver Jorg van den Kieboom en Anna Verkouteren Jansen, eveneens regisseur. GUMMO - de voorstelling wordt gepresenteerd tijdens Cultuurnacht Breda (januari) en Festival 39Graden (februari). Repetities vinden plaats in de herfst- en kerstvakantie en in de weekenden.

Belcrum Bios, de gezelligste 1,5 meter bioscoop van Breda

Ook al mogen we momenteel maar maximaal 30 filmliefhebbers ontvangen, Belcrum Bios is nog steeds nét zo gezellig als voorheen. In oktober zie je St. Vincent (13 okt) en The Life Aquatic with Steve Zissou (27 okt). Beiden met Bill Murray in de hoofdrol. Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen raden we je aan om vroegtijdig een ticket te reserveren via belcrumbios.nl

Belcrum Bios is een initiatief van Chassé Cinema en Podium Bloos.

Vijf nieuwe instromers Fonds Podiumkunsten uit bedreigde PLAN

Talentontwikkeling in theater, dans, circus krijgt in Noord-Brabant succesvol vorm door de inzet van PLAN Talentontwikkeling Brabant, waar ook Podium Bloos onderdeel van uitmaakt. Op Prinsjesdag werd bekend dat vanaf 2021 maar liefst vijf PLAN-initiatieven met structurele Rijksondersteuning van het Fonds Podiumkunsten kunnen gaan werken. Eva Line de Boer Producties, Sanne Nouws, This is not a show - Katja Heitmann, The100Hands en Corpo Máquina (o.l.v. Guilherme Miotto met makers Evangelos Biskas, Shane Boers en Simon Bus) stromen als nieuwkomers met hun gezelschap in. 

Minder rooskleurig is de toekomst voor PLAN zelf, en daarmee de toekomst van de talentontwikkeling voor theater, dans en circus in de provincie. Als aanvrager voor 'ontwikkelingsinstelling' bij de BIS werd het combinatieplan van PLAN en DansBrabant zeer positief beoordeeld maar wegens overvraging in deze categorie waren er geen middelen beschikbaar. Dat dit bewezen initiatief nu dreigt te verdwijnen, baart zorgen voor de kansen van de nieuwe generatie makers in Zuid-Nederland. Het is een zorg die door de brede zuidelijke podiumkunstsector en opleidingen wordt gedeeld.

Klik hier voor uitspraken van de betrokken makers en uitgebreide informatie over PLAN.

Beeld: uit Een feest om te janken van Sanne Nouws, copyright Simon Wald-Lasowski.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Agenda oktober

16 okt  Sound of Europe (geannuleerd)
17 okt  Sound of Europe (geannuleerd)
18 okt  PRA Muziektheater | MOMENTUM
19 okt  Start 39° Winterschool


Agenda november

06 nov  Ogentroost | Marie Goeminne en Gum Boy Orchestra
Login om te antwoorden

Bloosbrief september

Bloos in coronatijd

Het zijn roerige tijden. Ondanks de coronacrisis en de grote druk op de culturele sector gaan we bij Bloos onverminderd door. Het is druk. Zo wordt er in ons pand volop gerepeteerd door makers, waren we betrokken bij een literair project van Tilt, toveren we ons plein tweewekelijks om tot buitenbios en helpen we bedrijven bij de organisatie van 1,5 meter events. Kortom, we zitten niet stil bij Bloos! 

September is volledig volgeboekt en ook de agenda voor oktober loopt snel vol. Maar niet getreurd, in november en december hebben we nog voldoende beschikbaarheid voor zowel artistieke als zakelijke activiteiten. Ben je op zoek naar een repetitieruimte of een coronaproof locatie voor een zakelijk event? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 076-5720805.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bloos-nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Structurele steun van het rijk voor 39Graden

Fantastisch nieuws! Voor het succesvolle jongerenplatform 39Graden ontvangt Podium Bloos de komende vier jaar structurele steun van het rijk. Dat maakte het Fonds voor Cultuurparticipatie op 31 augustus j.l. bekend. Hiermee kunnen we voor de periode 2021-2024 rekenen op een bedrag van €260.000. We zijn heel trots en dankbaar voor het vertrouwen dat het fonds in ons plan heeft getoond. 

Uit het adviesrapport: “De aanpak waarin jongeren zelf verantwoordelijk zijn, zorgt ervoor dat ze hen serieus neemt. De commissie ziet deze aanpak als de toekomst van educatie en waardeert de zeer bijzondere bijdrage die 39Graden levert aan de infrastructuur voor talentontwikkeling.” Lees verder

Nieuw seizoen
De werving voor het nieuwe seizoen is inmiddels gestart. Jongeren tussen de 15 en 21 jaar kunnen zich aanmelden via www.39graden.nl.
NIEUW: 39° Winterschool
Start: 19 oktober (herfstvakantie)
Meer info & aanmelden: www.39graden.nl

Naast de Summerschool introduceert 39Graden dit seizoen ook een Winterschool. In dit 39Graden LAB creëren jongeren een eigen voorstelling, gebaseerd op de 90’s cultfilmhit GUMMO. Hierbij worden ze begeleid door regisseur en schrijver Jorg van den Kieboom en Anna Verkouteren Jansen, eveneens regisseur. GUMMO - de voorstelling wordt gepresenteerd tijdens Cultuurnacht Breda (januari) en Festival 39Graden (februari). Repetities vinden plaats in de herfst- en kerstvakantie en in de weekenden.
Winnaars 39Graden 2019, Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen, overdonderen jury Holland's Got Talent

De werking van 39Graden is niet onopgemerkt gebleven. Winnaars van de jaarlijkse Gouden Thermometer vinden steevast hun weg in het kunstcircuit. Zo waren recente winnaars Tommy Heeffer en Rowan van den Boomen afgelopen zaterdag nog te zien bij Holland’s Got Talent met een tot tranen toe geroerde jury. Hun optreden maakte zo’n grote indruk dat ze direct door zijn naar de liveshows.
Optreden gemist? Kijk hier het fragment terug.
Bloos inspiratie voor verhalenbundel Tilt Inc.

Vijf jonge schrijvers. En vijf Bredase bedrijven. Wat gebeurt er als je die combineert? Als je literaire talenten in dienst neemt? En ze loslaat op een nieuwe werkvloer? Neerzet bij de koffieautomaat? Met de directeur laat wandelen? Door gangen laat dolen? Dan krijg je vijf unieke ervaringen. En vijf korte verhalen. Die gebundeld zijn in het boek Tilt Inc. Vanaf nu te koop in alle Bredase boekhandels. 

Schrijfster Dieuwke van Turenhout ging begin dit jaar in tijdelijke dienst bij Bloos en liet zich voor haar verhaal inspireren door de magie van het theater. In onderstaande video vertelt zij over haar ervaring.
Première reindier
het zuid land


December vorig jaar was er al een preview van reindier van het zuid land, bestaande uit theatermakers Jorg van den Kieboom en Hidde Brouwers, te zien tijdens Ogentroost. De voorstelling is nu klaar en gaat op 4 september in première in De Nieuwe Vorst. In aanloop naar deze speciale datum zetten de heren in Bloos de puntjes op de i en speelden ze een besloten try-out. Meer speeldata zie: www.hetzuidland.nl.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Uitverkochte "zalen" voor Sunset Cinema! 

Na vier uitverkochte edities van Sunset Cinema op ons plein mogen we spreken van een daverend succes! Op 15 september toveren we ons plein voor de laatste keer dit jaar om tot buitenbios. Te zien is dan de 4K-restauratie van Spike Lee’s Do The Right Thing. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan snel een ticket via chasse.nl/sunsetcinema

Sunset Cinema is een initiatief van Chassé Cinema, Podium Bloos, Radio Pannekoek en Belcrum Bios.

Agenda september

15 sep  Sunset Cinema: Do The Right Thing

Agenda oktober

16 okt  Sound of Europe (uitverkocht)
17 okt  Sound of Europe
19 okt  Start 39° Winterschool
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Login om te antwoorden

Here we are again: BUTFF 2020 coming up!

BUTFF2020 program online!


Holy shit! 15 years...


A special BUTyear


Because of The Virus everything will be a bit different, in any case it will be BUT. On top of that we are proud to present a splattering great filmprogram. Look at our website, because the program is online, next saterday, 1 August.

Nieuwe Veste and Chassé Cinema are still our main venues. In Chassé in the regular cinema, but will be limited to 35 people. In the Nieuwe Veste the Theaterzaal will have room for 25 people. Unfortunalty our small cinemas and the musicprogram had to be cancelled this year.

On the BUTsquare the terras will be smaller than before. This year we turned it into a waiting space for the public. Only if you have a filmticket for the next film, you are allowed at the terras 15 minutes before the start of the film. You can take a seat and enjoy the fine art, the occasional performances and of course you can buy a bottle of BUTbeer (or something else) while waiting.
After the movie you unfortunately have to leave the terrain, but we found a nice alternative BUTFF hangout at café Het Hijgend Hert (The Panting Dear) at a short distance from both cinemas. Where they have BUT art and serve the BUTbeers too ;)

On Friday and Saturday we have a drive-in on the parking lot next to STEK, on the Veilingkade. Through your car radio you can receive the sound of the movie. A screen measuring no less than 8 x 13 meters ensures a great viewing experience.
Tickets for the drive-in are separate from passe-partouts and day tickets and are available for EUR 15,- per car.

For those who stay at home, we have a live stream film programme with our friends from Cinematig Film Festival throughout the festival. And an online panel discussion about the European underground scene on sunday afternoon. 

And there will be a speed date for filmmakers.
And some BUTTshirts and BUTbags.

We're gonna have fun anyway!!

 
No hugging

The corona rules are taken very seriously by the BUTFF-team. We don't want you to get sick and we want to stay healthy ourselves.

So even during the BUTFF: stay at home if you have a cold, or have a fever. Keep a distance of 1.5 meters. Cough in your elbow. And wash your hands more often!

We will keep it clean by cleaning the halls after every film, by permanently having someone by the toilets to clean in between, by having a hand cleangel in different places and by keeping our distance.

And last but not least: pin only!

 

Let's hope that next year we can fall into each other's arms again with dedication!
Facebook
Instagram
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TICKETS
ATTENTION!
Passe-partouts & day passes are only for sale in the Naam of the cardholder
BUTFF wordt mogelijk gemaakt door de gewaardeerde medewerking van:

     
 
Login om te antwoorden

Bloosnieuws juni

 

Bloosnieuws juni
We gaan weer open!


Goed nieuws! We mogen weer open en dat betekent dat je vanaf 9 juni weer bij ons terecht kan in de Belcrum Bios, elke twee weken op dinsdag. De titels voor juni en juli zijn bekend. Uiteraard hebben we alle benodigde maatregelen genomen om je als bezoeker onbezorgd van de film te laten genieten. De films worden vertoond in de grote zaal, waar voldoende ruimte is om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

We kijken er naar uit binnenkort ook weer theatervoorstellingen te brengen en werken hard aan een mooie zomerprogrammering, maar daarvoor vragen we nog even je geduld. Tot die tijd brengen we Bloos bij je thuis en delen we de online initiatieven van makers die verbonden zijn aan onze werkplaats. In deze nieuwsbrief vind je o.a. een audiovertelling over vrijheid en isolement, video's en interviews. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bloos-nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Bekijk alle corona-maatregelen

Belcrum Bios is terug en volledig coronaproof! 

A.s. dinsdag 9 juni starten we de Belcrum Bios weer op en draaien we Shoplifters, een meesterwerk van regisseur Hirokazu Kore-Eda. Zijn warme, intieme stijl en sociaal-realistische blik zijn altijd direct te herkennen. Shoplifters won terecht een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. Meer info & tickets

Uiteraard doen wij er alles aan om jouw bezoek aan de Belcrum Bios zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo zijn er looproutes uitgezet en vertonen we de films in de grote zaal om de 1,5 meter ruimte tussen de huishoudens te waarborgen. 


Let op, door de veiligheidsmaatregelen zijn de plaatsen in juni beperkt (max. 30). In juli breiden wij onze capaciteit uit. Zo kun je weer met je hele vriendengroep naar Belcrum Bios.

Terugkijken: Première Quarantine Art

Op 22 mei vond de première van het online platform Quarantine Art van Bilal Bachir plaats via Twitch. Het presenteert een nieuwe vorm van theater, waarin het publiek invloed heeft op de daadwerkelijke uitvoering. Te zien was een interactieve performance van KNOT Kollektiv en het circuscollectief Cia Nyff. De livestream werd uitgezonden vanuit Podium Bloos. Uitzending gemist? Bekijk hem hieronder terug. 

A.s. zondag 7 juni is Quarantine Art terug en vanaf 19.00 uur te volgen via deze link

Terugblik Theater Na de Dam 

Op 4 mei vond de elfde editie van Theater Na de Dam plaats. Wegens de coronacrisis dit keer niet in de theaters, maar online. Ook Podium Bloos leverde een bijdrage met de audiovertelling Don’t fence me in, gemaakt door theatermakers Jorg van den Kieboom en Naomi Steijger uit onze werkplaats.

Nog niet geluisterd? Doe dat hier dan alsnog!

 
Niet op:
het zuid land en Hanna van Mourik Broekman


Als gevolg van de coronamaatregelen werden talloze theatervoorstellingen geannuleerd. Zo ook de premières van de nieuwe producties van het zuid land en Hanna van Mourik Broekman. In plaats van recensies te publiceren, laat Theaterkrant betrokken theatermakers aan het woord.
Premièredatum: 8 mei
het zuid land | reindier
Jorg van den Kieboom & Hidde Brouwers

Brouwers: ‘We dachten dat we iets absurds hadden bedacht, en toen bleek de realiteit nog absurder.’ Lees hier het hele interview.

Afgelopen december was er nog een voorproefje te zien tijdens Ogentroost in Podium Bloos.


Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Premièredatum: 13 mei
Hanna van Mourik Broekman
De ontmoeting met de verwarring

Van Mourik Broekman: ‘Ik merk hoe belangrijk het juist nu is verschillende perspectieven te blijven delen over angst, paniek en eenzaamheid.’ Lees hier het hele interview.


Een deel van het onderzoek- en repetitieproces van dit project zou plaatsvinden in Podium Bloos.
PLAN portret: Lex Bohlmeijer in gesprek met The100Hands

Jasper Džuki Jelen & Mojra Vogelnik-Škerlj vormen samen The100Hands. 2020 is het vierde jaar waarin zij zich onder PLAN ontwikkelen. Lex Bohlmeijer maakt de balans op en praat met het duo over dans, cultuur, natuur en OER. PLAN is een samenwerkingsverband van tien culturele partners in Brabant, dat zich inzet voor talentontwikkeling van jong podiumkunsttalent. Ook Bloos maakt hier onderdeel van uit.
Agenda juni

09 juni  Belcrum Bios: Shoplifters (max. 30 plaatsen beschikbaar)
23 juni  Belcrum Bios: Lazzaro Felice (max. 30 plaatsen beschikbaar)

07 juli  Belcrum Bios: Hunt for the Wilderpeople
21 juli  Belcrum Bios: The Farewell
Facebook
Twitter
Instagram
Website
 
Login om te antwoorden

Cultuurnacht Breda Match me

In deze bizarre tijden is er veel veranderd. We werken thuis. We gaan niet naar het theater of het museum. Er zijn geen evenementen. We maken ons zorgen over de makers, de locaties, de cultuursector in zijn geheel. Maar langzaamaan gaan we toch op zoek naar een manier om het leven in deze situatie aangeNaamr te maken. In een veilige, of in ieder geval soort van beheersbare vorm. Waarin we het risico minimaliseren. Want dat risico, dat blijft. Maar maanden zonder elkaar, zonder verbinding, zonder samen beleven: dat gaat het ook niet worden.
 

Ook Cultuurnacht Breda start voorzichtig de voorbereiding voor de editie van 2021 op. Hoe die editie eruit gaat zien? Dat weten we nog niet. We volgen de richtlijnen van overheid en RIVM. En we denken mee, bij elke stap die er genomen wordt, hoe dat kan uitpakken voor een Cultuurnacht op een koude avond in januari. Dat het een Cultuurnacht Breda wordt die anders dan anders is, dat weten we al wel zeker. 

Elk jaar trappen we de voorbereidingen af met een Cultuurnachtcafé. Vorig jaar noemde we dat "de matchingsavond". En die is ons goed bevallen! Een zaal vol enthousiaste aanwezigen, doorgewinterde en ook zeker nieuwe deelnemers, een goede sfeer en boven al: een paar mooie matches die tot bloei kwamen tijdens de Cultuurnacht. Dus hier gaan we mee verder. Dit jaar gaan we digitaal. Op 9 juni willen we jullie uitnodigen voor de Digitale Matchingsmiddag voor CNB 2021. Van 16.00 - 17.30  uur, via Teams/ Zoom (link volgt).

Meld je aan via onderstaande button! We hebben ook nog wat vragen voor je om de matchingsavond voor te bereiden.

Hopelijk tot 9 juni! 

Ga naar het formulier
Instagram
Facebook
Website
Login om te antwoorden