Willem Twee toonzaal
nieuws

Gelukkig weer open

Vanaf donderdag vinden in Willem Twee toonzaal  – weliswaar binnen de restricties die een dikke maand geleden werden afgekondigd – weer concerten plaats. Het allereerste concert, a.s. vrijdag, is al uitverkocht, maar er is een tweede concert ingepland waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Vanwege de coronamaatregelen is de programmering aan veel veranderingen onderhevig. De laatste twee lunchconcerten (van 25 november en 9 december) in onze reguliere reeks worden bijvoorbeeld verplaatst naar het volgende kalenderjaar, en het concert van a.s. zondag van Duo Xsight@ is geannuleerd. We proberen onze website zo actueel mogelijk te houden, dus houd uzelf a.u.b. vooral via onze online informatie op de hoogte.

vrijdag 20 november
Eric van der Westens New Quadrant

Het nieuwe album van Eric van der Westens New Quadrant zou in mei en juni 2020 worden opgenomen, maar vanwege de Corona-crisis is het onmogelijk om samen in de opnamestudio te zijn zonder de strikte regels te overtreden. Daarom zijn de data voor de presentatieconcerten verschoven naar oktober 2021. Het vinylalbum bevat originelen van Van Der Westen plus een cover van een van zijn favoriete J.J. Cale tracks: Magnolia. Met melancholische en zoete melodieën genoeg muziek om bij weg te dromen, ook al vanwege de afwezigheid van drums waardoor de band een heel open muzikaal karakter krijgt. Yannick Hiwat op viool, Efe Erdem op trombone, Angelo Verploegen op trompet en Aron Raams op gitaar.

Vrijdag 20 november 21:30 uur


TIP: The Real Book Noord-Brabant Edition

De Jazzwerkplaats presenteert vol trots 'The Real Book Noord-Brabant Edition (Vol. 1)'. Het boek bevat zo’n kleine 50 composities van de hand van 24 jazzmusici uit Brabant zoals Eric Vloeimans, Paul van Kemenade, Sanne Rambags en Niko Langenhuijsen. Jeroen Doomernik heeft het Real Book samengesteld en het is bewerkt door Fons Toonen tot goed leesbare sheets in het originele Real Book font. De editie is verkrijgbaar in C, Bb en Eb via www.jazzwerkplaats.nl.

Binnenkort
ZA
21
NOV
Homerun #2: De Mens
09:00u
DO
26
NOV
AMPA presentatie elektronische composities
20:00u
VR
27
NOV
Jeroen van Vliet MOON TRIO
19:30u
ZO
29
NOV
The Hague String Trio
11:00u
WO
02
DEC
Ta/dP Lunchconcert Luisa and Friends
Klassiek - 12:30u
volledige agenda
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Login om te antwoorden

winkelen bij de hema

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook

xenos