Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 23 januari 2023 15:57

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder | Nieuwjaarsconcert, Mark van de Veerdonk, Programma Carnaval en nog veel meer

Written by
Rate this item
(0 votes)
 

In dit nieuwsbericht:

Nieuwjaarsconcert Blaasconcerten

Mark van de Veerdonk:

Boldertheater: 'Podiumbeest Ontsnapt'

Laatste voorstelling van Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk heeft al vele shows in Den Bolder opgevoerd en onze gasten een avond vol plezier gegeven. We zijn ontzettend blij dat hij ook voor zijn laatste show een plekje heeft vrijgemaakt in zijn agenda. Dit is uw laatste kans om een heerlijk avondje te genieten van de hilarische capriolen van deze vriend van Den Bolder.

In het jaar 1976 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?

PODIUMBEEST ONTSNAPT! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Programma Carnaval

Doedemeej?
Dit jaar met Carnaval kunnen we weer helemaal los. We trappen af op zaterdag 4 februari met Kick-Off Carnaval; Doedemeej? Een feestelijke avond met medewerking van verschillende Waspikse clubkes, DJ Arie en een spetterend optreden van Johnny Gold! Kaarten à € 8,00 via deze link.

Programma
Vanaf zaterdag 18 februari is Leuttempel Den Bolder 4 dagen lang gevuld met een geweldig programma voor jong en oud samenghesteld door St. Jeugdcarnaval Waspik en Den Bolder.

King of Bingo
Op dinsdagavond 21-02 hebben we speciaal voor de oudere jongeren een geweldige show van de King of Bingo, Huibke van Turnhout. Koop hier een kaartje van € 5,00 en schuif aan voor een hilarisch avondje bingo van 19.30 tot 22.30 uur. Breng je kids naar de kinderdisco en neem je ouders en vrienden mee! Na afloop (gratis) afterparty voor iedereen met DJ Bart.

Verder in Den Bolder

Mamacafé is weer gestart

Je leest het goed. Mamacafé Waspik gaat vanaf januari 2023 weer van start! We bruisen van de nieuwe ideeën en hebben er zin in!  We proberen zo laagdrempelig mogelijk ouders en verzorgers de ruimte te bieden om met elkaar in elkaar in contact te komen. We wisselen tips en trucs uit, delen ervaringen en met een lach de quote: "het is maar een fase".

Wie zijn er welkom? Alle ouders met of zonder kinderen, opa's en oma's en alle andere verzorgers van kinderen in de leeftijd 0-12 jaar. Iedereen uit Waspik en alle omliggende plaatsen zijn welkom.

Het Mama Café is elke derde vrijdag van de maand (op 10 februari na, dan is het niet i.v.m. carnaval) van 10:00 uur tot 11:30 uur bij ons in SCC Den Bolder.

De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Kinderen zijn uiteraard welkom, voor speelgoed wordt gezorgd.

Den Bolder is trots en heel dankbaar voor de samenwerking met onze partners:

 
 
Read 39 times Last modified on maandag, 23 januari 2023 16:41

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N