WAUW, BEDANKT

Wat hebben we veel reacties (ruim 700) gekregen op onze enquête! Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om deze in te vullen*. Velen namen ook de moeite om ons een hart onder de riem te steken. Dat geeft ons extra energie om positief naar de toekomst te kijken.

Een kleine selectie:

  • "Ga zo door en houd vol!"
  • "Het is altijd fijn om in De Blauwe Kei te komen, huiselijk, warm en iedereen is altijd erg behulpzaam en vriendelijk."
  • "Jullie hebben een prachtig theater met zeer vriendelijke medewerkers. Ga zo door!"
  • "Veel succes met jullie mooie werk en de uitdaging waar jullie voor staan in de huidige omstandigheden."
  • "Dikke pluim voor jullie, zeker hoe jullie het doen in deze moeilijke tijden."

* De winnaars van de Tony hebben inmiddels bericht ontvangen. 

NOORDKADE OPENT SINT DRIVE THRU

De Noordkade staat bekend om haar creatieve ideeën en ook nu hebben de ondernemers de handen ineen geslagen en een heuse Sinterklaas Drive Thru opgezet in de 'Speculaasbouw'. Uiteraard geheel coronaproof. 

Lees meer
STILZITTEN, DAAR HOUDEN WIJ NIET VAN

Na de persconferentie van gisteren verandert er voor de voorstellingen en films bij De Blauwe Kei vooralsnog niets, eerder was al besloten om de deuren tot 12 december te sluiten

Maar we zitten natuurlijk niet stil. Zo zijn we druk bezig met het zoeken van nieuwe data voor de verplaatste voorstellingen, het ontwikkelen van onze kennis, nadenken over hoe we met het tweede deel van het programma (voor de eerste helft van 2021) gaan uitkomen én met het bedenken van leuke items op social media. Kleine tip: houd vrijdag de Instagram-stories in de gaten!

Login om te antwoorden

winkelen bij de hema

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook

xenos