Markant kijkt naar de toekomst

Al weken zijn onze deuren gesloten. Maar vandaag openden we de deuren speciaal voor Tweede Kamerlid Lenny Geluk-Poortvliet. Zij bracht een bezoek aan ons mooie theater om de exit-strategie welke we ontwikkeld hebben samen te bekijken en bespreken.

We hebben dit protocol ontwikkeld in samenwerking met Tausch, deze exit-strategie maakt het voor Nederlandse theaters mogelijk om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen, toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van 30 bezoekers te kunnen ontvangen. Benieuwd hoe dat eruit zou zien? Bekijk de animatie.

Mevrouw Geluk-Poortvliet reageerde na haar bezoek aan Markant erg positief op de exitstrategie:  "Het is innovatief, getuigd van ondernemerschap en is een mooie manier om maatschappij weer op gang te krijgen”. Onderstaand lees je het volledige nieuwsbericht.

Lenny Geluk-Poortvliet (CDA): "Exitstrategie is innovatief en getuigd van ondernemerschap"

Tweede Kamerlid Lenny Geluk-Poortvliet (CDA) bracht vandaag een bezoek aan Markant Uden om de exit-strategie die het theater in samenwerking met Tausch heeft ontwikkeld, te bekijken en te bespreken. De strategie maakt het mogelijk om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van dertig bezoekers te kunnen ontvangen. Geluk-Poortvliet reageerde na afloop positief: "De exit-strategie is innovatief, getuigd van ondernemerschap en is een mooie manier om maatschappij weer op gang te krijgen”.

Lees meer
Thuistip

Liesbeth List

25 maart jl. overleed Liesbeth List; een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Bij Markant Uden zullen we haar nooit vergeten; in de foyer hangt een mooie boodschap welke ons voor altijd aan haar zal blijven herinneren:

‘Heb het leven lief, pak de liefde vast.’

In 2017 verscheen er een prachtige musical over deze grootste vedette waarin haar ongelofelijke levensverhaal & carrière centraal staat. De musical is nu ook thuis te bekijken.

Bekijk LIESBETH - de musical
 
Login om te antwoorden

winkelen bij de hema

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook

xenos