HEMA: Sale met korting tot wel 50%

Euroscoop Tilburg Het leukste uitje op veilige afstand

www.euroscoop.nl

VAN DE MAKERS VAN A STAR IS BORNChris en Riley zijn twee verliefde scholieren, die in de knoop zitten met de studiekeuze van Riley. Wanneer een tragisch ongeluk het jonge koppel scheidt, vinden ze wonder boven wonder toch een manier om verbonden te blijven.
Endless zie je nu bij Euroscoop!

Tijden en tickets

In oktober zie je de extended edities van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, gevolgd door The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of The Rings: The Return of the King. Koop nu je tickets en zie deze klassiekers op het grote doek!

Tijden & Tickets

BIOSCOOPAGENDA

DAVID COPPERFIELD

The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel) 

Tijden en tickets

ROGUE

Megan Fox (Transformers-franchise) speelt huurling O'Hara in de explosieve actiefilm Rogue. Ze leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers.

Tijden en tickets

CASANOVA'S

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Te zien als Ladies Night op 5, 6 en 7 oktober.

Tijden en tickets

WORDT VERWACHT

BINNENKORT TE ZIEN BIJ EUROSCOOP

Na een anti-oorlogsdemonstratie in Chicago worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht? The Trial of the Chicago 7 zie je vanaf 1 oktober tijdelijk bij Euroscoop!

Tijden en tickets

CAN LOVE OVERCOME THE PAST?

Op 2 en 3 oktober zie je de After Marathon bij Pathé. In After maken we kennis met het liefdesverhaal van de verlegen Tessa en de mysterieuze badboy Hardin. In het vervolg After We Collided zien we hoe het stel verder gaat na een break-up. Heb jij je tickets al?

Tijden en tickets

WEGWERKZAAMHEDEN RONDOM EUROSCOOP

Van donderdag 8 oktober 19:00 uur t/m maandag 12 oktober 06:00 uur

De tunnel wordt onder de Ringbaan-Zuid aangebracht. Het kruispunt Ringbaan-Zuid / Stappegoorweg is voor een deel afgesloten, enkel de verbinding Ringbaan-Zuid (zijde

Tatraweg/Ziekenhuis) richting Stappegoor blijft open en vice versa.

Login om te antwoorden

Verkadefabriek Kom en zie: Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Nabil

Verkadefabriek | Cabaret nieuws twitter facebook
Ego
Beste Verkadefabriek-bezoeker,

De grote, de kleine, de club en alle filmzalen zijn alweer een paar weken gevuld met fijne voorstellingen en jullie, het publiek. Het is fijn jullie weer te zien! Sinds gisteren ligt ook het programmaboekje met alle voorstellingen tot en met december in de bakken. Die mag je meenemen, voor thuis. Wat hier niet in staat: de extra voorstellingen van Alex Ploeg op wo 7 okt.

De kaartverkoop voor zijn voorstelling Ego op di 6 okt ging hard, de zaal zat binnen no-time vol. Heb je naast het net gevist? Dan heb je geluk, Alex komt nog twee keer Ego spelen. Op wo 7 okt om 19.00 uur en om 21.00 uur.

Over Alex Ploeg
De Volkskrant verkoos hem tot Comedytalent van 2018. NRC-Handelsblad noemde hem een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Trouw plaatste hem in één rijtje met Ronald Goedemondt en Wim Helsen en noemde hen de 'Meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen'. En zijn debuut werd genomineerd voor de Nederlandse cabaretprijzen.
Klik hier voor kaartjes
Janneke de Bijl
Janneke de Bijl
Vanavond en morgen in de grote zaal

do 24 en vr 25 sep, 19.00 en 21.00 uur | € 18 / Supporter € 16

Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op? Vanavond en morgen krijg je antwoord van Janneke de Bijl.


Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

In haar voorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. 
Klik hier voor kaarten
Er gaat nog iets heel moois gebeuren
Peter Heerschop & Viggo Waas
Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Wo 14 okt, 19.00 en 21.00 uur | € 20 / Supporter € 22

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Wachten. Maar er komt nog niets. Daarom blikken ze voorlopig maar terug. En een beetje vooruit.

In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter en Viggo alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, de grote sporttoernooien die ze samen meemaakten, maar het gaat ook en vooral over ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan. Maar een ding is zeker: er gaat nog iets heel moois gebeuren..

Klik hier voor de laatste kaartjes
Nabil
Nabil
Absurd

Za 17 en zo 18 okt, 19.15 en 21.15 uur | € 18 / Supporter € 16

Nabil Aoulad Ayad is zijn naam, maar het cabaret kent hem als Nabil: de veelzijdige theatermaker die pianospeelt, zingt, beatboxt, typeert en bovenal heel grappig is.

Na Tijdmachine en Monopoly is dit zijn derde programma. Daarin vraagt hij zich af of hij normaal is en de wereld gek of dat het net andersom is. Dat leidt tot absurde observaties, herkenbare situaties, maar ook irritaties en ongetwijfeld weer de nodige blinde vlekken.

Koop hier je kaartjes voor Nabil
Youp van 't Hek
C A B A R E T   |    A G E N D A

Janneke de Bijl - Zonder zin kan het ook (reprise)
do 24 en vr 25 sep, 19.00 en 21.00 uur

Elke Vierveijzer - Lucht
wo 30 sep, 19.00 en 21.00 uur (uitverkocht)

Youp van 't Hek - Korrel zout (try-out)
wo 30 sep, 20.30 uur (uitverkocht)

Alex Ploeg - Ego (try-out)
di 6 en wo 7 okt, 19.00 en 21.00 uur

Peter Heerschop & Viggo Waas - Er gaat nog iets heel moois gebeuren
wo 14 okt, 19.00 en 21.00 uur (laatste kaarten)

Nabil - Absurd
za 17 en zo 18 okt, 19.15 en 21.15 uur (laatste kaarten)

Tim Fransen - De mens en ik (try-out)
wo 21 okt, 20.30 uur (uitverkocht)

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn - De andere oudejaars (try-out)
vr 30 okt, 19.00 en 21.00 uur (laatste kaarten)
Wil je meer? Klik hier voor het volledige programma
Login om te antwoorden

Euroscoop Tilburg | Antebellum | After Night | BTS | Ladies Night

 
 
www.euroscoop.nl
 
 
 
 

VAN DE MAKERS VAN GET OUT

In deze nieuwe angstaanjagende film moet de succesvolle schrijfster Veronica Henley de confrontatie aangaan met het duistere verleden voor het te laat is...Antebellum zie je nu bij Euroscoop!

 
 
 
 
Tijden & Tickets
 
 
 
 
 
 

"AFTER YOUR FIRST, LIFE WILL NEVER BE THE SAME"

 

Op vrijdag 2 oktober is het After Night bij Euroscoop! Tijdens de After Night zie je After en After We Collided achter elkaar op het grote doek.

 
Tijden & Tickets
 
 

BREAK THE SILENCE: THE MOVIE

 

Gaat mee op tournee en laat elk van de bandleden uitgebreid aan het woord. Weg van het podium zien we de andere kant van BTS.

De zeven leden vertellen openhartig persoonlijke verhalen die ze nooit eerder hebben gedeeld.

 
Tijden & Tickets
 
 
 
 
 

BIOSCOOPAGENDA

 
 
 
 
 

PITCH PERFECT

 

Terug op het grote doek! Beca wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De groep vliegt elkaar af en toe in de haren, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect.

 
Tijden & Tickets
 
 

THE WAR WITH GRANDPA

 

The War With Grandpa is een hilarische komedie in de stijl van Home Alone voor de hele familie met Robert de Niro. 

 
Tijden & Tickets
 
 

BLACK PANTHER

 

Terug op het grote doek. Mavel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader terugkeert naar Wakanda om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

 
Tijden & Tickets
 
 
 
 
 

HET VERLEIDEN KAN BEGINNEN!

De volgende Ladies Night staat gepland. Casanova's is een romantische komedie met niemand minder dan Jim Bakkum en Tygo Gernandt. Het Belooft weer een mooie avond te worden. Als eerste genieten van deze heerlijke film, een hapje en een drankje in de zaal en uiteraard de Goodiebag! Ben jij erbij?

 
 
 
 
Ladies Night Casanova's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Login om te antwoorden

Willem Twee concertzaal Willem Twee punt nul

Willem Twee toonzaal
nieuws
donderdag 17 september
Lisa Jacobs

Violiste Lisa Jacobs is een van de toonaangevende musici van haar generatie en wordt geroemd om haar gepassioneerde, meeslepende en virtuoze spel, verrassende programma’s en podium presentatie in combinatie met haar frisse uitstraling. Donderdag 17 september speelt Lisa o.a. werken van Ysaÿe, Bach en Beriot. Van eigen hand is Melancholia.

zaterdag 26 september
World Press Photo Den Bosch

Foto: Katie Orlinsky for National Geographic


Willem Twee muziek en beeldende kunst toont voor de vierde keer de wereldvermaarde fototentoonstelling in de Willem Twee fabriek in ’s-Hertogenbosch. Van zaterdag 26 september t/m zondag 18 oktober 2020 is de tentoonstelling open voor publiek. Entree is € 7,50. Vanwege de coronamaatregelen werken we met verschillende tijdsloten. Klik hier voor tickets.

dinsdag 20 oktober
Mozarts Requiem door het Orkest van de Achttiende Eeuw en Cappella Amsterdam

Vandaag begint de kaartverkoop voor het Requiem van Mozart!

Dit prachtige Requiem spreekt al vele jaren tot de verbeelding. Ernstig ziek door slechte voeding, werkdruk en geldzorgen overleed Mozart voordat hij zijn Requiem kon voltooien. Het werk is een van Mozarts meest aangrijpende werken, dat de luisteraar telkens weer recht in het hart treft.

Het Orkest van de Achttiende Eeuw, in 1981 opgericht door Frans Brüggen, bestaat uit 55 topmusici uit de hele wereld. Allen zijn specialist op het gebied van de 18e-eeuwse en vroeg 19e-eeuwse muziek. Samen met Cappella Amsterdam en de solisten Ilse Eerens (sopraan), Rosanne van Sandwijk (alt), Thomas Walker (tenor) en Henk Neven (bas) brengt het orkest het indringende Requiem van Mozart dinsdag 20 oktober om 19:00 uur en om 21:00 uur, in de Grote Kerk 's-Hertogenbosch.


Lunchconcerten weer van start

De allerbeste studenten van het AMPA Conservatorium in Tilburg maken ook dit jaar hun opwachting op het podium van Willem twee toonzaal met de nieuwe reeks lunchconcerten. Het eerste concert vindt plaats op 14 oktober. De reguliere lunchconcerten worden dit jaar aangevuld met een viertal lunchconcerten, georganiseerd door onze collega's van Theater aan de Parade. Houd u onze website in de gaten voor de details.

073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Login om te antwoorden

Theater De Blauwe Kei | Filmseizoen start met Oscarwinnaar

Filmseizoen start met Oscarwinnaar

"Een beetje vreemd, maar wel lekker" is een reclameslogan van een drankje, dus totaal niet relevant zou je zeggen. Het is echter precies de gedachte die bij ons opkwam bij het zien van Parasite. Over dit eigenwijze en unieke meesterwerk met bijzondere plotwendingen moet je echter niet te veel lezen. Laat de film gewoon over je heen komen en ervaar de mix van satire, thriller en tragedie zelf. Wat ons betreft een aanrader!

RESERVEER JE FILMKAARTJE

Voorkom teleurstelling aan de kassa en reserveer je filmkaartje online!

De kaartverkoop voor Parasite gaat erg hard, voor de overige films zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Lees meer
Kapsalon Romy
Hartverwarmende film over dementie
ma 5 okt 2020 20:15
Grote Zaal

De band tussen Romy en haar strenge oma verandert ingrijpend als oma steeds vergeetachtiger wordt.

Bestellen
Sorry We Missed You
Film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach
ma 26 okt 2020 20:15
Grote Zaal

Confronterende film over de flex-economie en de gevolgen van financiële druk.

Bestellen
Portrait De La Jeune Fille En Feu
Winnaar Beste Scenario en Queer Film op Filmfestival Cannes
ma 9 nov 2020 20:15
Grote Zaal

Tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde.

Bestellen
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook