midden brabant (3)

woensdag, 23 juni 2021 10:43

Nieuws Den Bolder juni 2021

Written by
Facebook
Website
Instagram

Nieuwsbrief SCC Den Bolder juni 2021

Nieuwsoverzicht:

Den Bolder. Mooier dan ooit!

Vele activiteiten in Den Bolder mogen eindelijk weer opstarten. We schenken weer een lekker drankje op ons terras en in de Ontmoetingsruimte. En er staan deze zomer geweldige evenementen op de planning.
De Soepgroep, Wandelgroep en Samen Eten gaan weer van start. Zomerkamp en Jeugdvakantieweek zijn druk met alle voorbereidingen. Er worden mooie routes gemaakt voor de Fiets-3-daagse. En de hele zomer zijn er activiteiten gepland door Eropuit Waspik. Het evenement Het Mooiste Plaatje van Waspik brengt steeds meer (amateur) fotografen op de been en levert de mooiste plaatjes op.

De beheerders van Den Bolder hebben niet stil gezeten en hebben de Rabozaal en onze vergaderruimtes een prachtige make-over gegeven. Mede mogelijk gemaakt door DELTA Fiber Netwerk en het Kickstart Cultuurfonds!

We bedanken onze vaste partners en waarderen het enorm dat ze ons trouw zijn gebleven. We  hebben ook een nieuwe partner aan ons weten te binden. We verwelkomen Bliss Hypotheken & Consultancy!

En.. Waspik krijgt Glasvezel! Meld u nog snel aan en profiteer zo samen met Den Bolder van een mooie bonus!

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige zomer. Geniet ervan!

Glasvezel Informatiemarkt

zaterdag 26 juni 

Kom naar Glasvezel Informatiemarkt op
zaterdag 26 juni om 13.00 uur bij Den Bolder

De aanleg van glasvezel in Waspik is gestart! Heb je vragen over de aanleg? Wil je bijvoorbeeld weten waar ze gaan graven? Wat er in je meterkast komt? Hoe een tuinboring gaat? Of wil je je alsnog aanmelden voor een abonnement? Kom dan zaterdag 26 juni a.s. om 13.00 uur naar de Glasvezel Informatiemarkt bij SCC Den Bolder in Waspik aan de Schoolstraat 19. Je ontvangt alle gewenste informatie onder het genot van koffie/thee en/of een gratis ijsje!
 
Informatiestands en gratis ijs
Er zijn informatiestands aanwezig van aannemer APK, de telecomaanbieders, SCC Den Bolder en tennisvereniging Waesbeeck; hier kunt u zich alsnog inschrijven voor glasvezel.  
 
Programma:
13.00 uur: Ontvangst en gelegenheid tot het bezoeken van de informatiestands
13.30 uur: Presentatie over de aanleg en het belang van glasvezel
14.15 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen
14.30 uur: Bezoeken van de informatiestands
15.00 uur: Einde
 
€ 50 voor SCC Den Bolder én zelf ook nog eens € 25 verdienen?
Den Bolder is blij dat DELTA Fiber Netwerk glasvezel aanlegt in Waspik. Dat is een belangrijke ontwikkeling in ons dorp. Aanmelden voor glasvezel, zonder extra kosten, kan nog steeds. Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via Den Bolder? Dan is dat goed voor jou én voor ons centrum. Jij verdient Naamlijk
€ 25,00 en Den Bolder verdient zelfs € 50,00 per inschrijving!
Met dat geld kunnen we voor Den Bolder weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Zo kunnen wij straks al genieten van een prachtige fotowand in onze Vergaderruimte.
 
Hoe meld je je aan?
  • Bezoek onze stand aanstaande zaterdag op de Glasvezel Informatiemarkt óf
  • Ga naar onze website: wwwdenbolder.nl. Klik daar op glasvezel via de links van Caiway of Delta óf
  • Scan de QR-code hieronder met de camera van je telefoon.
                   Caiway                                    Delta

Samen Eten is weer gestart

Iedere donderdag van 17.30 tot 18.30 uur kunt u gezellig aanschuiven voor een gezond drie-gangen diner à € 5,00 pp. Graag even opgeven.
Beheerder Daniëlle vertelt: "Wat hebben we afgelopen week heerlijk gegeten en wat was het gezellig. Dik genieten! 

Donderdag 24-06 hebben we op het menu:

Kipfilet en meloen als voorgerecht
Gevuld Turks brood of gehakt-ovenschotel
Als nagerecht: heerlijke rabarber, vers uit de tuin.
Dit alles voor € 5,00. Opgeven kan nog tot woensdagochtend  25-06, 09.00 uur. Bel/mail of loop even binnen om u op te geven!!

De rabarber hebben we gekregen, heel erg bedankt daarvoor! Wij gaan hem schoonmaken en er iets heerlijks van maken.
Mocht u groenten of fruit over hebben, wij zijn hier heel blij mee. Mail mij gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."

Kom op woensdag lekker een kopje soep eten

In Corona-tijd brachten we soep rond en maakten een praatje. Nu kan iedereen weer aansluiten in Den Bolder. Woensdag 9 juni is de Soepgroep weer van start gegaan. Helaas zien wij haast geen mensen terug, waar wij al die tijd een kopje soep mochten brengen. Wellicht kunt u helpen en kent u iemand (een ouder, of buurvrouw) die wel een kopje soep een een praatje kan gebruiken en bent u bereid deze persoon te brengen naar Den Bolder. Dit maakt de drempel van Den Bolder waarschijnlijk wat lager voor deze mensen.

Een heerlijke warme maaltijdsoep met brood wordt klaargemaakt door de Toppers van Samen Top en vrijwilligers van Den Bolder, zij serveren u de maaltijd en doen ook nog de afwas!

Maaltijdsoep en brood € 1,00
De Foyer is zo ingericht dat iedereen 1,5m afstand kan bewaren.

Om het maxiMan aantal bezoekers inzichtelijk te houden vragen we u om uiterlijk dinsdag om 17.00u door te geven of u aansluit.  Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0416-311346.
Jeugdvakantieweek 2021

Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september kun je weer meedoen aan de Jeugdvakantieweek. Geef je nog snel op via deze link

Boldertheater Mannen van naam De Duivelsbrug
mmv Roy Koopmans en Lars Gommers

Datum: zaterdag 18 september 2021
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 16,50
Meer info en kaarten alleen via onze website www.denbolder.nl 

Wandelen in de Wijk en
Fiets-3-daagse

Het mooiste plaatje van Waspik

Opdracht 5: Juni - Architectuur

Wat maakt een plek nou zo aantrekkelijk? Vaak trekken we de natuur in om te genieten van de pracht en praal van moeder natuur. Maar de mens zelf kan er ook wat van! Dorpen en steden herbergen vaak prachtige bouwwerken die een bezoek meer dan waard zijn. Een statig raadhuis, een indrukwekkende kathedraal, een oude schuur of een arbeiderswoning. Thema voor de maand juni is ‘Architectuur’. Maak jouw mooiste plaatje van een architectonisch bouwwerk; in zijn geheel, in detail, vanuit een bijzondere invalshoek: alles kan en mag. Verras ons! Meedoen kan tot en met 30 juni.

- Plaats je foto onder deze opdracht met een korte beschrijving en geef aan of je 'BEGINNER' of 'GEVORDERD' bent. Ook 'JEUGD' mag mee doen! Vermeld wel even je leeftijd.

- Voeg de hashtag #hetmooisteplaatjevanwaspik toe, of plaats hem op je sociale media en tag ons!

- Stuur je foto ook nog naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat de jury de originele foto kan beoordelen.

Veel succes!

Partners van Den Bolder

 
 
donderdag, 15 april 2021 07:36

Theater De Blauwe Kei | Films die we willen zien

Written by

Totdat we jullie weer in ons (film)theater kunnen ontvangen, geven wij graag een aantal filmtips.

We hadden het er eerder al over: de film Nomadland. Net als bij de Golden Globes, ging de film er ook bij de Bafta's met de 'hoofdprijs' vandoor. De film is dan ook met grote letters toegevoegd aan ons verlanglijstje.

Niet alleen de filmprijzen worden online uitgezonden, ook de filmfestivals. Dat maakt het mogelijk om ze gemakkelijk thuis te bekijken! Zo ook het Movies That Matter Festival, een bijzonder festival ooit opgericht door Amnesty International.

FILM NOMADLAND WEER IN DE PRIJZEN

De film Nomadland is de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de Bafta's, de belangrijkste Britse filmprijzen. 

Lees meer
MOVIES THAT MATTER

Als filmhuisliefhebber ben je wellicht niet alleen geïnteresseerd in films, maar ook in filmfestivals. Dan is het Movies That Matter Festival misschien iets voor jou. Het festival toont gloednieuwe inspirerende films met verdieping.

Lees meer
Theater De Blauwe Kei

Verlengde Noordkade 10-12 | 5462 EH Veghel

0413 - 342555

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

woensdag, 14 april 2021 08:17

Nieuws Openluchttheater Oosterhout Featured

Written by
 
Olto banner

"Echt" de voorstelling van 2021

Het verhaal

Albert Leenders viert zijn verjaardag. Zijn gezin zingt hem toe, verwent hem met cadeautjes en tracteert hem op zijn lievelingseten: een barbecue. Gelukkig zijn de coronaregels versoepeld, want hij mag weer meer mensen ontvangen en er komt onverwacht bezoek ...
Als kijker kom je er al gauw achter dat niet alles is wat het lijkt.

Wat is echt?
Wat is fake?
Hoe zitten die relaties in elkaar?
Is die vrouw van Albert nou écht met hem...?
Hebben die twee ...?
Van wie is dat kind ...?

affiche echt 2021
Piepend, zuchtend en krakend lijkt de wereld tot stilstand te komen door dat verMandijde coronavirus. 'Blijf thuis.' 'Vermijd contacten met anderen.'
Ja, maar, ja ... wij zijn toneelmakers. Wij willen juist net wel contact met anderen.
Wij willen niet thuis blijven, En wij willen ook niet dat U thuisblijft.
Wat doen we daaraan?
We gaan uit van het positieve.
Per voorstelling zijn vooralsnog 55 kaarten beschikbaar, als de situatie het toe laat passen we de beschikbaarheid aan.
Kaarten uitsluitend via de website. Kan de voorstelling uiteindelijk toch niet door gaan, dan krijgt u de volledige prijs terugbetaald.
We spelen twee extra voorstellingen.
De première staat gepland op vrijdag 11 juni 21.00 uur. Daarna spelen we – steeds met dezelfde aanvangstijd – zaterdag 12 juni, donderdag 17, vrijdag 18, zaterdag 19, donderdag 24, vrijdag 25 en tot slot zaterdag 26 juni. Natuurlijk blijft het totale aantal bezoekers daarmee laag. Dus als u ervan verzekerd wilt zijn, dat u een plaats heeft: reserveer bijtijds.
Kom kijken en geniet van het spel dat wij voor u – ondanks al die beperkingen bij de voorbereidingen– met heel veel plezier zullen spelen.
Tot ziens in het theater.
Regisseur Jan Schippers
De voorstellingen beginnen om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op onze website.
 
facebook