POPPODIUM TILBURG  
 
a
 
S
EEFJE DE VISSER, BROEDERLIEFDE EN JUNGLE BY NIGHT NAAR 013
S
 
 
 
Op 25, 26 en 27 april komen Eefje de Visser, Jungle by Night en Broederliefde naar 013. We openen die dagen tijdelijk onze deuren als testlocatie voor het bezoeken van evenementen met behulp van een negatief testbewijs. De ticketverkoop voor deze evenementen is per direct gestart via 013.nl.
 
MEER INFO
 
 
 
 
 
 
S
ÁLVARO SOLER
S
 
 
 
Met nummers als Sofia, La Cintura en El Mismo Sol verovert Álvaro Soler de hitlijsten over de hele wereld. De Spaanse Latin popzanger komt voor een exclusieve NL show naar 013.
 
TICKETS
 
 
 
 
 
 
A  
A  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BEKIJK PROGRAMMA
 
 
 
 

 
 
WWW.013.NL
 
S

open

donderdag, 08 april 2021 11:15

Theater De Blauwe Kei Unieke livestream

Written by
CABARET VANUIT DE ORKESTBAK

Deze gekke tijd zorgt voor creatieve ideeën. Ben jij klaar voor een livestream 2.0? Cabaretier Martijn Kardol geeft een unieke draai aan het fenomeen livestream. Hoe dan? Lees er alles over op de website

vrijdag, 19 maart 2021 16:10

Stadswandeling langs Willem Twee café

Written by
Willem Twee poppodium
nieuws

Stadswandeling langs Willem Twee café

Lentekriebels buiten het centrum

Een wandelroute door Den Bosch combineren met lekker eten en drinken? Dat kan elke zaterdag en zondag tijdens De Stadswandeling 073!

Wie via De Stadswandeling voor € 3,50 een ticket koopt, krijgt een fraaie wandelroute toegestuurd die langs diverse horecagelegenheden in de stad voert. Zo kun je een aangename wandeling even onderbreken voor een hapje en een drankje van de Bossche horeca.

De Stadswandeling073 biedt zes verschillende Bossche routes aan. Willem Twee café maakt deel uit van de route Lentekriebels buiten het centrum.

Elke zaterdag en zondag bereidt onze chef een heerlijk gerecht dat de wandelaars van De Stadswandeling voor € 5,- aan de deur kunnen kopen.

Heb je zin om ook te wandelen en tegelijk de horeca te steunen? Via www.destadswandeling.com kun je tickets kopen. Wees er wel op tijd bij! Elke dinsdag om 15.00 uur begint de voorverkoop en de kaartjes vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

Wij zien jullie heel graag tijdens de route Lentekriebels buiten het centrum bij ons gezellige Willem Twee café!


Vacature programmeur film en documentaire

Willem Twee wil haar bestaande programma uitbreiden met de vertoning van films en documentaires op het gebied van muziek en beeldende kunst en zoekt hiervoor een enthousiaste programmeur.

Takenpakket:
Het selecteren van films en documentaires die geschikt zijn voor de wekelijkse filmvertoningen bij Willem Twee; Onder de (eind)verantwoording van het hoofd muziek uitzetten van programmalijn en het verzorgen van de invulling daarvan; Meedenken over eventuele speciale thema’s en acties rondom films en documentaires; Meedenken over en meewerken aan de promotie van het film- en documentaire aanbod.

Wees er snel bij want de vacature sluit 21 maart!
Ga voor meer informatie naar willem-twee.nl/vacatures/

zaterdag 29 mei
Bevestigd: Rani

‘Post Malone’ hitzangeres RANI komt naar Willem Twee!

Door haar vocalen op de Sam Feldt-hit ‘Post Malone’ bepaalde zangeres RANI het geluid van de zomer van 2019. Deze zomer heeft ze gebruikt om haar langverwachte eigen materiaal te perfectioneren.

Info + tickets

vrijdag 7 mei
Bevestigd: Boogie Monster

Op vrijdag 7 mei staat Boogie Monster op de planken bij Willem Twee Poppodium! De poppin’ soul band Boogie Monster bestaat uit vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft!

Tickets + info


Verplaatste concerten

Helaas moeten we wegens de verlengde Corona maatregelen de volgende concerten verplaatsen. Ticket kopers hebben via de mail bericht gehad. Je gekochte tickets blijven geldig.


RubenAnnink

Ruben Annink: verplaatst naar zaterdag 15 mei | Tickets + info


Joy Division Undercover: verplaatst naar 2 oktober 2021 | Tickets + info 


Randy Hansen: verplaatst naar 8 mei 2022 | Tickets + info


Zuco 103: verplaatst naar 17 december 2021 | Tickets + info


Golden Caves & Scarlet Stories: verplaatst naar 29 oktober | Tickets + info


MINKA

Minka: verplaatst naar 26 juni 2021 | Tickets + info


Dripping Trees: verplaatst naar 23 april 2021 | Tickets + info


templefang

Temple Fang (uitverkocht): verplaatst naar 9 & 10 september


Houd onze agenda in de gaten voor alle updates! We missen jullie en hopen je snel weer te mogen ontvangen!

073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
maandag, 15 maart 2021 10:02

Paradox Tilburg

Written by
 
19 maart - Livestream concert StarkLinnemann Quartet

SLQuartet
StarkLinnemann Quartet geeft op vrijdag 19 maart een livestream concert vanuit Paradox.

STARKLINNEMANN QUARTET - VR 19 MAART

StarkLinnemann Quartet geeft een concert dat geheel in het teken staat van Frédéric Chopin. De groep speelt stukken van hun dubbelalbum Transcending Chopin, een muzikale ode aan de Poolse pianist/componist. De muziek van Chopin heeft een tijdloos karakter. Emoties van alle tijden zoals spijt, heimwee, verdriet, woede en angst zijn door hem op ongeëvenaarde wijze vertaald naar muziek. Op vrijdag 19 maart vanaf 20.30 uur geeft StarkLinnemann vanuit Paradox een livestream concert dat is te volgen via deze link.

Het Nederlandse kwartet is de uitdaging aangegaan om Chopins muziek te transformeren naar de moderne tijd waarbij de klassieke basis op subtiele wijze wordt gecombineerd met elementen uit de jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. De groep bestaat uit Iman Spaargaren (tenorsaxofoon, basklarinet), Paul Stark (piano), Maciej Domaradzki (contrabas) en Jonas Linnemann (drums).

(OP)NIEUW IN DE AGENDA

za 22 mei - Boost! [tickets]

vr 5 nov - Bob Reynolds Group [US] (tickets)

vr 3 dec - Miquel Zenón Quartet (INT) (tickets)

vr 4 mrt 2022 - Immanual Wilkins Quartet [US] (tickets)

wo 9 mrt 2022 - Ray Anderson Pocket Brass Band [US] (tickets)

vr 18 mrt 2022 - Cyrile Aimée [FR] (tickets)

Immanuel Wilkins
Immanuel Wilkins