mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

 
POPPODIUM TILBURG
a
S
STILL WOOZY
S
MEER INFO
Onder de naam Still Woozy maakt de singer-songwriter/producer Sven Gamsky uit Portland psychedelische alternatieve muziek met een eigenzinnige mix van akoestische en elektronische instrumenten. Eind dit jaar viert Still Woozy de release van zijn aankomende album 'Loveseat' met een uitgebreide tour en een stop in 013!
S
BEN HOWARD
S
MEER INFO
De folkzanger viert dit jaar het tiende jubileum van zijn tweede album 'I Forget Where We Were'. Het was een mijlpaal in zijn carrière, waarbij het geluid en temperament een scherpe ommekeer maakten naar iets stormachtigers en duisterders. Het album debuteerde op nummer één in de Britse albumlijsten en opende de deur naar grotere optredens. Dit najaar keert Howard terug naar Nederland met een jubileumshow in 013!
S
EZHEL
S
MEER INFO
Ezhel, de belichaming van de Turkse hiphop- en trapscene, wordt geprezen voor zijn verrassend frisse stijl. De New York Times noemde hem zelfs een van de vijftien belangrijkste hedendaagse popartiesten. Na een uitverkochte show in Ahoy begin dit jaar, keert de rapper dit keer terug naar 013.
S
KIM WILDE
S
MEER INFO
Na de bevestiging van Nena's show in 013, is het nu de beurt aan tijd- en stijlgenoot Kim Wilde! Met haar band zal de 'Kids In America'-zangeres het legendarische 'Close'-album spelen, als nummers van haar aankomende album 'Closer', dat later dit jaar wordt verwacht. De popqueen komt nu na zes jaar weer terug naar Tilburg, maar let op: in 2025! Nog eventjes wachten dus.
LEIF VOLLEBEKK
PHILINE
PERSONAL TRAINER
HANG YOUTH
THE OPTIMIST IN ME
POMMELIEN THIJS
S
VIP INFO
S
BEKIJK PROGRAMMA

WWW.013.NL
 
S
open
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame