mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

Bezoek ons Pianofestival!

Voor de derde keer slaan wij de handen ineen met Stichting Buitengewoon Klassiek voor ons Pianofestival!
Op maandag 1 en woensdag 3 april brengen we bijzondere klassieke concerten en voorstellingen naar jouw theater, van talentvolle musici tot (inter)nationale grootheden. Denk aan een Meesterpianisten optreden van de Oekraïense Anna Fedorova, of het nieuwe vertelconcert van Thom Hoffman & het Storioni Trio.
Lees snel verder voor het programma en alle beschikbare kortingsacties en arrangementen.


---------------------------------------------------------------------------------------------


Maandag 1 april: Davidsbündler Music Academy Talents - met o.a. Sofia Dorosh
Het Pianofestival trapt af op Tweede Paasdag met een ochtendconcert van talentvolle muzikanten van de Davidsbündler Music Academy. Anna Fedorova is mede-oprichtster van deze academie en ook docente. Deze aspirerende musici zijn tussen de 10 en 15 jaar en zullen prachtige stukken van o.a. Beethoven en Schubert spelen. 

Maandag 1 april: Anna Fedorova - Meesterpianisten
Zoals traditie is zal ons maandelijkse Buitengewoon Klassiek concert tijdens het Pianofestival omgetoverd worden naar Meesterpianisten, waarin een internationale grootheid achter de toetsen plaatsneemt. Ditmaal is dat de Oekraïense Anna Fedorova die onder andere een prachtige versie van de Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgksi zal spelen.

Woensdag 3 april: Thom Hoffman & Storioni Trio - Beethoven, wie ben je?
Na zijn eerdere optreden tijdens het eerste Pianofestival, keert Thom Hoffman terug naar ons theater, ditmaal samen met het befaamde Storioni Trio. In deze voorstelling zal Thom onder muzikale begeleiding van het trio alles uit de doeken doen over de befaamde Ludwig van Beethoven. Wie was hij en wat vertellen zijn composities over hem?


---------------------------------------------------------------------------------------------


Extra's

Wil je beide voorstellingen op de maandag bezoeken? Dan kun je hiervoor een combi-ticket kopen, waardoor je slechts €40,- betaalt voor beide voorstellingen in plaats van €45,-.

Tussen de twee voorstellingen op maandag in vindt een uitgebreide lunch plaats. Deze is bij te boeken bij beide voorstellingen of bij je combi-ticket. 

Tenslotte krijg je de mogelijkheid om, wanneer je voor één van de maandagvoorstellingen kaarten koopt, ook kaarten te kopen voor de woensdagvoorstelling voor 50% korting (excl servicekosten en ticketfee).We hopen je te zien op ons Pianofestival op 1 en 3 april!

Theater de Bussel
Torenstraat 10
4901 EJ Oosterhout
0162 - 428600
of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame