mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

Markant Theater Maashorst

Het gaat hard: heb jij al tickets voor het nieuwe theaterseizoen?

Wow! Ons nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2024-2025 staat nog maar twee weken live en er zijn al diverse voorstellingen uitverkocht. Heb jij nog geen tickets bemachtigd voor onze populairste voorstellingen? Grijp dan snel je kans, want het gaat hard. 

Hoewel het einde van het seizoen nadert, staan er de komende weken nog tal van prachtige voorstellingen op ons programma. Denk bijvoorbeeld aan Je, Anne, Javier Guzman, een Michael Jackson-tribute en speciaal voor de allerkleinsten; Bumba! Stuk voor stuk voorstellingen die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

wo 22 mei '24 20:15

Je, Anne

Twee jaar onderduiken in het Achterhuis

Vele moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Centraal staan het persoonlijke verhaal van Anne en de dagboeken waarin ze dit neerschreef. Ze geven een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van het jonge meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven. De verhalen in haar dagboeken ondertekende ze steevast met ‘Je, Anne’.

Info & tickets

vr 24 mei '24 20:15

Javier Guzman

Laatste wissel

Cabaretier Javier Guzman geeft over zijn nieuwe show niet al te veel prijs. En juist dat maakt deze cabaretvoorstelling zo interessant!

Info & tickets

vr 31 mei '24 20:15

Michael Jackson Starring Ben

Het ultieme Michael Jackson-tribute door Ben Bowman

Michael Starring Ben is de ultieme ode aan de muziek en moves van Michael Jackson. In een twee uur durende theatershow vol zang en dans krijg je een indrukwekkende flashback naar The King of Pop, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen. Ben Bowman maakt een reis langs de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, zoals 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en veel meer.
Info & tickets

zo 2 jun '24 13:30

De Bumba-show (1+)

Ga met Bumba naar Dromenland

Met Bumba naar Dromenland … een voorstelling dat het verhaal vertelt van kleine Loes én haar knuffel Bumba. Loes ontdekt in Dromenland het Bumba-circus. Ga je met haar mee?

Info & tickets

Bouke Rocks Elvis

Bouke en de ElvisMatters Band

Als je je ogen sluit, is het alsof je The King zelf hoort zingen. Beleef een energiek, muzikaal spektakel met een torenhoog Elvis-gehalte. Bouke, de ElvisMatters Band, blazers en backing-vocalisten voeren je mee op een onvergetelijke muzikale reis door het spectaculaire oeuvre van Elvis Presley.

do 12 sep '24 - za 3 mei '25

Info & tickets

Gerard van Maasakkers

In de gloria!

Vier jij Gerard's 75e verjaardag met ons mee? 

do 17 okt '24 20:15

Info & tickets

The Dutch Tenors

Pop meets classic

The Dutch Tenors, bestaande uit vier getalenteerde vocalisten, bundelt krachtige stemmen samen en komt voor het eerst naar de Nederlandse theaters, zo ook naar Markant Theater Maashorst!

za 26 okt '24 20:15

Info & tickets

Ilse DeLange

Theatertour

Ilse DeLange keert terug naar de Nederlandse theaters. Samen met haar band speelt ze naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits.

vr 1 nov '24 20:15

Info & tickets

Hans Klok

Face the Future

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

do 14 nov '24 - vr 15 nov '24

Info & tickets

De Hospita (reprise)

Met o.a. Simone Kleinsma

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. Nu nòg een keer te zien bij Markant!

do 21 nov '24 - vr 22 nov '24

Info & tickets

Christel de Laat

En door!

Op het podium spaart Christel niemand, ook zichzelf niet. Met een staaltje Brabantse nuchterheid reflecteert ze op haar levensmotto: en door! Past dat nog wel bij haar? Geniet van herkenbare, schaamteloze scènes à la De Laat. 

do 28 nov '24 - do 10 apr '25

Info & tickets

Edwin Evers Band

LIVE

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band.

vr 20 dec '24 20:30

Info & tickets

Claudia de Breij

Wat Als

Claudia de Breij. Inmiddels is er geen generatie meer te noemen die niet met haar muziek, voorstellingen en boeken is opgegroeid. Ze heeft talloze theaterprijzen op haar naam staan, waaronder de Louis Davidsring, die sinds 2015 aan haar vinger prijkt

do 9 jan '25 - za 11 jan '25

Info & tickets

Malle Babbe

De Rob de Nijs-musical

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical: Malle Babbe. Een project waarbij Rob en zijn vrouw Jet sinds 2021 betrokken zijn, in samenwerking met Joop van den Ende.

wo 18 jun '25 - do 19 jun '25

Info & tickets

Guido Weijers

Momentum

Deze zesde reguliere theatershow van Guido Weijers belooft pure rauwe stand-upcomedy. Eén man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief de hoogtepunten uit Guidos Prime Video-special voor Amazon.

za 8 nov '25 20:15

Info & tickets
 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame