mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 


Beste nieuws-lezer,

De liefhebber van gitaargeweld komt  goed aan zijn of haar trekken. In de afgelopen twee weken werden shows death metalgrooteid Nile en powermetalband Rhapsody of Fire (met een special guest!) aangekondigd. Tel daar nog het Arrow Rock Festival en ons eigen paradepaardje Welcome To Pul Fiction bij op, en je weet dat je goed zit. 

Over die laatste gesproken: het heavy rock 'n roll festival keert dus ook dit jaar weer terug in De Pul! Verwacht een hoop gekkigheid, maar vooral steengoede muziek. Wodan Boys, Bongloard en Subterranean Street Society zijn de eerste drie namen, maar er zit nog veel meer in het vat. Daarover spoedig meer! 

We wensen je alvast een mooi, lang weekend toe,
Team Pul

02.11.2024 Welcome To Pul Fiction

Welkom in de wereld van Pul Fiction. Eentje die garant staat voor vunzige taferelen, het zwaardere gitaargeweld en een hoog WTF-gehalte. Wat dat dan? Rock ’n roll, garage en metal: zolang het keigoed is, staat het 2 november aanstaande op éen van de drie stages in De Pul. Voorzien van een hoge dosis gekkigheid welteverstaan. Pilske? Lekker. 

De poorten naar de hell of fame openen om 15:00 en we gaan door tot laat. Lallend-aan-de bar-met-onbekenden-laat. Oppas regelen dus. En de dag erna vrij.

De eerste drie namen zijn Wodan Boys, Bongloard en Subterranean Street Society. Meer namen volgen snel!

Meer info & tickets

01.11.2024 - VroegZat

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar dan lekker vroeg en dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit bent: win-win. Perfect voor de dertigers en veertigers die de volgende ochtend kinderen aan hun bed hebben staan of sportverplichtingen hebben. Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten.
Meer info & tickets

31.01.2025 - Arrow Rock Festival

Op 31 januari 2025 neemt A tribute to the legends of Arrow Rock Festival je mee op een trip down memory lane van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Op deze avond zullen de beste tribute bands van Deep PurpleLynyrd Skynyrd en Status Quo die op de eerste Arrow Rock Festivals speelden een optreden verzorgen!
Meer info & tickets

13.09.2024 - Nile

Als je weet hoe de dood met alles verweven was in het Oude Egypte, dan is het verbazingwekkend dat geen enkele band vóór Nile inzag hoe je er als deathmetalband je hoofdthema van kan maken. Het Amerikaanse combo rond mastermind Karl Sanders speelt hondsbrutaal, uiterst technisch, complex en strak, maar vergeet daarbij niet dat een song je in de eerste plaats bij de keel moet grijpen. Tel daarbij de machtige oosterse arrangementen die je plots midden tussen de graftombes en mummies lijken te plaatsen, en je hebt een onverwoestbare en unieke mix. Live een van de beste bands in de deathmetalwereld!

Supports: Pestifer + Hideous Divinity + Intrepid
Meer info & tickets

16.11.2024 - Rhapsody of Fire

Rhapsody of Fire is een Italiaanse symfonische powermetalband die in 1993 werd opgericht onder de naam Thundercross. De band werd al snel een pionier in het symfonische metalgenre en verwierf wereldwijde bekendheid met hun epische composities en theatrale optredens. In 1995 veranderde de band hun naam in Rhapsody en brachten ze hun debuutalbum "Legendary Tales" uit, wat het begin was van een langdurige carrière vol met conceptuele albums die epische verhalen vertellen. Met hun unieke mix van krachtige riffs, bombastische orkestraties en lyrische thema's creëerde Rhapsody of Fire een herkenbare en invloedrijke sound in de metalwereld.

Door de jaren heen heeft de band talloze albums uitgebracht, waaronder "Symphony of Enchanted Lands", "Dawn of Victory" en "Power of the Dragonflame", die allemaal worden beschouwd als klassiekers in het genre. De band heeft ook verschillende internationale tournees gemaakt en heeft een toegewijde fanbase over de hele wereld opgebouwd. In 2006 onderging de band een naamswijziging naar Rhapsody of Fire vanwege een juridisch geschil over de naam met een Amerikaanse band genaamd Rhapsody. Ondanks enkele veranderingen in de bezetting en muzikale evoluties, blijft Rhapsody of Fire trouw aan hun kenmerkende stijl en blijven ze een krachtige aanwezigheid in de wereld van de symfonische metal.
Meer info & tickets
Binnenkort in De Pul
17 mei - Traveling Wilburys by Still Traveling Wilburys
22 mei - Southern Nights presents: Jesse Ahern
25 mei - Soul! Power! Live!
26 mei - Tickets for Rieany Plus
01 jun - Phil Bee Cocker Band
01 jun - Terzij de Horde
07 jun - China Crisis
08 jun - Vicious Rumours
Bekijk de volledige agenda
Facebook
Twitter
Link
Website
 

Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame

An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this