mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

DO 11 JULI T/M WO 17 JULI

FLY ME TO THE MOON

MET SCARLETT JOHANSSON EN CHANNING TATUM

Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de hoofdrollen in Fly Me to the Moon, een scherpzinnig, stijlvol komisch drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding.

Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen...


Zin in een extra zomerse versie van deze premièrefilm? Zaterdag 13 juli draait hij in de Buitenbios!

TIJDEN & TICKETS

FILMPREMIÈRES

BINNENSTEBUITEN 2 (6+)

Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! 

Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is...

TIJDEN & TICKETS

BEKIJK DE TRAILER

FEMME (16+)

DOGTOOTH (16+)

Jules is één van de meest geprezen dragqueens van Londen. Wanneer hij na een dragshow een pakje sigaretten koopt in de buurt, wordt hij aangevallen door een groep homofobe jonge mannen. Een spannende en provocerende debuutfilm van Sam H. Freeman en Ng Choon Ping.

TIJDEN & TICKETS

BEKIJK DE TRAILER

De doorbraakfilm van Yorgos Lanthimos (Poor Things, The Favourite, Kinds of Kindness) is na 15 jaar opnieuw te zien. De zwarte komedie werd bij de première in Cannes bekroond met de Prix Un Certain Regard. De film won maar liefst twintig internationale prijzen en werd genomineerd voor een Oscar.

TIJDEN & TICKETS

BEKIJK DE TRAILER

HORS-SAISON

ROSALIE

Hors-saison is de betoverende nieuwe film van Stéphane Brizé (Un Autre Monde). Na zijn trilogie over de perikelen op de arbeidsmarkt, gooit de regisseur het over een andere boeg in deze tedere film die zich afspeelt aan de ruige Bretonse kust. 

TIJDEN & TICKETS

BEKIJK DE TRAILER

In een kleine Franse gemeenschap in 1870 staat Rosalie op het punt te trouwen met Abel, een café-eigenaar die in de schulden zit. Rosalie is een jonge vrouw met een geheim dat haar leven overschaduwt; ze is geboren met een extreme vorm van lichaamsbeharing. 

TIJDEN & TICKETS

BEKIJK DE TRAILER

FILMS ONDER DE STERREN

DEZE WEEK IN DE BUITENBIOS

Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet van de zwoele zomeravonden tijdens de Buitenbios!

▶▶ Do 11 jul, 22.30 uur | The Straight Story (25th Anniversary)

▶▶ Vr 12 juli, 22.30 uur | Stop making sense

▶▶ Za 13 juli, 22.30 uur | Fly me to the moon

▶▶ Di 16 juli, 22.30 uur | Asteroid City

▶▶ Wo 17 juli, 22.30 uur | Neem me mee

PROGRAMMA & TICKETS

PICL ZOMERACTIE

MET KORTING EEN FILMPJE PAKKEN

Deze zomer betekent extra vrije tijd en extra vaak naar de film! Of je nu wilt ontsnappen aan de hitte, wilt genieten van de airconditioning, of die ene geweldige film niet wilt missen; vier de zomer in de Verkadefabriek.

Kom je deze zomer naar de film? Dan krijg je ook nog eens 50% korting op Picl, onze digitale filmzaal. Hier zie je films die je hebt gemist en steun je ook de Verkadefabriek en de filmsector. Super handig te zien via je tv, tablet of telefoon. Haal je voucher op bij de kassa, op=op!

*De actie loopt van 11 t/m 24 juli. De voucher is geldig tot 1 september.

ZOEK EEN FILM UIT OP PICL

Programma | Eten en drinken | Contact

 
 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame