mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

Het Noordbrabants Museum
 

het gulle gevers weekend
naar de site →
Beste Theo Jongmans

Kom op 13 en 14 juli naar het Gulle Gevers Weekend. Hiermee willen we al onze huidige gevers voor Van Goghs Gordina bedanken. En natuurlijk iedereen die nog niet heeft gedoneerd op te roepen om mee te doen. Er is van alles te beleven: smul van heerlijke frietjes op het voorplein, geniet van de vrolijke klanken van boerin Marie van de Middelhaai en win fantastische prijzen bij het Rad van Fortuin.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens gratis genieten van Gordina. De Van Goghpresentatie is tijdens dit weekend gratis toegankelijk. Wil je ook de rest van het museum bezoeken? Koop dan een ticket via de ticketshop of aan de kassa. Mis het niet!
1 euro voor gordina
Jong en oud wandelt het museum binnen om – letterlijk – 1 euro bij te dragen aan 'onze' Gordina. Maar ondanks alle mooie reacties, verhalen en donaties, zijn we er nog niet. Help jij mee om Gordina thuis te houden? Op onze website vind je nu ook de tussenstand van de actie.
doe mee en doneer →
"Wie in haar ogen kijkt, is geraakt. We spreken daarom met een knipoog over de Mona Lisa van Brabant."
Jacqueline Grandjean, directeur

programma 13 en 14 juli 
RAD VAN FORTUIN
Doe mee en maak kans
Het draait dit weekend niet alleen om kunst, maar ook om geluk! Doe mee met ons Rad van Fortuin en maak ieder uur kans op geweldige prijzen. Met als hoofdprijzen een kijkje in het depot, een privérondleiding bij het schilderij van Van Gogh of een exclusieve lunch op het dakterras van het museum. Koop je lootjes bij de kassa. Bekende Bosschenaar Hans Tervoort verloot de prijzen.
Lees meer →
brabants bont
Samen maken we het gezellig
Koop een frietje van DJ Frietmachine, een machine die jouw aardappel laat
dansen. Schuif op het voorplein aan bij een van de lange tafels, gedekt met Brabants bont. De volledige opbrengst gaat naar de aankoop van Gordina. Tussen 13:00 en 14:00 uur luister je naar de Brabantse liederen gezongen door niemand minder dan boerin Marie van de Middelhaai, Vlijmens meest authentieke boerin.
naar het programma →
Let op: evenement is verplaatst
Gouden aardappeleters
Heb jij € 100 of meer gedoneerd? Vanwege het succes van de actie verlengen we de campagne. Er komen nog dagelijks donaties binnen. Dat betekent dat we het exclusieve evenement voor de Gouden Aardappeleters verplaatsen naar het najaar. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.

Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame