mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

Natlab

Fantastisch nieuws: vanaf 2 april opent ons café van maandag tot en met zaterdag om 13:30! Op zondag kun je zelfs al om 11.00 bij ons terecht. We weten dat je hebt uitgekeken naar de dag waarop ons café weer dagelijks geopend zou zijn en willen je bedanken voor je begrip, geduld en loyaliteit in de afgelopen periode.

We kijken er enorm naar uit om je vóór of ná de film te verwelkomen in ons café of op ons terras, en samen onvergetelijke momenten bij Natlab te creëren. Tot snel!


Ama Gloria

Marie Amachoukeli-Barsacq

In première op donderdag 28 maart

Ama Gloria is een ontroerende coming of age film over Cléo en haar kindermeisje Gloria die samen aan het begin van de zomer staan die hun relatie voor altijd zal veranderen. Met een bijzonder sterke acteerprestatie van de jonge Louise Mauroy-Panzani.

TICKETS

Los Delincuentes

Rodrigo Moreno

In première op donderdag 28 maart

Bankmedewerker Morán heeft een plan bedacht om samen met zijn collega Román nooit meer te hoeven werken. Hij berooft de bank en zal zijn daad bekennen: liever 3,5 jaar de gevangenis in dan nog 25 jaar achter het loket. Deze film werd verkozen tot beste film tijdens het Gent Film Festival.

TICKETS

In première op donderdag 28 maart

Na de Oscarnominatie voor zijn internationaal bejubelde debuutfilm Les Misérables toont regisseur Ladj Ly met zijn nieuwe film Les Indésirables opnieuw een opruiend, dieppersoonlijk en krachtig politiek verhaal van een gemeenschap die worstelt zijn plaats te vinden in de maatschappij.

TICKETS

El Paraíso

Enrico Maria Artale

In première op donderdag 28 maart

Julio woont samen met zijn moeder als illegale immigranten aan de rand van Rome. Ze hebben een bestaan in de marge dat tegelijk onderdrukkend en liefdevol is. Het evenwicht dreigt te worden verstoord door de komst van Ines, een jonge Colombiaanse die zojuist haar eerste reis als cocaïne-‘muilezel’ heeft gemaakt. 

TICKETS

Op woensdag 3 april om 19:30

Dit is het laatste deel van de driedelige cursus van Kevin Toma over de kracht van filmmuziek. Film wordt vaak als vertelkunst beschouwd. Waarom klinkt sommige muziek onmiskenbaar filmisch, en hoe kunnen films met hun ritme, kleuren en sfeer juist als muziek werken? In deze avontuurlijke bijeenkomst staat Kevin Toma stil bij videoclips, experimentele cinema en films die geen verhaal nodig hebben om pure visuele muziek te worden.

TICKETS

A vida rosa

Rosa da Silva

Op donderdag 28 maart om 20:30

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zal komen! Je ziet Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

TICKETS

 Cinemini
De kleine vogel

Taartrovers Cinemini

Op zondag 31 maart om 11:00

Op zondagochtend beleven peuters en kleuters Taartrovers Cinemini, een bijzonder programma waarin ze film beleven en mogen spelen in een prachtig lichtlandschap. Speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

TICKETS

Katak, de dappere Beloega

Christine Dallaire Dupont

Vanaf maandag 1 april

De jonge beloega Katak gaat op een spannende reis naar het Grote Noorden om te bewijzen dat hij nu wel echt volwassen is. 

TICKETS

Bonnard, Pierre et Marthe

Martin Provost


Origin

Ava DuVernay


The Promised Land

Nicolaj Arcel


Dune: Part Two

Denis Villeneuve


El Eco

Tatiana Huezo

    linkedin logo

Natlab
Kastanjelaan 500
5616LZ Eindhoven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame