mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

Natlab

Game Changers | City of God

Fernando Meirelles & Kátia Lund

Op maandag 20 mei

Het Cannes Filmfestival is van start gegaan, en dat belooft veel goeds: van Yorgos Lanthimos' Kinds of Kindess tot aan Megalopolis van Francis Ford Coppola. Voordat deze films in onze zalen te zien zijn, nemen we je mee terug naar 21 jaar geleden, toen City of God zijn indrukwekkende debuut maakte in Cannes.

Op een onvergetelijke manier werd het gewelddadige leven in de sloppenwijken van Rio de Janeiro in beeld gebracht. Een rauw en realistisch verhaal, vertelt met een cinematografische energie die je naar adem doet happen. 

Op 20 mei brengen we de remastered versie van City of God terug naar het grote scherm tijdens de volgende editie van Game Changers. Voordat de film start, licht filmdocent Twan Arts in een masterclass toe waarom City of God een film is die je om meerdere reden gezien moet hebben.

En voor de pechvogels die helaas niet bij Game Changers kunnen zijn, vrees niet: we draaien we City of God nog enkele keren.

TICKETS
Game Changers

Charcoal

Carolina Markowicz

In première op donderdag 16 mei

In het hart van Brazilië worstelt Irene om haar gezin te onderhouden, terwijl haar echtgenoot Jairo verdwijnt in een neerwaartse spiraal van werkloosheid en alcoholisme. Na een schokkend voorstel door een gezondheidswerker staan ze voor een dilemma: zal de bedlegerige grootvader ingeruild worden voor de mysterieuze Argentijnse huurder Miguel die voor het gezin een financiële redding vormt? Charchoal is een aangrijpende film die de complexiteit van familiebanden en morele dilemma's verkent.

TICKETS

Op zondag 19 mei

Mis dit meeslepende klassieke balletverhaal van liefde, verraad en vergiffenis niet! Het Zwanenmeer keert terug naar het podium van het Royal Opera House. Laat je betoveren door de transformatie van Odette, de sensatie van Tsjaikovski's partituur en de evocatieve choreografie van Liam Scarlett. Beleef de tijdloze magie van dit geliefde balletstuk, opnieuw tot leven gebracht voor het hedendaagse publiek.

TICKETS

Op dinsdag 21 mei & 18 juni

De nieuwe chatbottechnologie van OpenAI kan praten, lachen en zingen als een mens. Wat er hierna komt, is nog een raadsel dus duik met ons mee in de wereld van Artificial Intelligence (AI) gezien door de lens van film.

Tijdens de eerste avond beginnen we met een inspirerende masterclass van Erdinç Saçan, docent-onderzoeker bij Fontys ICT, auteur en AI-expert, over de kansen en ethische dilemma's van AI. Na de masterclass kijk je naar The Beast.

Op 18 juni staat AI-criticus Danny Bloks voor de zaal en kijken we de film HER (de inspiratiebron voor de nieuwe chatbottechnologie van OpenAI-topman Sam Altman). Kortom: een must-see voor tech-liefhebbers, filmfanaten en iedereen die geboeid is door de ethische en filosofische vraagstukken van deze tijd. 

TICKETS

Patrick and the Whale

Mark Fletcher


Love Lies Bleeding

Rose Glass


Club Zero

Jessica Hausner

  instagram logo   linkedin logo

Natlab
Kastanjelaan 500
5616LZ Eindhoven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame