mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

 
Effenaar

Aangekondigd

Do 13 feb 2025

Sammy Rae & The Friends

Een band én tevens hechte vriendengroep, dat is Sammy Rae & The Friends. Ze spelen werkelijk elke zaal plat met hun muzikale recept, bestaande uit een mix van klassieke rock, folk en funk, met een vleugje jazz en soul en vocaal vuurwerk.

Vr 14 feb 2025

Physical Graffiti

Led Zeppelin Greatest Hits

Na een aantal uitverkochte shows in Effenaar is dé Led Zeppelin cover band terug! Bereid je voor op het ultieme eerbetoon aan 's werelds grootste rockband, Led Zeppelin. Physical Graffiti speelt met een urgente precisie de onvergetelijke Zeppelin-klassiekers zoals Stairway To Heaven en Immigrant Song. De show wordt aangevuld met en geweldige lichtshow, projecties een visuals. Dit is Led Zeppelin anno 2025.

Do 10 okt 2024 | Stroomhuis

Equal Idiots

Het duivelse tweetal Equal Idiots staat garant voor garagepunk op hoog tempo, ongetemde energie en bier. Na het door 3FM en Studio Brussel plat gedraaide album Eagle Castle BBQ (2017), komen ze nu met nog hardere, nieuwe muziek, rake teksten én een show in Stroomhuis!

Vr 25 okt 2024 | Stroomhuis

Death Sells + HOOFS + Rats and Daggers

Death Sells weet een brug te slaan tussen grunge, noise en punk. Met een debuut EP in aantocht, kun je je voorbereiden om meegezogen te worden in hun wereld van tinnitus-inducerende dissonantie, botbrekende riffs en liedjes die meer herkenbaar zijn dan je gemiddelde TikTok-feed.

Vr 1 nov 2024 | Stroomhuis

BAITS

Maak je klaar om meegesleept te worden door de elektrische kracht van de populairste rockband van Wenen: BAITS! Met een rauwe energie die doet denken aan Pixies en The Breeders, vangt BAITS niet alleen de zweterige energie van indiebands uit de jaren '90, maar waagt zich ook onbevreesd in het rijk van de popmuziek.

Spaces & Nieuws

Disco-Dystopie: de betoverende sound van Elmer

Stap uit je comfortzone en omarm de revolutie met Elmer. Geïnspireerd door iconen als Peaches, Mr. Oizo en De Jeugd van Tegenwoordig, creëert Elmer dansbare tracks doordrenkt met electro-funk en Italo disco. Dit is een artiest die niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren, een stem die opkomt voor diversiteit en inclusiviteit in de Nederlandse muziekscene.

LEES HIER DE STORYCARD

Vacature Floormanager Meet & Eat

Onder het dak van poppodium Effenaar vind je ons café-restaurant Effenaar Meet & Eat, waar je terechtkan voor een heerlijk avondje uit eten in Eindhoven. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Floormanager.

SOLLICITEER HIER

Verder op de agenda

Vr 12 jul Solist Events Presents: Coldplay
Do 25 jul The Dangerous Summer
Zo 28 jul Effenaar 't Wasven met Romy Liz Rose, Whiff & Leadbeaters
Do 25 jul The Dangerous Summer
Zo 28 jul Effenaar 't Wasven met Romy Liz Rose, Whiff & Leadbeaters
Zo 4 aug SOiL
Do 8 aug Frail Body + Throwing Bricks
Vr 9 aug Sheer Mag
Zo 11 aug Glitterer
Zo 11 aug Butcher Babies
Bekijk de complete agenda
 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame