mobiel:0625492100 Stuur je eigen bijdragen of aankondigingen per E-mail naar info@beterbrabant.nl

 

 
Effenaar

Aangekondigd

Zo 24 nov 2024

Claude

Parler Français Tour

Na een volle festivalzomer, vier keer Ziggo Dome als support van Suzan & Freek èn twee ijzersterke catchy opvolgers 'Layla' en 'Écoutez-Moi' is Claude niet meer weg te denken uit de muziekscene.

Zo 27 okt 2024

Drugdealer

Met een zwoele mix van psychedelische en groovy softrock en pop, R&B invloeden en weelderige arrangementen met piano, orgels en koperblazers, transporteert Drugdealer je recht naar zonovergoten dagen in de jaren 70.

Vr 13 sep 2024 | Café The Jack

Antichrist Siege Machine

+ Ascended Dead

Met een nodeloos lompe mix van blackened death en grind, is Antichrist Siege Machine het sonische equivalent van een paar roestige spijkers in je oor slaan. Vrijdag de dertiende in Café The Jack. Vergeet je patchvest niet.

Vr 12 jul 2024

Solist Events Presents: Coldplay

Alle liefhebbers van Coldplay: opgelet! Deze speciale avond staat compleet in het teken van de band en ga je los op alle hits.

Vr 13 sep

VroegZat

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar eerder op de avond (19.30 tot 00.00 uur!) en dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit bent. Win-win.

Spaces & Nieuws

Effenaar tipt: BRIDGE Guitar Festival

Volgende week breekt BRIDGE Eindhoven Guitar Festival los. Van 29 mei t/m 2 juni doen talloze gitaarvirtuozen de stad aan om je te trakteren op lekkere riffs en fraai tokkelwerk. Er is een hoop te zien en ontdekken, ofwel keuzestress! Maar geen paniek, de gitaarliefhebbers van Effenaar helpen je alvast een handje op weg met hun tips.

LEES HIER DE LONGREAD

Garagerockers van The Detroit Cobras houden een herdenkingstour

The Detroit Cobras, de band rondom zangeres Rachel Nagy en gitarist Steve Shaw, staan bekend om hun rauwe rock-‘n-roll gecombineerd met een mix van krachtige soul en stevige garagerock. Na het overlijden van voormalig frontvrouw en mede-oprichter Rachel Nagy heeft de band een bijzondere tour opgezet ter ere van haar nalatenschap, met Marcus Durant (ex Zen Guerilla en MC50) als frontman. Op 30 juni brengen ze deze bijzondere show naar Café Wilhelmina.

LEES HIER DE STORYCARD

Laatste kaarten

Voor deze shows vliegen de kaarten de deur uit. Zeker weten dat je jouw favoriet kan bewonderen? Wees er dan snel bij!  

- Do 30 mei | Dinosaur Jr.

SCOOR HIER SNEL JE TICKETS

Vacature: Medewerker Financiële administratie

Heb jij affiniteit met financiële en administratieve werkzaamheden, en een passie voor cultuur en muziek? Ter uitbreiding van ons team is Effenaar op zoek naar een medewerker financiële administratie die samen met collega's zorgt voor de juiste en efficiënte, financiële administratie van Effenaar.

SOLLICITEER HIER

Vacature: Online Marketing stagiair

Onze gezellige marketingclub zoekt per september een enthousiaste stagiair(e). Ben jij een muziekliefhebber in hart en nieren, heb je een scherpe pen en creatieve kronkels, en wil je alles leren over marketing rondom de tofste shows?

SOLLICITEER HIER

Vacature: Office Manager

Heb jij je organisatieskills op orde, ben je flexibel en graag in contact met mensen? Als office manager ondersteun je de organisatie bij projecten en stuur je de afdeling Secretariaat & Kassa aan. Met jouw skills zorg je voor optimale processen voor onder meer de ticketing en ondersteun je de afdeling Zakelijke Verhuur daar waar nodig. Benieuwd?

SOLLICITEER HIER

Vacature: Barmedewerker met focus op nacht

Leef jij juist helemaal op in de nacht, en ben jij een ster in tappen en mixen? Run samen met ons gezellige team de bar tijdens de vetste feesten en bezorg bezoekers een onvergetelijke avond.

SOLLICITEER HIER

Verder op de agenda

Vr 24 mei TULA
Vr 24 mei Austrian Death Machine
Za 25 mei Nebulous Forms: Cannibal Ox
Za 25 mei We All Love 80's 90's 00's 10's
Zo 26 mei Pete Philly & Perquisite
Zo 26 mei Woody Sings Modern Classics
Zo 26 mei Hallan + THAMES
Wo 29 mei The Robert Cray Band |
Bridge Guitar Festival
Do 30 mei Dinosaur Jr. |
BRIDGE Guitar Festival
Do 30 mei SCHOOL'S OUT | 
BRIDGE Guitar Festival
Bekijk de complete agenda
 
Pin It

Blokker prijspakkers

Betermode

betermodereklame