Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 19 april 2021 13:41

Paradox nieuws - Livestream concert Ramón Valle Trio & nieuwe Naamn najaar

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
23 april - Livestream concert Ramón Valle Trio

Ramón Valle
Ramón Valle Trio geeft op vrijdag 23 april een livestream concert vanuit Paradox.

VR 23 APRIL
Ramón Valle Trio

De internationaal opererende Cubaanse pianist Ramón Valle speelt met zijn trio moderne jazz waarbij latin-ritmes onverwacht voorbij komen. Zijn muziek wordt 'het andere gezicht van de Cubaanse jazz' genoemd. Op vrijdag 23 april geeft de Cubaan samen met bassist Jeroen Vierdag en drummer Jamie Peet een livestream concert vanuit Paradox.

Eén van zijn eerste concerten in Nederland gaf Valle in Paradox eind jaren negentig. Inmiddels is de pianist uitgegroeid tot een vaste waarde in de Cubaanse jazz. Op zijn album 'The Time Is Now' uit 2018 leverde de fameuze Amerikaanse trompettist Roy Hargrove een mooie gastbijdrage. Vorig jaar verscheen het album ‘Inner State', een combinatie van Cubaanse melancholie en vurige jazzimprovisaties. Valle onderscheidt zich door zijn 'golden touch' op de piano en zijn gave voor het creëren van originele melodieën. Het concert begint om 20.30 uur en is gratis te bekijken via de website van Paradox. Het is mogelijk om online 'stream donatie tickets' aan te schaffen.

(OP)NIEUW IN DE AGENDA

za 4 sep - Trygve Seim (NO) [tickets]

wo 22 sep - Rembrandt Frerichs Trio & Kayhan Kalhor (tickets)

do 28 okt - Linda May Han Oh [US] (tickets)

zo 21 nov - Alfredo Rodríguez Trio (CUB) (tickets)

vr 21 jan 2022 - Fergus McCreadie Trio [SCO] (tickets)

za 12 feb 2022 - Gilad Hekselman Trio [ISR/US] (tickets)

za 2 apr 2022 - Eyolf Dale Trio [NO] (tickets)

Alfredo Rodriguez
Alfredo Rodríguez

 
 
Read 516 times Last modified on maandag, 19 april 2021 13:45

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N