Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 12 oktober 2022 08:11

Podium Azijnfabriek | Tips van Sooph

Written by
Rate this item
(0 votes)

Tips van Sooph

We beseffen ons maar al te goed dat we in een zeer luxe positie zitten omdat we alleen maar mooie activiteiten hebben waar we gelukkig van worden. Maar je begrijpt vast dat er altijd een aantal agendapunten zijn waar we extra blij van worden. Daarom een oktober nieuwsbrief met hierin de tips van Sooph. 
Volgens haar mag en wil je onderstaande events absoluut niet missen! 

Het is natuurlijk maar smaak dus kijk vooral op onze website voor een compleet overzicht.

www.podiumazijnfabriek.nl

Hopelijk tot snel,
Liefs team PA
Vrijdag 21 oktober 20:00 uur
Fried-Day

Iedere 3e vrijdag van de maand is het Fried-day bij PA.
Een vette vrijdagavond waarin je verrast wordt met een (FANTASTISCH & VET) surprise optreden, we heerlijke cocktails serveren en uit ons dak gaan met een te gekke DJ. We pieken vroeg dus zorg dat je voor 20:30uur binnen bent. (Wij zorgen voor vette snacks)
De line-up is een verrassing… maar geloof ons…DIT WIL JE NIET MISSEN!

"Afgelopen maand was de eerste editie en hadden we als verrassing het Peter Beets Trio met Trijntje Oosterhuis, HOE VET!! Ik was zo blij dat zij ons hebben geholpen om de toon te zetten. Komende Fried-Day komt er totaal iets anders, wel weer iets wat wij vet vinden!"  
Tickets en info Fried-Day
Woensdag 26 oktober 20:30uur
Jazz bij PA
Eric Vloeimans & Mark Tuinstra

Meester trompettist Eric Vloeimans zoekt graag bijzondere muzikale collegae op, en voor dit concert in de Azijnfabriek gaat hij de wereld in met gitarist Mark Tuinstra. Deze ras musici kennen elkaar al zeer lang, maar voor het eerst gaan ze als duo spelen.

Veelzijdig gitarist Mark Tuinstra is autodidact. Hij groeide op in een muzikale omgeving – zijn vader was drummer en zijn moeder speelde piano en gitaar. Mark zelf leerde eerst piano, drums en basgitaar spelen voordat hij bij de gitaar belandde. Eric Vloeimans is een van Nederlands bekendste trompettisten, die eerst formeel klassiek gestudeerd heeft voordat hij op conservatorium over ging naar jazz. Maar hij laat zich niet vast plakken en beweegt zich met het grootste gemak in allerlei genres, met een grote betrokkenheid bij muziekeducatie.

Allebei hebben een brede muzikaal perspectief. Mark is een kenner van jazz en vrije improv tot Afrikaanse en Indiase muziek, en ook pop. Ook Eric is enorm nieuwsgierig o.a. naar muziek van het Midden-Oosten en van de Balkan, maar geniet ook van de hafabra wereld. Wat ze met elkaar gaan toveren zal tot het laatste moment een verrassing worden, maar zeker een aangeNaam. Wees erbij!

"We zijn woensdag de 26e allemaal getuige van hun eerste duo optreden en zoals het management van Eric hierboven al beschrijft zal het een zeer aangeNaam verrassing worden. Het niveau is hoog, de uitdaging maakt het spannend en setting maakt het intiem. Ik kijk hier enorm naar uit!"
Tickets Jazz bij PA
Vrijdag 28 oktober 17:00 uur
Manify out of office 

DE altijd uit de hand lopende vrijdagmiddagborrel met lekkere drankjes, hapjes en toffe DJ's.
"Ohhh die eerste editie was zo tof dat ik me al een half jaar verheug op deze vrijdag! Wat een heerlijke club mensen om mee samen te werken en wat komt er een leuk publiek op af! We hebben de extra gin tonic's al in huis gehaald en vinden het super dat we een aandeel mogen leveren in een stukje livemuziek."
Tickets Manify out of office
Zondag 30 oktober 15:00 uur
Familie Jazzconcert met Ome Willem

“Voor kinderen en andere volwassenen” 

Edwin Rutten, zang, verhaal en verteller met een super trio.
Over swing, ritme, improvisatie en de blues.
Hard, zacht, snel, langzaam, mineur en majeur, 3/4, 4/4, 5/4 maat.
Ballads, blues, bossa en betonswing.

Wat heeft jazz timing met voetballen te maken?
Wat heeft jazz met liefde te maken?
Wie zijn muzikaler: moeders, vaders, opa’s, oma’s of kinderen?

Wie rapt het beste:
Broekpak, broekpak
Kroepoek, kroepoek
Poepbroek, poepbroek
Tsjikepappaaaa

De winnaar krijgt als prijs, een lekkere jazz cd! Oefenen maar!
Wordt dit je eerste keer of was je ook bij het vorige concert? Jazz is nooit hetzelfde, jouw solo ook niet dus wees welkom en neem vooral je instrument mee! We gaan lol maken!

Na afloop is er alle tijd om op de foto te gaan of nog lekker een glaasje ranja te drinken en een portie bitterballen te bestellen. 

Wanneer je naar huis gaat heb je de blues gezongen en krijg je een gesigneerd Jazzdiploma-A.

"Ik vind dit zo ontzettend leuk!! Ik ging vroeger met mijn ouders naar Ome Willem en nu ga ik met mijn eigen kinderen naar zijn familieconcert. Het concert is op de laatste dag van de herfstvakantie en het lijkt mij de perfecte afsluiter!" 
Tickets Familie Jazzconcert


Read 64 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N