Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 23 november 2022 16:15

PERRON-3 | Nieuwjaarsconcert: bestel je kaarten vanaf a.s. donderdag

Written by
Rate this item
(0 votes)

NIEUWJAARSCONCERT

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant een nieuwjaarsconcert aan. Op zondag 8 januari 2023 treedt philharmonie zuidnederland om 13:00 uur in het provinciehuis op. Toegang is gratis en PERRON-3 verzorgt wederom de kaartuitgifte. Per persoon, per e-mailadres, per huisadres kunnen maximaal twee kaarten worden gereserveerd.

Kaarten bestellen
Bestel je gratis kaarten vanaf a.s. donderdag 24 november 10:00 uur. Klik op onderstaande button voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Wees er snel bij: het aantal plaatsen is beperkt!
Bestel kaarten
Read 41 times

Leave a comment