Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 27 september 2022 19:46

Nieuws Nationaal Monument Kamp Vught - september

Written by
Rate this item
(0 votes)
Nieuws oktober 2022
Logo NM Kamp Vught
Arnoud-Jan Bijsterveld
Lezing 15 oktober
Aansluitend op de expositie 'De Jodenvervolging in foto's' bieden wij in oktober, november en januari drie lezingen aan, elk met een andere invalshoek. Historicus Arnoud-Jan Bijsterveld is de eerste gastspreker. Waarin onderscheidde de vervolging van de Brabantse Joden zich van die in de rest van Nederland?
Lees meer
Fred Menko
Lezing 6 november
Fred Menko is een kleinzoon van Adolf Menko (1888-1963), die als enige van een Joods gezin van veertien kinderen de oorlog overleefde. Fred dook in zijn familiegeschiedenis, wat resulteerde in een ijzersterk boek (4 sterren in NRC: 'een imposant oorlogsdocument') over veertien verschillende oorlogsverhalen binnen één familie.
Lees meer
Banner Tiqets
Stem op ons voor publieksprijs
Het internationale boekingsplatform Tiqets heeft vandaag de Regional Winners van de Remarkable Venue Awards 2022 bekendgemaakt. Nationaal Monument Kamp Vught is benoemd tot 'Best Onsite Experience' in Nederland! Andere genomineerden waren het Koninklijk Museum, Het Rembrandthuis en het STRAAT Museum. Nu volgt de internationale stemronde; stemmen is mogelijk tot 19 oktober.
Lees meer
Terugblik Vriendendag
Terugblik Vriendendag
Op 17 september konden we weer een Vriendendag organiseren. Na een plenair ochtendprogramma konden de Vrienden kiezen uit een rondleiding over het voormalig SS-terrein of de film over de broertjes Lex en Edo Hornemann.
Draag jij ons herinneringscentrum een warm hart toe? Als Vriend heb je onbeperkt vrij entree voor twee (introducé mag wisselen), krijg je een persoonlijke uitnodiging voor herdenkingen, openingen van exposities en de Vriendenbrief.
Lees meer
Word Vriend
 
Copyright © 2022 Nationaal Monument Kamp Vught; alle rechten voorbehouden.
Afbeeldingen: privébezit, Uitgeverij Boom Geschiedenis, Tiqets, Jan van de Ven
Nationaal Monument Kamp Vught
Lunettenlaan 600
5263  NT Vught, Nederland
073 6566764
 
Read 109 times Last modified on dinsdag, 27 september 2022 20:16

Leave a comment