Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 23 januari 2023 15:01

Nieuws Nationaal Monument Kamp Vught - januari-februari

Written by
Rate this item
(0 votes)
Logo NM Kamp Vught
foto Bart de Kok/NIOD, 25 mei 1943
Lezing foto-experts
Op Holocaust Memorial Day, vrijdag 27 januari, vertellen historici René Kok en Erik Somers van het NIOD over de meest bijzondere foto’s in de door hen samengestelde expositie 'De Jodenvervolging in foto’s'.
Jarenlang speurden zij in binnen- en buitenland naar Nederlandse oorlogsfoto’s. Op deze foto kijkt een Joods meisje recht in de camera, voor vertrek naar Kamp Westerbork op 25 mei 1943.
Lees meer
Omslag boek
Maak kans op een boek
Het boek bij de tijdelijke expositie 'De Jodenvervolging in foto's' is te koop in onze museumwinkel (Nederlands en Engels, 304 pagina's, € 34,95). Uitgeverij WBOOKS stelt twee exemplaren beschikbaar. Geef je naam en postadres ( (voor 1 februari) door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het antwoord op de vraag: waar was deze expositie eerder te zien? 
Lees meer
Avondrondleiding
Avondrondleidingen - vanaf 22 februari
Een bezoeker over de avondrondleiding: "Dit is een heel speciaal gebeuren. Het lopen in het donker en de stilte die er hangt, geven een heel bijzondere sfeer... Zo hebben de gevangenen het ook meegemaakt, alleen waren zij met veel meer mensen. Om te horen wat zich hier allemaal heeft afgespeeld, maakt heel veel indruk." Groepen kunnen een eigen tijd en datum afspreken(10+).
Lees meer
Theo Verbruggen
Doe het dilemmaspel
Presentator en bestuurslid van de stichting Beschermers Theo Verbruggen begeleidt het dilemmaspel, dat is ontwikkeld voor bedrijven, overheden, serviceclubs en andere groepen (vanaf 10 personen). Geef het bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught een extra dimensie door een rondleiding te combineren met deze activiteit. "Verbazingwekkend dat we ook in deze tijd nog dilemma's hebben zoals in de oorlog", is een reactie van een deelnemer.
Lees meer
Word Vriend
Nationaal Monument Kamp Vught
Lunettenlaan 600
5263 NT Vught
Nederland
073 6566764
Read 25 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N