Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 12 oktober 2022 08:04

Natuurtheater de Kersouwe | Houdoe & bedankt en tot in 2023!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Houdoe & bedankt en tot in 2023!

Ha leuke Kersouwebezoeker,

Het zit erop! Ons keigezellige Kersouwetheaterseizoen 2022 met tal van hoogtepunten. Een normaal seizoen met veel volle tribunes gevuld met fijne Kersouwefans. Met duizenden gescande kaartjes, vrolijke bezoekers van alle leeftijden, gezellige afterparty's, mooie artiesten, gave premières, dans- en zingpartijen, ingetogen luisteren, tot tranen toe lachen, in de stromende regen of uitzinnige zon: samen waanzinnige avonden en middagen beleven midden in het bos.

Dank je wel dat jij erbij was en meegenoot. We genieten nog even na met de fotoreportage hieronder en zoeken zoetjesaan alvast een plekje voor onze winterslaap. Maar niet getreurd! We zullen zo af en toe van ons laten horen.
En ons even gewoon missen is ook niets mis mee.
Want je weet pas wat je mist.... dat dus ;)

Heel graag tot in 2023 weer!

Eric Vloeimans & Ravelli Brass
Stijn & Het Tijdfestijn
Janis Joplin Tribute
Snelle
Opera onder de Sterren
De Dijk
Tristan & Isolde
Klets Kindercabaret
Ilse DeLange
Davina Michelle
Tis Hier Geen Hotel 2 in verkoop

De voorstelling Tis hier Geen Hotel was op 5 juni helaas geannuleerd in verband met slechte weersomstandigheden. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden met het gezelschap: zaterdag 3 juni 2023. Voor deze voorstelling kun je nu kaarten reserveren.

Rockopera Jesus Christ Superstar

In het weekend voor Pasen 2023 (van 30 maart tot en met 2 april) zal in de Sint-Servatiuskerk van Heeswijk-Dinther de rockopera Jesus Christ Superstar opgevoerd worden (Engelstalige versie). Een uniek project voor en door de gemeenschap, zo is het streven. De Kersouwe is producent en kartrekker. In samenwerking met andere lokale partijen zal zij deze rockopera gaan organiseren. Een co-productie dus!

Speeldata Jesus Christ Superstar
Donderdag 30 maart om 20.00u (besloten voorstelling voor zorgmedewerkers)
Vrijdag 31 maart om 20.00u
Zaterdag 1 april om 20.00u
Zondag 2 april om 20.00u

De kaartverkoop zal medio november starten via deze site.

Read 85 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N