HEMA Föhnborstel Klein

HEMA Föhnborstel Klein nu voor slechts €4,-. Een kleine mat zwarte föhnborstel, die handig is om samen met de föhn krullen of een slag te creëren in je haar. De producteigenschappen: artikel nummer: 11862016.

€ 4.00

Lees verder

Mooi en gezond persoonlijke verzorging haarverzorging h
Product
 

HEMA Gezuiverde Visolie Totaal Omega 3 6 9

HEMA Gezuiverde Visolie Totaal Omega 3-6-9 nu voor slechts €8,25,-. Goed voor het hart¹. Gezuiverde visolie. Vetzurencomplex. Bevat EPA en DHA, omega-3 vetzuren. ¹Gebruik van minimaal 250 mg per dag van de Omega-3 vetzuren EPA en DHA heeft een gunstige invloed op het hart. Samenstelling per 2 softgels: Visolie 1000 mg, waarin Omega-3 vetzuren: EPA 18%*, DHA 12%*, Teunisbloemolie 260 mg, waarin Omega-6 vetzuur: GLA 9%*, Olijfolie 320 mg, waarin Omega-9 vetzuur: Oleïnezuur 70%*. (* relatieve vetzuurpercentages).De producteigenschappen: aantal stuks: 60. artikel nummer: 11401544.

€ 8.25

Lees verder

Mooi en gezond gezondheid voedingssupplementen suppleme
Product
 

HEMA Automatisch Pincet

HEMA Automatisch Pincet nu voor slechts €5,-. Voor het snel en makkelijk epileren van je wenkbrauwen of andere ongewenste haartjes, is er dit automatische pincet. Haartjes kunnen in één beweging gepakt en pijnloos verwijderd worden. Het pincet is gemaakt van roestwerend staal en nauwkeurig geslepen voor optimale grip. De producteigenschappen: hoogte cm: 8.5. artikel nummer: 11912003.

€ 5.00

Lees verder

Mooi en gezond persoonlijke verzorging lichaamsverzorgi
Product
 

HEMA Gaaskompressen

HEMA Gaaskompressen nu voor slechts €1,6,-. Een set van acht gaaskompressen die zijn geschikt voor het reinigen en steriel afdekken van kleine wonden. De gaasjes absorberen goed en voelen zacht en glad aan. De producteigenschappen: lengte cm: 8.5. breedte cm: 5. aantal stuks: 8. artikel nummer: 11901921.

€ 1.60

Lees verder

Mooi en gezond gezondheid EHBO zelfzorg
Product
 

HEMA Multi Totaal 450 Stuks

HEMA Multi Totaal 450 Stuks nu voor slechts €10,25,-. Voedingssupplement, vitaminen- en mineralencomplex. Multi Totaal bevat 23 belangrijke vitaminen en mineralen in een kleine tablet en is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Met vitamine B1, B3, B6 en B12 ter ondersteuning van het energieniveau. Vitamine C, D, IJzer en zink helpen de weerstand. Dagelijks gebruik draagt bij aan een fit leven. Gebruik: Gebruik: dagelijks 3 tabletten bij het ontbijt. Tablet in z'n geheel doorslikken met (bron) water. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Dit product bevat vitamine B6, bij langdurig gebruik kunnen tintelingen of verdoofdheid in handen of voeten ontstaan. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts. Drooghoudzakje in de verpakking is niet voor consumptie. Droog, donker, koel en buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding of compensatie voor een ongezonde leefstijl. De producteigenschappen: aantal stuks: 450. artikel nummer: 11460000.

€ 10.25

Lees verder

Mooi en gezond gezondheid voedingssupplementen suppleme
Product
 

winkelen bij de hema

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook

xenos