HEMA Kettingcijferslot

HEMA Kettingcijferslot nu voor slechts €20,-. Een standaard kettingslot met cijfercode. Het slot heeft een lengte van 120 cm en heeft 6 mm dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt om je fiets kort tot middellang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken. De vijfcijferige code kan eenvoudig naar persoonlijke wens worden ingesteld en is zeer gebruiksvriendelijk. De ketting is voorzien van een stevige beschermhoes zodat beschadigingen worden voorkomen. Daarnaast is de hoes voorzien van reflecterende strepen. Door de lange lengte is het mogelijk om de fiets aan een vast object vast te zetten. Het cijferslot wordt geleverd met twee sleutels. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. diameter: 6 mmDe producteigenschappen: materiaal samenstelling: staal. lengte cm: 120. artikel nummer: 41198077.

€ 20.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Insteekketting

HEMA Insteekketting nu voor slechts €10,-. Heb je het ringslot (41198071) al, dan kun je het slot uitbreiden met deze insteekketting. Met deze insteekketting heb je een extra verankering om de fiets aan een vast object vast te zetten. De 90 cm lange ketting heeft 5.5 mm dikke geharde kettingschakels. Voorzien van een sterke beschermende hoes om beschadigingen aan de fiets te voorkomen. Met de plug-in pin steek je de insteekketting in het gat aan de zijkant van het ringslot en werkt diefstal vertragend. Zo zet je met één sleutel twee sloten op slot. De ideale oplossing als je extra bescherming van je fiets wilt. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. diameter: 5.5 mmDe producteigenschappen: lengte cm: 90. artikel nummer: 41198072.

€ 10.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Kabelslot 100 X 2.5 Cm

HEMA Kabelslot 100 X 2.5 Cm nu voor slechts €15,-. Het kabelslot is een extra stevig flexibel slot voorzien van een pantser. Het pantserslot met sleutel heeft een lengte van 100 cm en heeft een 25 mm dik pantser. De sterke kunststof coating rondom het slothuis en om het pantser zorgen voor bescherming van je fiets tegen eventuele beschadigingen. Het slothuis is draaibaar zodat het uiteinde van de pantserkabel altijd makkelijk in het slothuis past. Door de lange lengte is het mogelijk om de fiets aan een vast object vast te zetten. Het pantserslot wordt geleverd met twee sleutels. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. diameter: 25 mmDe producteigenschappen: lengte cm: 100. artikel nummer: 41198081.

€ 15.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Spiraalslot 180 Cm Ø 12 Mm Rood

HEMA Spiraalslot 180 Cm Ø 12 Mm - Rood nu voor slechts €10,-. Een flexibel spiraalslot met 2 sleutels dat je makkelijk kunt meenemen. De siliconen coating om de ketting voorkomt beschadigingen aan je fiets. Zorg ervoor dat losse sloten tijdens het fietsen goed zijn opgeborgen. Op het slot staat 1 boefje: dat betekent dat dit slot beschermt tegen 'ongevraagd lenen'. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, bevestigd aan een vast object. 2. Spuit het slot geregeld in met siliconenspray voor het blijven functioneren van je slot. De producteigenschappen: lengte cm: 180. artikel nummer: 41110030.

€ 10.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Ringslot

HEMA Ringslot nu voor slechts €8,-. Dit slot is een innovatief zwart ringslot met sleutels. Door de opening aan de zijkant van het slot is het mogelijk om de insteekketting (41198072) te gebruiken en zo je fiets extra aan een vast object vast te zetten. De stalen kast is corrosie bestendig en voorzien van een extra brede opening. Door deze brede opening is dit slot ook geschikt om te monteren op fietsen met extra brede ballon banden of brede spatborden. Het ringslot is te monteren met de meegeleverde bevestiging. Het slot wordt geleverd met twee sleutels. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: staal. artikel nummer: 41198071.

€ 8.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Spiraalslot 180 Cm Ø 12 Mm Zwart

HEMA Spiraalslot 180 Cm Ø 12 Mm - Zwart nu voor slechts €10,-. Een flexibel spiraalslot met 2 sleutels dat je makkelijk kunt meenemen. De siliconen coating om de ketting voorkomt beschadigingen aan je fiets. Zorg ervoor dat losse sloten tijdens het fietsen goed zijn opgeborgen. Op het slot staat 1 boefje: dat betekent dat dit slot beschermt tegen 'ongevraagd lenen'. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, bevestigd aan een vast object. 2. Spuit het slot geregeld in met siliconenspray voor het blijven functioneren van je slot. De producteigenschappen: lengte cm: 180. artikel nummer: 41110031.

€ 10.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Kettingslot ART2 90 Cm Ø 8 Mm

HEMA Kettingslot ART2 - 90 Cm Ø 8 Mm nu voor slechts €25,-. Een ketting met een vast slot met drie sleutels in een beschermhoes om beschadigingen aan je fiets te voorkomen. Op het slot staan 3 boefjes: fietssloten met het ART keurmerk bieden een optiMan beveiliging tegen diefstal. Zorg ervoor dat het losse kettingslot tijdens het fietsen goed is opgeborgen. Tip 1: Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, dat je vastmaakt aan een vast object. Tip 2: Spuit het slot regelmatig in met siliconenspray zodat het goed blijft functioneren. De producteigenschappen: lengte cm: 90. artikel nummer: 41120033.

€ 25.00

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Kettingslot 90 Cm Ø 8 Mm

HEMA Kettingslot - 90 Cm Ø 8 Mm nu voor slechts €17,5,-. Een ketting met een vast slot met twee sleutels in een groen met zwarte beschermhoes om beschadigingen aan je fiets te voorkomen. Zorg ervoor dat tijdens het fietsen het losse kettingslot goed is opgeborgen. Tip 1: Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, dat je vastmaakt aan een vast object. Tip 2: Spuit het slot geregeld in met siliconenspray zodat het goed blijft functioneren. Op het slot staan 2 boefjes, dat betekent een goede beveiliging tegen niet-professionele boeven. De producteigenschappen: lengte cm: 90. artikel nummer: 41120006.

€ 17.50

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Kettingslot

HEMA Kettingslot nu voor slechts €17,5,-. Dit kettingslot heeft een lengte van 95 cm en 8 mm geharde kettingschakels. De ketting is voorzien van een stevige beschermhoes met reflecterende strepen en voorkomen beschadigingen aan de fiets. Door de lange lengte is het mogelijk om de fiets aan een vast object vast te zetten. Het kettingslot wordt geleverd met twee sleutels. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. diameter: 8 mmDe producteigenschappen: lengte cm: 90. artikel nummer: 41198075.

€ 17.50

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product
 

HEMA Discuskettingslot

HEMA Discuskettingslot nu voor slechts €17,5,-. Het discuskettingslot heeft een lengte van 120 cm en heeft 6 mm dikke geharde kettingschakels. Het slot is voor dagelijks gebruik en geschikt om je fiets middellang te stallen of om als tweede slot te gebruiken. De ketting is af te sluiten met het discusslot. De gehard stalen schakels zijn voorzien van een sterke hoes met reflecterende strepen om beschadiging aan de fiets te voorkomen. Door de lange lengte is het mogelijk om de fiets aan een vast object vast te zetten. Het kettingslot wordt geleverd met twee sleutels. Zorg dat losse sloten goed zijn opgeborgen tijdens het fietsen, dit om beschadiging en/of ongelukken te voorkomen. Tips: 1. Je fiets is het best beveiligd met een vast slot in combinatie met een kabel- of kettingslot, zodat je je fiets aan een vast object kan vastmaken. 2. Om langer plezier van je slot te hebben, raden wij je aan om het geregeld in te spuiten met siliconenspray. diameter: 6 mmDe producteigenschappen: materiaal samenstelling: staal. lengte cm: 120. artikel nummer: 41198074.

€ 17.50

Lees verder

Vrije tijd, feest en kantoor fietsen fietssloten
Product