HEMA Chocoladetaart Xl 8 P. Gesneden

HEMA Chocoladetaart Xl 8 P. Gesneden nu voor slechts €10,-. Chocoladetaart met bovenop een laag van chocolade ganache en pure chocolade schaafsel. De taart is in 8 stukken gesneden. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6340022.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart XL 15 P.

HEMA Slagroomtaart XL 15 P. nu voor slechts €13,5,-. Feestelijke slagroomtaart met banketvulling, frisse frambozenbessenjam en aangezet met chocoladedruppels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 15. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333680.

€ 13.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Chocoladetaart 6 P.

HEMA Chocoladetaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Chocoladetaart gevuld met mousse met chocoladesmaak en frambozenbessenjam, afgewerkt met een choco coating. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 6. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344160.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Appeltaart 8 P.

HEMA Appeltaart 8 P. nu voor slechts €5,5,-. Onze appeltaart is vernieuwd. De korst is verbeterd en nu knapperiger en kruidiger dan ooit. De taart bevat minder suiker maar blijft onverminderd zoet en onze appeltaart is gevuld met overheerlijke Hollandse appels. Bestel hem hier en proef hem nu. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 8. *: goede koop, . diameter cm: 21. artikel nummer: 6344650.

€ 5.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Mokkaschnitt 6 P.

HEMA Mokkaschnitt 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Luchtige cake gevuld en aangezet met mokka crème en gedecoreerd met chocolade. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: mokka, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322126.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Appelkruimeltaart Vegan 6p.

HEMA Appelkruimeltaart Vegan - 6p. nu voor slechts €4,5,-. Appeltaartdeeg gevuld met een frisse appelvulling van verse appels en rozijnen, gedecoreerd met knapperige kruimels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 6. *: veganistisch, . diameter cm: 18. artikel nummer: 6344720.

€ 4.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Mokkaslagroomtaart 8 P.

HEMA Mokkaslagroomtaart 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Luchtige cake gevuld met mokka banketvulling, aangezet met chocolade vlokken en gedecoreerd metmokkacrème, slagroom en vers seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: mokka, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6333520.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomschnitt 6 P.

HEMA Slagroomschnitt 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, gedecoreerd met hazelnootkrokant, chocolade en vers fruit. De decoratie/fruit kan per seizoen wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322100.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart Klassiek 8 P.

HEMA Slagroomtaart Klassiek 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Slagroomtaart gevuld met banketvulling, frambozenbessenvulling en aangezet met hazelnootkrokant. De taart is gedecoreerd met slagroom en chocolade. De decoratie kan per seizoen verschillen. Dagelijks vers!De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6330044.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Hazelnootschuimtaart 6 P.

HEMA Hazelnootschuimtaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Hazelnootschuimplakken gevuld met hazelnootcrème, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met crème en chocolade. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: hazelnoot, . aantal personen: 6. diameter cm: 18. artikel nummer: 6344740.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart 8 P.

HEMA Slagroomtaart 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Feestelijke slagroomtaart met banketvulling, frisse frambozenbessenjam en aangezet met gekleurde druppels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6333010.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Carrot Cake Taart 8 P.

HEMA Carrot Cake Taart 8 P. nu voor slechts €10,-. Luxe wortelcake taartje met creamcheesetopping en rijkelijk gedecoreerd met walnoot en pistache nootjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: wortel, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6340034.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Red Velvet Taart Roos 8 P.

HEMA Red Velvet Taart Roos 8 P. nu voor slechts €11,-. De kleurrijke winnaar van HEMA's taartenwedstrijd. Deze populaire Amerikaanse taart met de verrassende smaken zuur, fris en chocoladezoet is gedecoreerd met chocolade vlokken en blauwe bessen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344157.

€ 11.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Roomboter Appeltaart XL 12 P. Gesneden

HEMA Roomboter Appeltaart XL 12 P. Gesneden nu voor slechts €10,5,-. Extra grote appeltaart gevuld met appels en rozijnen voor 12 personen. De appeltaart is alvast in 12 punten gesneden. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 12. diameter cm: 27. artikel nummer: 6340020.

€ 10.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Chocoladeschnitt 6 P.

HEMA Chocoladeschnitt 6 P. nu voor slechts €5,5,-. Chocoladeschnitt gevuld met chocoladebavarois en kersenvulling. De schnitt is gedecoreerd met pure chocolade krullen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 6. artikel nummer: 6320004.

€ 5.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Cheesecake Framboos Meringue 8 P.

HEMA Cheesecake Framboos Meringue 8 P. nu voor slechts €8,-. Cheesecake met een topping van frambozen fruit vulling en meringue toefjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: roomkaas, framboos, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344156.

€ 8.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomschnitt Drie Kleuren 6 P.

HEMA Slagroomschnitt Drie Kleuren 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Slagroomschnitt met drie kleuren kapsel en frambozenbessenjam. De schnitt is gedecoreerd met gekleurde spetters. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, chocola, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322107.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Luxe Lemon Poppyseed Taart 8 P.

HEMA Luxe Lemon Poppyseed Taart 8 P. nu voor slechts €11,-. Een frisse taart met een kapsel gevuld met maanzaad en bedekt met een limoen/citroen bavaroise. De taart is gedecoreerd met een chocolimoen en citroen schillen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: citroen, . aantal personen: 8. diameter cm: 18. artikel nummer: 6340037.

€ 11.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Pandataart 9 P.

HEMA 3D Pandataart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Een 3D taart met een vrolijke pandaprint. De taart is gevuld met gekleurd kapsel in 3 kleuren en met witte room en frambozen-bessen vulling. De kapsels zijn met natuurlijke kleurstoffen gekleurd. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: vanille, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6330052.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Carrotcake Xl 10 P. Gesneden

HEMA Carrotcake Xl 10 P. Gesneden nu voor slechts €12,-. Rijk gevulde worteltaart met een vulling van verse wortelen, rozijnen en walnoten. Gedecoreerd met een zoete laag van roomkaas, witte chocolade, walnoten en pistachenootjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: aantal personen: 10. diameter cm: 21. artikel nummer: 6340023.

€ 12.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Elfjestaart 9 P.

HEMA 3D Elfjestaart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Luchtige cake gevuld met rode bessenjam en frambozen- en witte banketbakkersroom. De taart is gedecoreerd met een vrolijk elfjes schild. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: framboos, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6333709.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Marshmallowtaart Red Velvet 8 P .

HEMA Marshmallowtaart Red Velvet 8 P . nu voor slechts €10,-. Red velvet cake met witte chocolade, aardbeienbavaroise en gedecoreerd met marshmallows. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, aardbei, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344943.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart XL Klassiek 15 P.

HEMA Slagroomtaart XL Klassiek 15 P. nu voor slechts €13,5,-. Slagroomtaart gevuld met banketvulling, frambozenbessenvulling en aangezet met hazelnootkrokant. De taart is gedecoreerd met slagroom en chocolade. De decoratie kan per seizoen verschillen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 15. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6330050.

€ 13.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Astronautentaart 9 P.

HEMA 3D Astronautentaart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Luchtige cake gevuld met rode bessenjam en frambozen- en witte banketbakkersroom, gedecoreerd met een vrolijke feestbeesten print. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: framboos, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6333708.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Tiramisutaart 6 P.

HEMA Tiramisutaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Krokante harde wener bodem met een vulling in koffiesmaak, mascarpone bavaroise, vanilleschuim, gedecoreerd met witte chocolade krullen en cacaopoeder. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: koffie, . aantal personen: 6. artikel nummer: 6344636.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product