HEMA Chocoladetaart Xl 8 P. Gesneden

HEMA Chocoladetaart Xl 8 P. Gesneden nu voor slechts €10,-. Chocoladetaart met bovenop een laag van chocolade ganache en pure chocolade schaafsel. De taart is in 8 stukken gesneden. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6340022.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Mokkaschnitt 6 P.

HEMA Mokkaschnitt 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Luchtige cake gevuld en aangezet met mokka crème en gedecoreerd met chocolade. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: mokka, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322126.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Appeltaart 8 P.

HEMA Appeltaart 8 P. nu voor slechts €5,5,-. Onze appeltaart is vernieuwd. De korst is verbeterd en nu knapperiger en kruidiger dan ooit. De taart bevat minder suiker maar blijft onverminderd zoet en onze appeltaart is gevuld met overheerlijke Hollandse appels. Bestel hem hier en proef hem nu. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 8. *: goede koop, . diameter cm: 21. artikel nummer: 6344650.

€ 5.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart XL 15 P.

HEMA Slagroomtaart XL 15 P. nu voor slechts €13,5,-. Feestelijke slagroomtaart met banketvulling, frisse frambozenbessenjam en aangezet met chocoladedruppels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 15. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333680.

€ 13.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Chocoladetaart 6 P.

HEMA Chocoladetaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Chocoladetaart gevuld met mousse met chocoladesmaak en frambozenbessenjam, afgewerkt met een choco coating. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 6. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344160.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Mokkaslagroomtaart 8 P.

HEMA Mokkaslagroomtaart 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Luchtige cake gevuld met mokka banketvulling, aangezet met chocolade vlokken en gedecoreerd metmokkacrème, slagroom en vers seizoensfruit. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: mokka, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6333520.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Red Velvet Taart Roos 8 P.

HEMA Red Velvet Taart Roos 8 P. nu voor slechts €11,-. De kleurrijke winnaar van HEMA's taartenwedstrijd. Deze populaire Amerikaanse taart met de verrassende smaken zuur, fris en chocoladezoet is gedecoreerd met chocolade vlokken en blauwe bessen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344157.

€ 11.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Carrot Cake Taart 8 P.

HEMA Carrot Cake Taart 8 P. nu voor slechts €10,-. Luxe wortelcake taartje met creamcheesetopping en rijkelijk gedecoreerd met walnoot en pistache nootjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: wortel, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6340034.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Appelkruimeltaart Vegan 6p.

HEMA Appelkruimeltaart Vegan - 6p. nu voor slechts €4,5,-. Appeltaartdeeg gevuld met een frisse appelvulling van verse appels en rozijnen, gedecoreerd met knapperige kruimels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 6. *: veganistisch, . diameter cm: 18. artikel nummer: 6344720.

€ 4.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Roomboter Appeltaart XL 12 P. Gesneden

HEMA Roomboter Appeltaart XL 12 P. Gesneden nu voor slechts €10,5,-. Extra grote appeltaart gevuld met appels en rozijnen voor 12 personen. De appeltaart is alvast in 12 punten gesneden. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: appel, . aantal personen: 12. diameter cm: 27. artikel nummer: 6340020.

€ 10.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Hazelnootschuimtaart 6 P.

HEMA Hazelnootschuimtaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Hazelnootschuimplakken gevuld met hazelnootcrème, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met crème en chocolade. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: hazelnoot, . aantal personen: 6. diameter cm: 18. artikel nummer: 6344740.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart 8 P.

HEMA Slagroomtaart 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Feestelijke slagroomtaart met banketvulling, frisse frambozenbessenjam en aangezet met gekleurde druppels. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6333010.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomschnitt 6 P.

HEMA Slagroomschnitt 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, gedecoreerd met hazelnootkrokant, chocolade en vers fruit. De decoratie/fruit kan per seizoen wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322100.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart Klassiek 8 P.

HEMA Slagroomtaart Klassiek 8 P. nu voor slechts €9,25,-. Slagroomtaart gevuld met banketvulling, frambozenbessenvulling en aangezet met hazelnootkrokant. De taart is gedecoreerd met slagroom en chocolade. De decoratie kan per seizoen verschillen. Dagelijks vers!De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 8. diameter cm: 21. artikel nummer: 6330044.

€ 9.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Cheesecake Framboos Meringue 8 P.

HEMA Cheesecake Framboos Meringue 8 P. nu voor slechts €8,-. Cheesecake met een topping van frambozen fruit vulling en meringue toefjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: roomkaas, framboos, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344156.

€ 8.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomschnitt Drie Kleuren 6 P.

HEMA Slagroomschnitt Drie Kleuren 6 P. nu voor slechts €5,25,-. Slagroomschnitt met drie kleuren kapsel en frambozenbessenjam. De schnitt is gedecoreerd met gekleurde spetters. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, chocola, . aantal personen: 6. lengte cm: 9. breedte cm: 19. artikel nummer: 6322107.

€ 5.25

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Luxe Lemon Poppyseed Taart 8 P.

HEMA Luxe Lemon Poppyseed Taart 8 P. nu voor slechts €11,-. Een frisse taart met een kapsel gevuld met maanzaad en bedekt met een limoen/citroen bavaroise. De taart is gedecoreerd met een chocolimoen en citroen schillen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: citroen, . aantal personen: 8. diameter cm: 18. artikel nummer: 6340037.

€ 11.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Chocoladeschnitt 6 P.

HEMA Chocoladeschnitt 6 P. nu voor slechts €5,5,-. Chocoladeschnitt gevuld met chocoladebavarois en kersenvulling. De schnitt is gedecoreerd met pure chocolade krullen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 6. artikel nummer: 6320004.

€ 5.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Pandataart 9 P.

HEMA 3D Pandataart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Een 3D taart met een vrolijke pandaprint. De taart is gevuld met gekleurd kapsel in 3 kleuren en met witte room en frambozen-bessen vulling. De kapsels zijn met natuurlijke kleurstoffen gekleurd. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: vanille, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6330052.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Marshmallowtaart Red Velvet 8 P .

HEMA Marshmallowtaart Red Velvet 8 P . nu voor slechts €10,-. Red velvet cake met witte chocolade, aardbeienbavaroise en gedecoreerd met marshmallows. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, aardbei, . aantal personen: 8. diameter cm: 17. artikel nummer: 6344943.

€ 10.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Astronautentaart 9 P.

HEMA 3D Astronautentaart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Luchtige cake gevuld met rode bessenjam en frambozen- en witte banketbakkersroom, gedecoreerd met een vrolijke feestbeesten print. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: framboos, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6333708.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Slagroomtaart XL Klassiek 15 P.

HEMA Slagroomtaart XL Klassiek 15 P. nu voor slechts €13,5,-. Slagroomtaart gevuld met banketvulling, frambozenbessenvulling en aangezet met hazelnootkrokant. De taart is gedecoreerd met slagroom en chocolade. De decoratie kan per seizoen verschillen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 15. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6330050.

€ 13.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Carrotcake Xl 10 P. Gesneden

HEMA Carrotcake Xl 10 P. Gesneden nu voor slechts €12,-. Rijk gevulde worteltaart met een vulling van verse wortelen, rozijnen en walnoten. Gedecoreerd met een zoete laag van roomkaas, witte chocolade, walnoten en pistachenootjes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: aantal personen: 10. diameter cm: 21. artikel nummer: 6340023.

€ 12.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA 3D Elfjestaart 9 P.

HEMA 3D Elfjestaart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Luchtige cake gevuld met rode bessenjam en frambozen- en witte banketbakkersroom. De taart is gedecoreerd met een vrolijk elfjes schild. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: framboos, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6333709.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

HEMA Tiramisutaart 6 P.

HEMA Tiramisutaart 6 P. nu voor slechts €6,5,-. Krokante harde wener bodem met een vulling in koffiesmaak, mascarpone bavaroise, vanilleschuim, gedecoreerd met witte chocolade krullen en cacaopoeder. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: koffie, . aantal personen: 6. artikel nummer: 6344636.

€ 6.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak taarten
Product
 

Anbiedingen van de week!

 


 Mmmm.. de lekkerste smoothies en sapjes maak je met de Bourgini blender!

blender.jpg

Bourgini Classic Blender Plus 1.5L

Productinformatie

Met de Bourgini Classic Blender Plus maak jij in een handomdraai de lekkerste shakes, smoothies, soepen en sauzen!

Het enige wat jij hoeft te doen? Verse ingrediënten verzamelen en in het blender glas plaatsen. Deksel erop en klaar ben je. Deze blender is zó krachtig, dat je er zelfs ijs mee kunt verMann. Welke blender recepten je ook wilt maken, dit is jouw ideale keukenhulp.

Belangrijkste voordelen

  • Luxe roestvrijstalen afwerking
  • Geschikt voor het verMann van ijs
  • Blenderglas met maataanduiding
  • Navulbaar tijdens het blenden
  • Eenvoudig en veilig in gebruik
  • Hygiënisch dankzij afneembaar glas en mes

Goed om te weten:

+ Niet geschikt voor hete vloeistoffen (er is geen afvoer voor stoom)

+ De blender mixt en pureert (het is geen vervanging voor een mes of juicer)

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

Veilige en gebruiksvriendelijke keukenhulp

De Classic Blender Plus is de beste koop wanneer je op zoek bent naar een veilige en gebruiksvriendelijke keukenhulp. Dankzij de antislipvoetjes blijft de blender goed op zijn plaats staan. Daarnaast voeg je via de vulopening gemakkelijk ingrediënten toe tijdens het blenden en schenk je de vloeistoffen moeiteloos over met de schenktuit. En heb je de onderdelen niet goed geplaatst? Dan zorgt de ingebouwde veiligheidsschakelaar ervoor dat de blender niet start.

koopnu

HEMAkleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

dameskleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

dameskleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

Update je garderobe met het veelzijdige en trendy assortiment dameskleding van HEMA. Vind jouw favorieten vandaag nog online! Met zo’n uitgebreide collectie dameskleding scoor je zeker een casual outfit, of juist een zakelijke look en alles daartussenin. Van werkkleding tot vrijetijdsoutfit en van comfortabel t-shirt tot ‘wauw’ maxi-jurk, HEMA heeft dameskleding voor elke gelegenheid. En zoals je van ons gewend bent, zijn we dol op alle maten en stijlen! Met een breed scala aan maten en stijlen is er altijd een perfecte pasvorm voor jou. Blijf op de hoogte van de laatste damesmode met onze wisselende collecties en vind nieuwe favorieten. Of, vul je garderobe aan met de basics die elke vrouw nodig heeft. Je outfit maak je natuurlijk af met bijpassende schoenen, een tas en accessoires. Mix en match naar hartenlust met verschillende kleuren, prints en materialen en creëer de garderobe waar jij blij van wordt. Een outfit waar je je goed in voelt, dat is waar het om draait bij HEMA.

Naar de HEMA dameskleding

hema kleintjes.png

 

Kinderkleding van de HEMA; stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

 

Babykleding

 

Herenkleding