HEMA Maxi Fototaart Met Decoratie En Hazelnootkrokant 32 P.

HEMA Maxi Fototaart Met Decoratie En Hazelnootkrokant 32 P. nu voor slechts €33,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst, slagroom en chocolade decoratie. Bijgevoegd een zakje met oranje decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 32. lengte cm: 26. breedte cm: 40. artikel nummer: 6333605.

€ 33.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Maxi Fototaart Met Gekleurde Druppels En Decoratie 32 P.

HEMA Maxi Fototaart Met Gekleurde Druppels En Decoratie 32 P. nu voor slechts €33,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje metoranje/gele decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 32. lengte cm: 26. breedte cm: 40. artikel nummer: 6333615.

€ 33.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fototaart Met Gekleurde Druppels En Decoratie 16 P.

HEMA Fototaart Met Gekleurde Druppels En Decoratie 16 P. nu voor slechts €21,5,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje metoranje/gele decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 16. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333614.

€ 21.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Maxi Fototaart Met Gekleurde Druppels 32 P.

HEMA Maxi Fototaart Met Gekleurde Druppels 32 P. nu voor slechts €31,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje metoranje/gele decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 32. lengte cm: 26. breedte cm: 40. artikel nummer: 6333611.

€ 31.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Foto Harttaart Red Velvet 8p.

HEMA Foto Harttaart Red Velvet 8p. nu voor slechts €12,5,-. Fototaart in hartvorm. Red velvet cake gevuld met frambozenjam en een luchtige witte chocoladevulling. Versier de taart met een zelfgekozen foto, tekening en/of tekst op de bovenkant. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: chocola, . aantal personen: 8. lengte cm: 16. breedte cm: 17. artikel nummer: 6333635.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fototaart Met Hazelnootkrokant 16 P.

HEMA Fototaart Met Hazelnootkrokant 16 P. nu voor slechts €19,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst, slagroom en chocolade decoratie. Bijgevoegd een zakje met oranje decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 16. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333600.

€ 19.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Maxi Fototaart Met Hazelnootkrokant 32 P.

HEMA Maxi Fototaart Met Hazelnootkrokant 32 P. nu voor slechts €31,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst, slagroom en chocolade decoratie. Bijgevoegd een zakje met oranje decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 32. lengte cm: 26. breedte cm: 40. artikel nummer: 6333601.

€ 31.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fototaart Met Decoratie En Hazelnootkrokant 16 P.

HEMA Fototaart Met Decoratie En Hazelnootkrokant 16 P. nu voor slechts €21,5,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met hazelnootkrokant en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst, slagroom en chocolade decoratie. Bijgevoegd een zakje met oranje decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 16. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333604.

€ 21.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fototaart Aardbei Met Gekleurde Druppels 16 P.

HEMA Fototaart Aardbei Met Gekleurde Druppels 16 P. nu voor slechts €19,-. Luchtige cake gevuld met aardbeien bavaroise, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje met oranje/gele decoratie spikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: aardbei, . aantal personen: 16. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6330031.

€ 19.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA 3D Kleurenfototaart 9 P.

HEMA 3D Kleurenfototaart 9 P. nu voor slechts €12,5,-. Verras je gasten met deze kleurrijke taart. Met een luchtige cake met spannende vulling en frambozenbessenmoes. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: vanille, . aantal personen: 9. lengte cm: 19. breedte cm: 19. artikel nummer: 6333627.

€ 12.50

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fotocakejes 12 Stuks

HEMA Fotocakejes 12 Stuks nu voor slechts €11,-. Heel leuk en geschikt voor kinderfeestjes! Deze kleurrijke cakejes zijn gemaakt van een luchtige cake, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, een frisse vulling en frambozenbessenjam. Decoreer ze met een zelfgekozen foto, tekening of tekst. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 12. lengte cm: 5. breedte cm: 4. artikel nummer: 6311027.

€ 11.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Fototaart Met Gekleurde Druppels 16 P.

HEMA Fototaart Met Gekleurde Druppels 16 P. nu voor slechts €19,-. Luchtige cake gevuld met banketvulling en frisse frambozenbessenjam, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje metoranje/gele decoratiespikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: slagroom, . aantal personen: 16. lengte cm: 19. breedte cm: 27. artikel nummer: 6333610.

€ 19.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product
 

HEMA Maxi Fototaart Aardbei Met Gekleurde Druppels 32 P.

HEMA Maxi Fototaart Aardbei Met Gekleurde Druppels 32 P. nu voor slechts €31,-. Luchtige cake gevuld met aardbeien bavaroise, aangezet met gekleurde druppels en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst en slagroom. Bijgevoegd een zakje met oranje/gele decoratie spikes om zelf te decoreren. De decoratie/fruit kan gedurende het jaar wisselen. Bij HEMA maken we ons gebak dagelijks vers. Je kan tijdens het afrekenen zelf een afhaaldatum kiezen tussen op zijn vroegst overmorgen en op zijn laatst 14 dagen vooruit. Je gebak ligt dan vanaf openingstijd klaar in de winkel naar keuze. Je gebak is alleen op de gekozen afhaaldatum af te halen. Afhalen van gebak is altijd gratis en kan bij een van de 300+ HEMA winkels met een gebaksafdeling.De producteigenschappen: smaken: aardbei, . aantal personen: 32. lengte cm: 40. breedte cm: 26. artikel nummer: 6330032.

€ 31.00

Lees verder

Gebak, eten en drinken gebak fototaart
Product