Brabantforum 5 onderwerpen

Categorie

Welkom 1 onderwerp

We moedigen nieuwe leden aan om een korte introductie over zichzelf te posten in deze forumcategorie. Leer elkaar kennen en deel uw interesses.
Welkom bij het BrabantForum
door theodoor
2 jaren 6 maanden geleden

Ideeënbus Geen onderwerpen

Heeft u feedback of ideeën die u wilt delen?
Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar onze site beter en gebruikersvriendelijker te maken voor onze gasten en leden.
Geen onderwerpen

Natuur en landschap 1 onderwerp

Gezonde natuur zorgt voor een rijk Brabants landschap waarin het goed wonen, werken en te recreëren is. Daarom is het nodig natuurgebieden met elkaar te verbinden, oude landschappen te herstellen en nieuwe natuur aan te leggen. Ook is er een gezonde balans nodig tussen natuur en agrarisch gebruik.
Heusden : Red de Roeivijver!
door martien
2 jaren 5 maanden geleden

Politiek en bestuur 1 onderwerp

De provincie Brabant heeft als enige een provinciebestuur waar Forum voor Democratie aan deelneemt. Een partij waar veel mensen moeite mee hebben. Ze beschouwen FvD als fascistisch of extreem rechts kapitalistisch. Na de vorming van het rechtse college zegden heel wat CDA-ers hun lidmaatschap op, ook werd er uitgebreid geprotesteerd op de dag van de installatie door woedende kunstenaars (omdat kunst zowat afgeschaft werd bij de provincie) en extinctionrebellion
Open brief aan de Burgemeester ...
door martien
2 jaren 6 maanden geleden

Klimaat en energie 2 onderwerpen

Omdat we de wereld leefbaar willen doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen moeten we omschakelen van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. Om ons steentje bij te dragen komen er in Brabant een flink aantal windmolens en zonnevelden. Er zijn mensen die zich bang laten maken en die hoge kosten vrezen. Anderen vinden dat we nu eindelijk maar eens vaart moeten maken. Veel kosten verdien je snel terug en de aarde kan niet wachten
geen kernenergie in Brabant!’
door theodoor
1 jaar 9 maanden geleden

artikelkommentaren Geen onderwerpen

Er zijn geen rubrieken in de sectie!

Verkeer en vervoer Geen onderwerpen

Bereikbaarheid van Brabant is essentieel voor een goed draaiende economie. Maar het is druk op onze Brabantse wegen.Wat willen we? Bredere snelwegen of snelfietspaden en beter openbaar vervoer?
Categorie

Regiotaxi Geen onderwerpen

De regiotaxi is voor de provincie het vangnet voor het openbaar vervoer. De regiotaxi is voor gemeenten een vervoersvorm om invulling te kunnen geven aan het doelgroepen vervoer. Provincie en gemeenten werken hierbij samen in 4 regiotaxi regio’s. Wat zijn jouw ervaringen met de Regiotaxi?
Geen onderwerpen

Snelfietspaden Geen onderwerpen

Om de kracht van de fiets te benutten, is het zaak dat er snelle, directe, veilige en aantrekkelijke routes zijn. Provincie en gemeenten in Brabant werken daarom samen aan de realisatie van het Brabantse snelfietsroutenetwerk. , naar verwachting is dit snelfietsroutenetwerk. rond 2030, helemaal klaar is.
Geen onderwerpen
 • Totaal aantal gebruikers online: 0 leden en 316 gasten aanwezig
 • Totaal berichten: 7
 • Totaal secties: 3
 • Vandaag open: 0
 • Totaal aantal antwoorden: 0
 • Totaal onderwerpen: 5
 • Totaal categorieën: 7
 • Gisteren open: 0
 • Gisteren totaal antwoorden: 0
 • Totaal gebruikers: 5
 • Laatste leden: Brabander
Tijd voor maken pagina: 0.078 seconden
Gemaakt door Kunena