Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 18 november 2022 11:08

Kunstloc Brabant | Laatste kans: meld je aan voor de Inspiratiedag Cultuur voor alle Brabantse Jeugd

Written by
Rate this item
(0 votes)
Kunstloc Brabant

Laatste kans: meld je aan voor de Inspiratiedag Cultuur voor alle Brabantse Jeugd

inpsiratiedag

Goed nieuws! Het volledige programma is bekend, alle sprekers staan vast en de tijdsindeling is gemaakt. Kijk snel op de site! Heb je je al aangemeld? Doe het snel, want er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. We doen met Naam een oproep aan maatschappelijke organisaties, het onderwijs en beleidsmakers en ambtenaren uit het sociale en culturele domein om zich aan te melden. 

Kinderen, tieners en jong volwassenen worstelen toenemend met stress en zwaarmoedigheid. Waarom is cultuur voor jonge mensen zo’n goed antigif tegen angst, onzekerheid en gebrek aan hoop? En hoe kunnen we gezamenlijk drempels wegnemen zodat alle kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan cultuur? Daar gaan we mee aan de slag! 

Wat kan je verwachten? 

  • Welke rol kun je als gemeente nemen in het verminderen van stress onder jongeren? Gemeente Eindhoven en het lectoraat Opvoeden voor de Toekomst (Fontys) gaan met je werken aan concrete ideeën.  
  • Hoe ga je in gesprek met jongeren over mentale gezondheid? GGD Tilburg en de Kwekerij hebben een interventie (XBubbel) ontwikkeld, waarover je met de GGD, De Kwekerij en een school in gesprek kunt.  
  • Wat als (gebrek aan) financiële middelen een drempel vormen om deel te nemen? Jeugdfonds Cultuur, Kunstencentrum Waalwijk en gemeente Waalwijk proberen dit te doorbreken.  
  • Hoe maak je voorstellingen toegankelijk voor jongeren met fysieke beperkingen? Francis Meulendijks (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties) en Marc Eysink Smeets van Festival Circolo gaan hierover in gesprek.  

En verder: Mark Mieras, Jong & Je Wil Wat, Fonds voor Cultuurparticipatie, VSB Fonds, Buurtcultuurfonds Noord-Brabant, LKCA (School en Omgeving), Basisschool het Palet en nog veel meer. 

Beleef kunst en cultuur door jongeren met optredens en voorstellingen van: Kunstbende Noord-Brabant, Trots54, de documentaire Zware Materie en Ready to Rock. 

Het hele programma kun je hier vinden: Inspiratiedag Cultuur voor alle Brabantse Jeugd

Ben je er bij? 

Leuk! Je kunt vanaf nu aanmelden. We horen graag of je er de hele dag bij bent of alleen de middag of avond. Eet je mee? Ook dat kun je aangeven bij het aanmelden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelNaam. 

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Kunstloc Brabant, BrabantStad en Stérk.Brabant.

Aanmelden

Anke Koenraadt

Adviseur Cultuureducatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Read 36 times

Leave a comment