Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

donderdag, 24 november 2022 20:39

Natlab | Theater bij Natlab | Geschiedenis van geweld en nog veel meer

Written by
Rate this item
(0 votes)
Geschiedenis van geweld
Toneelschuur producties | Abdel Daoudi en Eelco Smits
vr 2 dec 2022 20:30

Het is de eerste keer dat de autobiografische roman van sterauteur Édouard Louis wordt opgevoerd in Nederland. Abdel Daoudi regisseert de toneelbewerking en maakt er een aangrijpende voorstelling van. Hij brengt met Édouards verhaal een case study in radicale empathie. 

"Via Édouard voelde ik me zichtbaar. Ik voelde geen directe herkenning, maar het raakte me hoe hij naar Reda keek, en naar de samenleving kijkt, hoe hij beschrijft hoe Reda behandeld wordt. Hij doet dat compassievol, zonder wat er is gebeurd te vergoelijken." Aldus Abdel Daoudi in het interview met Het Parool.

TICKETS
EN NOG MEER VOORSTELLINGEN:
Club Guy & Roni Invites: Mohamed Yusuf Boss + Lunatics & Poets
Club Guy & Roni
vr 9 dec 2022

In de jaarlijks terugkerende double bill ‘Club Invites’ nodigt dansgezelschap Club Guy & Roni veelbelovende makers met wie ze zich verwant voelt uit om een korte voorstelling te maken. In deze double bill (twee voorstellingen op één avond) staan choreografen Mohamed Yusuf Boss & het duo Anna Jacobs en Hanna van der Meer centraal. 

TICKETS
Emma Watson - The Play

Caro Derkx
wo 21 dec 2022

Stel dat idealisme begint in het theater? Caro Derkx gaat samen met actrice Nora El Koussour in dialoog met Britse actrice, activiste, feministe en (rol)model Emma Watson.

TICKETS
FCKD!
Oldenhermanns
vr 20 jan 2023

Een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken, een cabaretshow om in lichte paniek samen te lachen (en huilen) over wat ons allemaal te wachten staat. Trek je kaplaarzen en poncho maar vast aan, want droog ga je het vanavond niet houden...

TICKETS
True Copy
BERLIN
do 26 jan 2023

Op 6 mei 1994 vallen de gendarmes het Franse landgoed van Geert Jan Jansen binnen. Ze stuiten er op meer dan 1600 werken van grootmeesters als Picasso, Dalí, Appel, Matisse en Hockney. Maar het merendeel blijkt te zijn geschilderd door een Nederlander.

TICKETS
Read 31 times

Leave a comment