Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 30 november 2022 14:52

Natlab | De komende week bij Natlab | Publieksfavoriet Timothée Chalamet keert weer terug op het grote doek

Written by
Rate this item
(0 votes)

BONES AND ALL | Luca Guadagnino

Luca Guadagnino (Call Me by Your Naam, Suspiria) keert terug met een knaller van een film: Bones and All. Niet alleen won Guadagnino er een Zilveren Leeuw mee op het filmfesitval van Venetië, maar ging Taylor Russel er op hetzelfde festival ook nog eens vandoor met de prijs voor de beste jonge acteur.

Het moet wel een beetje in je straatje passen, want deze coming-of-age-film waarin de liefde zich ontplooit gaat gepaard met een hoop (liefdes-)beetjes.

"(...) in the elegant balance of these seemingly incongruous elements, Guadagnino has outdone himself." The Guardian, ★★★★★

PREMIÈREFILMS
Plus Que Jamais
Emily Atef
va 1 dec 2022

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. Terwijl zij de hoop op genezing heeft opgegeven, is Mathieu ervan overtuigd dat het tij kan keren. 

TICKETS
Rose
Niels Arden Oplev
va 1 dec 2022

Ellen en haar man nemen haar zus Inger mee naar Parijs. Het lijkt op zich geen schokkende gebeurtenis, maar Inger is schizofreen en woont in een inrichting. Hoewel sommige wat moeite hebben met de ad remme en grofgebekte Inger, mondt de reis uit in een hartverwarmende road trip.

TICKETS
R.M.N.
Christian Mungiu
va 1 dec 2022

Vlak voor Kerst zegt Matthias zijn baan op om terug te keren naar zijn ouderlijk dorp, maar daar blijkt de rust in de gemeenschap hevig te zijn verstoord door de komst van buitenlandse arbeiders.

TICKETS
Blind Ambition
Robert Coe & Warwick Ross
va 1 dec 2022

Vier mannen zetten de internationale wijnwereld op zijn kop door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships - de Olympische Spelen van de sommeliers.

TICKETS
Piggy
Carlota Pereda
va 1 dec 2022

Met het zonovergoten kleurpalet en de kinderachtige meisjesangst van Sara zou deze film bijna een coming-of-age-verhaal kunnen zijn. Maar laat je niet voor de gek houden want het is een ware Spaanse slasher.

TICKETS

THEATER EN NOG VEEL MEER...

Geschiedenis van geweld
Toneelschuur producties | Abdel Daoudi en Eelco Smits
vr 2 dec 2022

Abdel Daoudi regisseert de toneelbewerking van Geschiedenis van Geweld, de tweede autobiografische roman van sterauteur Édouard Louis. Het is de eerste keer dat Geschiedenis van Geweld in Nederland op toneel wordt opgevoerd.

TICKETS
European Cinema Night 2022 | Triangle of Sadness
Ruben Östlund
wo 7 dec 2022

In samenwerking met Europa Cinemas en Creative Europe MEDIA vertonen we GRATIS Triangle Of Sandness. De film wordt ingeleid door niemand minder dan filmcriticus Hugo Emmerzael. Ja, je leest het goed: dus haal snel je tickets in huis!

TICKETS
Club Guy & Roni Invites: Mohamed Yusuf Boss + Lunatics & Poets
Club Guy & Roni
vr 9 dec 2022

Met ‘Invites’ nodigt Club Guy & Roni jonge, getalenteerde en internationale dansmakers van de toekomst uit nieuw werk te maken. In deze tweede editie: choreografen Mohamed Yusuf Boss en Lunatics and Poets. Met ‘LABA’ en ‘Postcards from a better place’ brengen zij twee persoonlijk gedreven verhalen. Verwacht een wervelende voorstelling over identiteit, vervreemding en mens-zijn. 

TICKETS
MAAKBAARS | Iris Penning
Natlab x Iris Penning
di 13 dec 2022

Een programma van anderhalf uur vol livemuziek, poëzie en kleine feestjes voor het oog, en dat alles met een aparte twist waarin alle disciplines samenkomen. Stadsdichter en singer-songwriter Iris Penning zal de avond presenteren. Myrthe Smetsers, Lot van Os, Emily Claas en Lotte Hendrickx zullen deze avond ook aanschuiven. Mis het niet en haal snel je tickets in huis!

TICKETS
Emma Watson - The Play
Caro Derkx
wo 21 dec 2022

Stel dat idealisme begint in het theater? Caro Derkx gaat samen met actrice Nora El Koussour in dialoog met Britse actrice, activiste, feministe en (rol)model Emma Watson.

Emma Watson - The Play is een filmische voorstelling over de kracht van rolmodellen, nieuwe helden en andere mogelijkheden.

TICKETS

DE BESTE FILMS VANUIT HUIS

Het filmtheater, maar dan thuis
Kijk direct zonder abonnement  

De allernieuwste premièrefilms en documentaires uit het filmtheater en de must-sees van het afgelopen filmjaar, direct bij jou thuis! Op Picl vind je een zorgvuldige selectie van ongeveer 90 films, die wekelijks op donderdag wordt ververst met de nieuwste releases. 

KIJK NU THUIS
Read 75 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N