Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 28 september 2022 13:00

Natlab |De komende week bij Natlab | Mis Gouden Kalfgenomineerde Femi vanavond niet!

Written by
Rate this item
(0 votes)
NFF | Femi met Q&A
Natlab x BROET x Dwight Fagbamila
wo 28 sep om 21:15 uur
Je debuutfilm zal maar gewoon meteen genomineerd worden voor een Gouden Kalf. Dat is Eindhovense maker Dwight Fagbamila gelukt - hoofdrolspeler Yannick Jozefzoon maakt Naamlijk kans op de prijs voor Beste Hoofdrol Speelfilm. En dan heeft de film ook nog een paar prachtige recensies binnengesleept:

"Een veelbelovend debuut van een maker met een fantastische stijl. Wat een verademing." - Filmkrant

"Heel indrukwekkend." - Het Parool

Wil je weten waar al die lof voor is en van Dwight horen hoe hij zich daarbij voelt? Of hoe het was om deze intense film te maken? Zorg dat je vanavond bij de Brabantse première bent!

TICKETS
PREMIÈREFILMS
Bo
Joost van Ginkel
va do 29 sep

Bo reist naar Georgië om het graf van haar vader te bezoeken en ontmoet daar een van zijn jeugdvrienden. Samen reizen ze door het adem-benemende landschap, om haar roots en zichzelf te ontdekken.

TICKETS
Napoleon: In the Naam of Art
Giovanni Piscaglia
va do 29 sep

Napoleon Bonaparte was al op jonge leeftijd geboeid door de schoonheid en waarde van kunst. Ontdek hoe hij zijn militaire plannen combineerde met ideeën en inzet om kunst voor iedereen toegankelijk te maken.

TICKETS
Beautiful Beings
Guðmundur Arnar Guðmundsson
va do 29 sep

Een groepje vrienden in Reykjavik ontdekt het leven van ontluikende volwassenheid in deze film vol pijnlijke scherpzinnigheid, keiharde oordelen, trauma's en pijn, maar ook tederheid en gedeelde kwetsbaarheid.

TICKETS
Femi
Dwight Fagbamila
va vr 30 sep

Geteisterd door suïcidale gedachten trekt Dennis in bij zijn moeder in Eindhoven. Zijn aanstaande vader-schap maakt allerlei herinneringen los  en hij ziet nog maar één manier om te ontsnappen aan zijn demonen.

TICKETS
M'n Beessie en Ik
Johan Kramer
va zo 2 okt

Huisdieren en hun baasjes kunnen een onafscheidelijke band hebben. In deze vertederende, tragikomische docu leer je kleurrijke baasjes kennen die zielsveel van hun bijzondere huisdieren houden.

TICKETS
SPECIALS
Theater | De vrouw die de honden eten gaf
Het Zuidelijk Toneel
do 29 sep en 30 sep om 20:30 uur
  

Een verkenning van hoe Michelle Martin, echtgenote van Marc Dutroux, de meest gehate vrouw van België werd, een waaromvraag, zonder goed te praten. Kippenvel gegarandeerd.

TICKETS
Royal Opera House | Mayerling
Gillian Freeman
wo 5 okt om 20:15 uur en zo 9 okt om 15:00 uur (encore)  

Gevaarlijke begeerten, familie-geheimen en politieke intriges - een klassieker die werd gebaseerd op een duister, aangrijpende en waargebeurd Oostenrijk-Hongaars verhaal.

TICKETS
Next Academy | Mastertalk Amira Duynhouwer
BROET x Next
vr 30 sep om 14:00 uur

Screenwriter Amira regisseerde al drie eigen korte films, nam deel aan writers rooms voor series als Mocromaffia, De slet van 6vwo, NOOD en Sihame. Laat je inspireren door haar kennis en ervaringen, krijg inzicht in schrijven voor series en spreek andere makers tijdens de borrel na afloop!

TICKETS
Read 103 times

Leave a comment