Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

woensdag, 16 november 2022 16:41

Natlab | De komende week bij Natlab | Een prachtige artistieke film

Written by
Rate this item
(0 votes)
Vortex

Opnieuw een film over een dementerend ouder stel en de schrijnende gevolgen hiervan. En ik hoor het je denken: 'daar heb ik nu al tig films over gezien'. Maar deze, die is anders!

Deze film wordt Naamlijk vertoond in een splitscreen. Je ziet de belevingswereld van beide partners tegelijkertijd in beeld terwijl zij elkaar steeds meer kwijtraken. Een artistieke keuze die veel verder gaat dan een gimmick. Het is dan ook niet voor niets dat de film een Grand Prix won op Film Fest Gent.

"De details in de buitengewoon aangrijpende film 'Vortex' sorteren een verpletterend effect" - De Volkskrant, *****

TICKETS
MEER PREMIÈREFILMS
Three Thousand Years of Longing
George Miller
va 17 nov 2022

Een episch fantasieverhaal, een modern sprookje dat alle grenzen van tijd en ruimte overschrijdt, over een Britse wetenschapper Narrotologie die per ongeluk een onsterfelijke Djinn oproept. 

TICKETS
All That Breathes          
Shaunak Sen
va 17 nov 2022

Een wonderschone en diep empathische natuurfilm over twee broers die roofvogels redden in New Delhi. Met veel wijsheid en humor tonen ze hoe al het leven met elkaar verweven is.

TICKETS
Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths
Alejandro G. Iñárritu
va 17 nov 2022

Een epische, visueel verbluffende en meeslepende film over de ontroerende reis van Silverio, die noodgedwongen terug moet keren naar zijn geboorteland en daar een existentiële grens mee overschreidt.

TICKETS
All That Breathes [ENG SUBS]
Shaunak Sen
va 23 nov 2022

Nu ook met Engelse ondertiteling!

TICKETS

EN NOG MEER

do 17 nov 2022 20:30
Wim Klein, de laatste menselijke computer
Theater Adhoc

 In deze voorstelling brengen Jan van den Berg en de band VLEK rock- en jazzsongs samen met het grootse en meeslepende levensverhaal van Wim Klein, de laatste menselijke computer.

TICKETS
do 24 nov 2022 20:30
Motherland (16+)
Jip Smit

Solovoorstelling Motherland vertelt het verhaal van een strijdlustige vrouw die anders is dan de rest en zich verzet tegen de gevestigde orde en is een ode aan het fantasygenre. 

TICKETS
ma 28 nov 2022 20:00
Game Changers | Easy Rider
Natlab x Twan Arts x Dennis Hopper

De bijzondere impact die Easy Rider had op Hollywood en de antwoorden op deze vragen worden door Twan Arts uit de doeken gedaan tijdens zijn masterclass en daarna kijk je de film, mis het niet!

TICKETS
vr 9 dec 2022 20:30
Club Guy & Roni Invites: Mohamed Yusuf Boss + Lunatics & Poets
Club Guy & Roni

Een double bill (twee voorstellingen op één avond) met choreografen Mohamed Yusuf Boss en het duo Anna Jacobs en Hanna van der Meer. Dans, spoken word en nog veel meer.

TICKETS
Read 46 times

Leave a comment