Print this page
woensdag, 01 juni 2022 19:56

De komende week bij Natlab | Extra oren op je armen!

Written by
Rate this item
(0 votes)
PREMIÈREFILM | Crimes of the Future
David Cronenberg
vanaf 2 juni

Als iemand die niet snel van haar stuk gebracht is door absurde horror gebeurt het mij niet vaak dat een trailer me een ongemakkelijk gevoel geeft. De trailer van Crimes of the Future kreeg dit wel voor elkaar en wat verwacht je anders van dé 'king of body horror' David Cronenberg.

In de nabije, dystopische toekomst van Crimes of the Future heeft ons DNA zich aangepast aan een kunstmatige en vervuilde omgeving en hebben we ontdekt hoe we steeds nieuwe organen kunnen laten groeien in ons lichaam. Performancekunstenaar Saul Tenser laat die tijdens zijn provocatieve optredens verwijderen. En dan ontdekt hij een drug die zijn leven zal veranderen.

Cronenberg staat erom bekend een punt te willen maken met zijn werk; de een zal daarbij iets makkelijker door de bloederigheid heen kijken dan de ander. Misschien hebben we allemaal zelfs wat extra oren nodig om te kunnen horen wat hij probeert te zeggen. 

Als jij net zo geïntrigeerd bent als ik, kom dan vanaf 2 juni naar Natlab om deze spannende film te zien! 

Hartelijke groet,
Naamns het hele team van Natlab,
Eva

TICKETS
MEER PREMIÈRES...
El Buen Patrón
Fernando León de Aranoa
va do 2 jun

Fabriekseigenaar Blanco vewacht belangrijk bezoek en probeert snel de problemen met zijn werknemers op te lossen. Onbewust zet hij een ketting-reactie met grote gevolgen in gang.

TICKETS
Falling for Figaro
Ben Lewin
va do 2 jun

Millie laat haar vriend en appartement in Londen achter en vertrekt naar de Schotse hooglanden, waar ze gaat proberen om les te krijgen van de beruchte operadiva Meghan.

TICKETS
Inexorable
Fabrice du Welz
va do 2 jun

Marcel verhuist met vrouw en dochter om van zijn writer’s block af te komen. Als de oppas fan blijkt te zijn kan hij zich niet beheersen, met onvermijde-lijke gebeurtenissen tot gevolg.

TICKETS
Bigger Than Us
Flore Vasseur
va do 2 jun

Wereldwijd strijden jongeren tegen problemen als klimaatontwrichting of voedselonzekerheid. Melati gaat op reis en zoekt medestrijders die levens veranderen of soms zelfs redden. 

TICKETS
... EN NOG MEER BIJ NATLAB
Première Living Room met Q&A
Lilia Scheerder
za 4 jun 14:00

Lilia Scheerder brengt de stille film weer naar het grote doek, thema's als eenzaamheid en isolement worden in dit beeldend verhaal van 23 minuten abstract en inventief uitgebeeld. 

TICKETS
Nature on Tour: Dark Green
J. Buijvoets, A. van Meerwijk
za 4 jun 14:30 en wo 8 jun 14:30

Dark Green volgt bioloog Paul Rosolie diep de Peruaanse jungle in. Hij gaat op zoek naar de laatste wildernis op aarde en de relatie van de moderne mens met deze ongerepte natuur. 

TICKETS
Inspiro - A Contemporary Flamenco Performance
Compañia Flamenco Encuentros
zo 12 jun 19:30

Jessica's combinatie van modern èn flamenco maakt haar een unieke danseres. Deze makers hebben een vernieuwende kijk op flamenco en hopen mensen te inspireren.

TICKETS
Koolhovens Keuze | Danger: Diabolik
Martin Koolhoven
20 22 jun 19:30

Regisseur Martin Koolhoven komt bevlogen filmcolleges geven, dit keer over de film Danger: Diabolik. Deze misdaadfilm van Mario Bava uit 1968 is een ware cult-klassieker.

TICKETS
Read 103 times
Super User

Latest from Super User