woensdag, 01 juni 2022 19:56

De komende week bij Natlab | Extra oren op je armen!

Written by
Rate this item
(0 votes)
PREMIÈREFILM | Crimes of the Future
David Cronenberg
vanaf 2 juni

Als iemand die niet snel van haar stuk gebracht is door absurde horror gebeurt het mij niet vaak dat een trailer me een ongemakkelijk gevoel geeft. De trailer van Crimes of the Future kreeg dit wel voor elkaar en wat verwacht je anders van dé 'king of body horror' David Cronenberg.

In de nabije, dystopische toekomst van Crimes of the Future heeft ons DNA zich aangepast aan een kunstmatige en vervuilde omgeving en hebben we ontdekt hoe we steeds nieuwe organen kunnen laten groeien in ons lichaam. Performancekunstenaar Saul Tenser laat die tijdens zijn provocatieve optredens verwijderen. En dan ontdekt hij een drug die zijn leven zal veranderen.

Cronenberg staat erom bekend een punt te willen maken met zijn werk; de een zal daarbij iets makkelijker door de bloederigheid heen kijken dan de ander. Misschien hebben we allemaal zelfs wat extra oren nodig om te kunnen horen wat hij probeert te zeggen. 

Als jij net zo geïntrigeerd bent als ik, kom dan vanaf 2 juni naar Natlab om deze spannende film te zien! 

Hartelijke groet,
Naamns het hele team van Natlab,
Eva

TICKETS
MEER PREMIÈRES...
El Buen Patrón
Fernando León de Aranoa
va do 2 jun

Fabriekseigenaar Blanco vewacht belangrijk bezoek en probeert snel de problemen met zijn werknemers op te lossen. Onbewust zet hij een ketting-reactie met grote gevolgen in gang.

TICKETS
Falling for Figaro
Ben Lewin
va do 2 jun

Millie laat haar vriend en appartement in Londen achter en vertrekt naar de Schotse hooglanden, waar ze gaat proberen om les te krijgen van de beruchte operadiva Meghan.

TICKETS
Inexorable
Fabrice du Welz
va do 2 jun

Marcel verhuist met vrouw en dochter om van zijn writer’s block af te komen. Als de oppas fan blijkt te zijn kan hij zich niet beheersen, met onvermijde-lijke gebeurtenissen tot gevolg.

TICKETS
Bigger Than Us
Flore Vasseur
va do 2 jun

Wereldwijd strijden jongeren tegen problemen als klimaatontwrichting of voedselonzekerheid. Melati gaat op reis en zoekt medestrijders die levens veranderen of soms zelfs redden. 

TICKETS
... EN NOG MEER BIJ NATLAB
Première Living Room met Q&A
Lilia Scheerder
za 4 jun 14:00

Lilia Scheerder brengt de stille film weer naar het grote doek, thema's als eenzaamheid en isolement worden in dit beeldend verhaal van 23 minuten abstract en inventief uitgebeeld. 

TICKETS
Nature on Tour: Dark Green
J. Buijvoets, A. van Meerwijk
za 4 jun 14:30 en wo 8 jun 14:30

Dark Green volgt bioloog Paul Rosolie diep de Peruaanse jungle in. Hij gaat op zoek naar de laatste wildernis op aarde en de relatie van de moderne mens met deze ongerepte natuur. 

TICKETS
Inspiro - A Contemporary Flamenco Performance
Compañia Flamenco Encuentros
zo 12 jun 19:30

Jessica's combinatie van modern èn flamenco maakt haar een unieke danseres. Deze makers hebben een vernieuwende kijk op flamenco en hopen mensen te inspireren.

TICKETS
Koolhovens Keuze | Danger: Diabolik
Martin Koolhoven
20 22 jun 19:30

Regisseur Martin Koolhoven komt bevlogen filmcolleges geven, dit keer over de film Danger: Diabolik. Deze misdaadfilm van Mario Bava uit 1968 is een ware cult-klassieker.

TICKETS
Read 58 times

Leave a comment

Anbiedingen van de week!

 


 Mmmm.. de lekkerste smoothies en sapjes maak je met de Bourgini blender!

blender.jpg

Bourgini Classic Blender Plus 1.5L

Productinformatie

Met de Bourgini Classic Blender Plus maak jij in een handomdraai de lekkerste shakes, smoothies, soepen en sauzen!

Het enige wat jij hoeft te doen? Verse ingrediënten verzamelen en in het blender glas plaatsen. Deksel erop en klaar ben je. Deze blender is zó krachtig, dat je er zelfs ijs mee kunt verMann. Welke blender recepten je ook wilt maken, dit is jouw ideale keukenhulp.

Belangrijkste voordelen

  • Luxe roestvrijstalen afwerking
  • Geschikt voor het verMann van ijs
  • Blenderglas met maataanduiding
  • Navulbaar tijdens het blenden
  • Eenvoudig en veilig in gebruik
  • Hygiënisch dankzij afneembaar glas en mes

Goed om te weten:

+ Niet geschikt voor hete vloeistoffen (er is geen afvoer voor stoom)

+ De blender mixt en pureert (het is geen vervanging voor een mes of juicer)

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

Veilige en gebruiksvriendelijke keukenhulp

De Classic Blender Plus is de beste koop wanneer je op zoek bent naar een veilige en gebruiksvriendelijke keukenhulp. Dankzij de antislipvoetjes blijft de blender goed op zijn plaats staan. Daarnaast voeg je via de vulopening gemakkelijk ingrediënten toe tijdens het blenden en schenk je de vloeistoffen moeiteloos over met de schenktuit. En heb je de onderdelen niet goed geplaatst? Dan zorgt de ingebouwde veiligheidsschakelaar ervoor dat de blender niet start.

koopnu

HEMAkleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

dameskleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

dameskleding: stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

Update je garderobe met het veelzijdige en trendy assortiment dameskleding van HEMA. Vind jouw favorieten vandaag nog online! Met zo’n uitgebreide collectie dameskleding scoor je zeker een casual outfit, of juist een zakelijke look en alles daartussenin. Van werkkleding tot vrijetijdsoutfit en van comfortabel t-shirt tot ‘wauw’ maxi-jurk, HEMA heeft dameskleding voor elke gelegenheid. En zoals je van ons gewend bent, zijn we dol op alle maten en stijlen! Met een breed scala aan maten en stijlen is er altijd een perfecte pasvorm voor jou. Blijf op de hoogte van de laatste damesmode met onze wisselende collecties en vind nieuwe favorieten. Of, vul je garderobe aan met de basics die elke vrouw nodig heeft. Je outfit maak je natuurlijk af met bijpassende schoenen, een tas en accessoires. Mix en match naar hartenlust met verschillende kleuren, prints en materialen en creëer de garderobe waar jij blij van wordt. Een outfit waar je je goed in voelt, dat is waar het om draait bij HEMA.

Naar de HEMA dameskleding

hema kleintjes.png

 

Kinderkleding van de HEMA; stijlvol, praktisch en betaalbaar, die jarenlang meegaat !

 

Babykleding

 

Herenkleding