Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 12 november 2022 11:07

Theater de Bussel | Loes Luca keert terug in Theater de Bussel!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Loes Luca keert terug in Theater de Bussel!

 

Komende maand staat Loes Luca opnieuw op ons podium, ditmaal samen met actrice Kaatje Kooij, met hun voorstelling ''Uit Het Hoofd''. Hierin beschouwt Loes haar leven tot nu toe, en krijgt ze langzaam maar zeker antwoord op de vraag wie ze daadwerkelijk is. Een echte aanrader voor jou als toneel liefhebber!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Over ''Uit Het Hoofd''

Het komedie toneelstuk ''Uit Het Hoofd'', uit de hand van schrijfster Maria Goos, is een verhaal uit het hoofd van een actrice. Loes kijkt aan het einde van haar carriere terug op haar leven, waarin waarheid en fantasie een constrante strijd met elkaar voeren. Producent en jonge actrice Kaatje Kooij helpt haar bij haar tournee. ''Uit Het Hoofd'' is een toneelstuk waar leugen, verbeelding, herinnering en werkelijkheid met elkaar onderhandelen om het leven dragelijk te maken. 

Ze ontvangen dan ook zeer goede recensies op het toneelstuk. Zo schrijft Trouw dat Loes gevoelige snaren weet te raken en de hele zaal met gemak kan vermaken. De Theaterkrant schrijft: ''Raken dialogen met slimme thematiek van verbeelding en toneelspel.''

Bekijk hieronder de trailer van de voorstelling


Uit Het Hoofd is te zien op dinsdag 22 november om 20:15 uur in Theater de Bussel

Uit Het Hoofd
Loes Luca en Kaatje Kooij
di 22 nov 2022 20:15
GROTE ZAAL

Van de schrijvershand van Maria Goos, gespeeld door Loes Luca en Kaatje Kooij.

Bestellen
Read 80 times

Leave a comment