Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 01 oktober 2022 09:59

Theater de Bussel | Het is bíjna tijd voor de Cabaretprijzen 2022

Written by
Rate this item
(0 votes)
Het is bíjna tijd voor de Cabaretprijzen 2022

Beste ,

Maandag 10 oktober is het zo ver: dan vinden tijdens het Cabaretgala in Diligentia de uitreikingen van de VSCD-Cabaretprijzen 2022 plaats. Wie van de genomineerden slepen dit jaar een Poelifinario en een Neerlands Hoop in de wacht?

Veel van deze genomineerden speelden afgelopen seizoen al bij ons, en ook in de aankomende maanden zijn deze cabaretiers en kleinkunstenaars in ons theater te zien.
Hieronder lichten we ze graag voor je uit aan de hand van het juryrapport. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment:

Richard Groenendijk


Richard is al jaren één van de beste entertainers van Nederland. Geen wonder dat Voor iedereen beter daarom even hilarisch als ontroerend is. De jury schrijft: "(Dit is) de meest persoonlijke voorstelling die hij ooit maakte. Op meerdere momenten is de strijd zichtbaar die Groenendijk levert tegen zichzelf, al dan niet imaginaire vijanden en de misvatting dat het volk inferieur is aan de elite. Deze subtiele rode lijn tilt dit programma nog boven zijn eerdere werk uit."

Voor iedereen beter is te zien op donderdag 20 april.
De voorstelling is uitverkocht, mocht je jezelf willen inschrijven voor de wachtlijst, klik hier.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Engagement:

Wim Helsen


De gerenomeerde Vlaamse cabaretier is sterker dan ooit, want Niet mijn apen, niet mijn circus is wellicht zijn meest ambitieuze voorstelling uit zijn oeuvre. De jury schrijft: "Hij schetst een even grappig als ontroerend beeld van de mens, die klem zit in zijn eigen wanen en niet doorheeft dat er ook andere paden zijn om te bewandelen. (...) Er is niemand die zoveel spanning creëert door alleen maar over het podium te lopen."

Niet mijn apen, niet mijn circus is te zien op zaterdag 4 februari.
Kaarten zijn te koop via onze website, klik hier.

Pieter Derks

Afgelopen seizoen speelde hij al voor een volle zaal. Nu keert Pieter Derks terug met een reprise van Uit het nietsEen verhaal vol humor, maar ook met een relativerende knipoog erin. De jury schrijft: "Pieter Derks (laat) haarscherp zien dat deze schijnveiligheid ons dichter en dichter bij de afgrond brengt. Er zijn te veel mensen die praten en te weinig mensen die doen. (... ) Dit is de meest alarmerende voorstelling van Derks tot nu toe. En misschien wel zijn beste."

Uit het niets is te zien op zaterdag 4 februari.
Kaarten zijn te koop via onze website, klik hier.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Kleinkunst:

Joost Spijkers


Bezoekers die deze voorstelling afgelopen seizoen zagen waren laaiend enthousiast. Daarom konden we niet anders dan een reprise aan te bieden van Joost Spijkers zijn voorstelling Hotel Spijkers. Een voorstelling die zoveel meer is dan een theaterconcert, omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. De jury schrijft: "Hotel Spijkers is totaaltheater, waarin teksten, animaties, muzikanten en een stampende performance van de frontman elkaar continu versterken. Als toeschouwer word je heen en weer geslingerd tussen pure levenshonger en de schaduwzijde van het bestaan."

Hotel Spijkers is te zien op zondag 11 december.
Kaartjes zijn te koop via onze website, klik hier.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Genomineerd voor de Neerlands Hoop:

Kirsten van Teijn


Vol optimisme en zelfspot neemt Kirsten je tijdens (S)EXPERIMENT mee in het leven met haar vriend én vriendin. Want waarom zou je, in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo, moeten kiezen voor één liefde en sekse? De jury schrijft: "(S)EXPERIMENT is een opzwepende, moderne en urgente voorstelling. De fysiek sterke cabaretière is gegroeid in haar eigenheid en vond een plek voor al haar talenten. Ze viert de duoliefde uitbunding zonder het moeilijke traject ernaartoe te negeren."

(S)EXPERIMENT is te zien op zaterdag 22 oktober.
De allerlaatste kaartjes te koop via onze website, klik hier

---------------------------------------------------------------------------------------------

Al deze voorstellingen zijn te boeken via onze website.

Wij hopen je snel te zien in ons en jouw theater!

Read 160 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N