Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 15 november 2022 14:19

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

Written by
Rate this item
(0 votes)
Facebook
Website
Instagram

Prachtige Cabaretvoorstelling van Andries Tunru
zaterdag 26 november 2022

Boldertheater: Andries Tunru 'In Theorie'

Andries Tunru, misschien ken je hem, misschien weet je nog dat hij bij de Slimste Mens in de finale verloren heeft van Snollebollekes, misschien heb je Andries gezien bij de quiz ‘Weet ik veel’ op 6 november j.l., misschien weet je ook dat Andries een fantastisch cabaretier is? Vind je het ook leuk om hem beter te leren kennen? Dat kan zaterdag 26 november als hij zijn erg leuke cabaretprogramma presenteert in Den Bolder in Waspik, als één van de eerste theaters in Brabant. Super leuk voor jong en oud! 

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

Datum: 26 november 2022

Prijs: € 17,50

Aanvang 20:15 uur

Tickets: klik hier

Leuk filmpje:
 

Read 44 times

Leave a comment