Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 20 januari 2023 10:37

De Kring | Start 2023 met een lach!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Start 2023 met een lach!

2023 belooft weer een jaar vol cabaret te worden in De Kring! 

Luister naar eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en steengoede grappen met Rene van Meurs of ga mee op een zoektocht naar totale vrijheid met Lenette van Dongen

Geniet in de kleine zaal met de meiden van n00b, de eerste avondvullende stand-up show van Kim Schuddeboom en prijswinnend cabaretier Martijn Kardol. Ook kan je naar de finalistentour Ik Ga Stuk komen van het BNNVARA-programma onderweg naar een glansrijke carrière als cabaretier.

2636
René van Meurs
do 30 mrt 2023 20:00
Grote zaal

Eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en steengoede grappen. René van Meurs staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Want met al zijn levenservaring en goeie gedrag moet hij er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden enzo. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wilt dollen? 

Tickets & info

Boek deze voorstelling met theaterdiner!

Ontdek nieuw cabarettalent
Ongeschreven
Kim Schuddeboom
wo 8 mrt 2023
Kleine zaal

Kim Schuddeboom gaat haar eerste avondvullende stand-up show maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. 

Tickets & info
De Situatie
Martijn Kardol
vr 10 mrt 2023
Kleine zaal
Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuut Bang loste hij de verwachtingen moeiteloos in en ook opvolger Welkom bleek een voltreffer.
Tickets & info

Boek deze voorstelling
met theaterdiner!

Dat doet ze anders nooit
Lenette van Dongen
za 18 mrt 2023 20:00
Grote zaal

Na de bevrijdende explosie in haar vorige voorstelling Paradijskleier gaat Lenette van Dongen in haar nieuwe show een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Wie zou ik nog meer kunnen zijn, vraagt ze zich af. Is er iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? 

Tickets & info

Boek deze voorstelling met theaterdiner!

De cabaretiers van de toekomst
n00b speelt n00b
n00b
wo 1 feb 2023
Kleine zaal

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. 

Tickets & info

Boek deze voorstelling
met theaterdiner!

Ik ga stuk
Finalistentour
do 2 mrt 2023
Grote zaal

De finalistentour Ik Ga Stuk! tourt voor het eerst door Nederland. Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: doorbreken als cabaretier. 

Tickets & info
Wil je e-mails met dit onderwerp niet meer ontvangen? Verander jouw voorkeuren hier.

De Kring Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal

Communicatievoorkeuren    |    Afmelden    |    Nieuwsbrief niet goed zichtbaar?
Read 29 times Last modified on vrijdag, 20 januari 2023 11:02

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N