Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 18 november 2022 11:46

De Kring | Decembercadeaus van De Kring

Written by
Rate this item
(0 votes)
De feestdagen komen er weer aan!

December is de maand van feestdagen en cadeaus, ook bij De Kring! We hebben twee toffe decemberacties die vanaf vandaag in verkoop zijn: het kleine zaal abonnement en het toneel- en dansabonnement. Ook Black Friday komt er weer aan! Houd onze socials en website goed in de gaten voor mooie kortingen. 

Geniet ook van een avond vol gelach en leuke typetjes bij Plien & Bianca. De voorstelling is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij! Ook hebben we een leuke tip bij onze buren in Bergen op Zoom. Een toffe voorstelling van Alex Agnew. 

Wie verras jij met een theaterabonnement?

In samenwerking met de artiesten heeft theater De Kring de hele maand december twee geweldige decemberacties. Leuk om cadeau te doen in de feestmaand aan je dierbaren of aan jezelf. Voor maar € 99 bezoek je in de periode januari t/m juni 2023 alle 50 kleine zaal voorstellingen of alle 22 toneel- en dansvoorstellingen.

Lees meer
En nu dan?
Plien & Bianca
wo 23 nov 2022 20:00
Grote zaal

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor.

Ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Meer informatie lees je op de website.

Info & tickets
BLACK FRIDAY!

Vrijdag 25 november start Black Friday. Houd onze socials en website goed in de gaten voor mooie acties! To be continued... 

Wake Me Up When It's Over
Alex Agnew
do 24 nov 2022 20:00
Theater De Maagd Bergen op Zoom

Donderdag 24 november speelt een toffe voorstelling bij onze buren in Bergen op Zoom! Alex Agnew vertelt over hoe hij de afgelopen coronajaren heeft beleefd en laat zien wat het doet als je een komiek twee jaar lang in zijn hoofd opsluit.

Info & tickets
 
Read 39 times Last modified on vrijdag, 18 november 2022 14:54

Leave a comment