Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 25 november 2022 10:08

De Kring | Black Friday | 50% korting op voorstellingen

Written by
Rate this item
(0 votes)

Beste theodoor,


Het is Black Friday! Vanaf vandaag tot en met maandag 28 november koop je met 50% korting je tickets op een geselecteerd aantal voorstellingen! Gebruik kortingscode BLACKFRIDAY (bij 'De regels van Floor' kortingscode FLOOR) op onderstaande zes voorstellingen en geniet van een middag of avond theater voor een leuke prijs! 

1 december opent de Adventskalender bomvol toffe acties, video's en verrassingen! Tel jij ook met ons mee af naar het nieuwe jaar? Of kijk je al uit naar carnaval? Voor de jeugdige Tullepetaonen organiseren we het Colabal en het Sjansbal. De kaartverkoop start woensdag 30 november om 13.30 uur. 

De Kring Adventskalender 2023!

Elke dag maken we samen een vakje open en komt er een verrassing tevoorschijn! Dit kan een video zijn van jouw favoriete artiest(en), een korting op een voorstelling of een leuke activiteit in Roosendaal. 

Lees meer

Sjansbal & Colabal
Start kaartverkoop 30 november 13.30 uur

Sjansbal
vr 17 & za 18 feb 2023
Kleine zaal

Op vrijdag 17 februari en zaterdag 18 februari organiseert de Kwakkelkooi het Sjansbal, voor iedereen met een geldige schoolpas die lekker wil tullepeteren tijdens carnaval! 

Colabal
zo 19, ma 20 & di 21 feb 2023
Kleine zaal

Colabal! De carnavalsavond voor de jeugdige Tullepetaonen van 10 t/m 13 jaar in De Kwakkelkooi. Steel de show in je sjiekste Tullepetaonepak. 

BLACK FRIDAY ACTIE
50% KORTING T/M
MAANDAG 28 NOVEMBER

Invites
Club Guy & Roni
di 10 jan 2023
Kleine zaal
Om talent bij een groter publiek onder de aandacht te brengen, vraagt Club Guy & Roni aan dansmakers nieuw werk te maken.
Info & tickets
Swinging On A Star
Dennis van Aarssen & de DVA Bigband
vr 13 jan 2023
Grote zaal
In Swinging On A Star trakteert Dennis je op een avond vol met heerlijke oude muziek en nieuwe songs van o.a. Frank Sinatra en Michael Bublé. 
Info & tickets
Naar de overkant...
Afslag Eindhoven
do 2 feb 2023
Kleine zaal

Afslag Eindhoven legt met deze ontroerende en pakkende voorstelling de diepere laag van carnaval bloot: die van fysiek bezinningsritueel.

Info & tickets
GOOD BOY
Jürgen Theuns
vr 3 mrt 2023
Kleine zaal
Een persoonlijk verhaal over seks, liefde en echtheid: Jürgen geeft zich bloot. Ontvang korting met een Wage Gap Ticket.
Info & tickets
De Regels van Floor (8+)
naar de boeken van Marjon Hoffman
vr 5 mei 2023 - vr 5 mei 2023
Grote zaal

Een humoristische familievoorstelling over herkenbare gezinsproblemen. Naar de boeken van Marjon Hoffman

LET OP: kortingscode FLOOR

MAX. 100 TICKETS BESCHIKBAAR

Info & tickets
Hiroshima in een kinderziel
Ryan van den Akker
di 16 mei 2023
Kleine zaal
Hiroshima in een kinderziel is een muzikale solovoorstelling, geschreven en gespeeld door Ryan van den Akker.
Info & tickets
 
Read 110 times Last modified on vrijdag, 25 november 2022 10:34

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N