Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

zaterdag, 01 oktober 2022 09:51

De Kring | Binnenkijken & werken bij De Kring, Steven Brunswijk en meer...

Written by
Rate this item
(0 votes)
Kijkje achter de schermen

Beste theodoor,

Op dinsdag 18 en donderdag 20 oktober van 09:00 tot 12:00 uur stellen wij De Kring open voor potentiële stagiaires of vrijwilligers. Tijdens de meeloopdagen krijg je een kijkje achter de schermen en vertellen we je alle ins & outs van De Kring. 

Heb je interesse in een stage of vrijwilligers werk bij het leukste theater van Nederland? Meld je dan voor 14 oktober aan via de onderstaande link!


Aanmelden

De Zondagochtendconcerten zijn terug!
Geniet op zondagochtend van de luistermuziek van studenten van de Academy of Music and Performing Arts

Voor €10,- per voorstelling kun je op zondagochtend genieten van heerlijke luistermuziek, gebracht door studenten van AMPA, voorheen Fontys Conservatorium. Deze internationaal georiënteerde muziekopleiding leidt studenten op tot het hoogste niveau muziekkunstenaars.

Het accent ligt tijdens de opleiding op de uitvoering en samenwerking met andere (kunst)disciplines. Laat jezelf tijdens de voorstelling verrassen door prachtige kamermuziek, gespeeld door toekomstige professionals.

Bestel je meteen heel de reeks? Dan ontvang je €2,- korting per voorstelling! Dat is €10,- totaal, oftewel een gratis kaartje voor één van de voorstellingen uit de reeks!

Je bestelt de reeks gemakkelijk via de 'bestel'button boven de voorstellingen via onderstaande knop.

Info & tickets
Bijgeboekt: Alleen Brabanders, Geen Nederlanders!
Steven Brunswijk
za 29 okt 2022 - vr 15 sep 2023
Kleine zaal
Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, wist Steven Brunswijk de harten van vele Nederlanders te veroveren.Hij vindt dat hij is opgegroeid in de mooiste provincie van Nederland: Brabant! Hij houdt van de mensen, de omgeving, maar toch vooral van de taal. 
Info & tickets
Altijd iets om naar toe te leven

We hebben elkaar gemist. Alle artiesten in de theaters door heel Nederland hebben zin om je te zien! Kom vooral binnenkort weer bij ons langs. Zodat je weer kunt genieten van die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten of de ontlading bij een concert. Die magische momenten, die je alleen live ervaart. Wij staan klaar om je met open armen te ontvangen. We hebben zin om je te zien!

Tot in het theater!
Vacature Online Marketeer
18 uur per week

Je bent mede verantwoordelijk voor de (online) publiciteit van De Kring. Je ontwikkelt, monitort en onderhoudt de website, (online) marketingacties en advertentiecampagnes. De nadruk voor jou ligt op e-mailmarketing, social media, Google Adwords, SEO en SEA.

Meer informatie
Read 118 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N