maandag, 22 november 2021 20:01

Podium Bloos december & januari

Written by
Rate this item
(0 votes)
 

Bloosbrief december en januari

We zijn er weer met een heerlijk volle Bloosnieuws! Zo staan onder andere Het Circus van de Man en diverse Belcrum Biossen op de planning. Lees snel verder en kom er alles over te weten!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bloos-nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram, Twitter of LinkedIn.

Het Circus van de Man
Reinout Bongers - PLAN Kickstart X Podium Bloos

Deze voorstelling zou oorspronkelijk al in Podium Bloos te zien zijn tijdens de PLAN Kickstart in Breda. Meer info over de PLAN Kickstart vind je hier!

Over de voorstelling
Het circus van de man is een circuskomedie over de ondergang van de hetero normatieve masculiene man en norm. In een aan lagerwal geraakt circus probeert een stervende circusdirecteur zijn doof, stomme zoon, de clown, en de met zijn seksualiteit worstelende rechterhand, de goochelaar, in het gareel te houden. Zij draaien al jaren geïndoctrineerd mee in een mallemolen van perverse circusacts en een flinke dosis #metoo op de circuswerkvloer. Tot Bianca, de nieuwe goochelassistente, haar intrede doet in het circus. Zij zet de clown en de goochelaar aan het denken, in beweging. Samen, als man en vrouw verbonden, weten ze zich te ontworstelen aan een verstikkende norm, een uitstervend gegeven. Samen luiden ze een nieuw tijdperk in.


Datum: 2 december 2021
Aanvang: 20:30u
Kosten: €10,-

Meer info & tickets >

39Graden
39Graden is een platform voor jongeren met een interesse in cultuur, theater, dans of muziek. Bij 39Graden vind je een community van professionals en jongeren waarbinnen achtergrond of ervaring niet van belang is. Door de verschillende activiteiten door het jaar heen waarvoor jongeren zich vrij kunnen aanmelden vindt er kruisbestuiving tussen talent plaats en worden jongeren uitgedaagd om buiten hun grenzen te banen. 39Graden geeft ze de tools om zich te ontwikkelen en zichzelf en anderen uit te dagen.
 

Deadline aanmelden

Inschrijven voor een van de onderstaande 39Graden projecten is gratis, maar wees er snel bij, want op 1 december 2021 sluiten alle inschrijvingen. Dus ben je tussen de 15 en 21 jaar? Lees  hieronder waarvoor je jezelf kan aanmelden. 
⚑ 39Graden Festival
πŸ“… 11, 12 en/of 13 februari 2022 
❓ Jouw discipline (dans, theater, spoken word en meer)
πŸ‘‰ Het 39Graden Festival is een presentatiemoment voor onze communityleden. Je meldt jezelf, jouw duo of groep aan en ontvangt, na een selectie, een podiumplaats op ons festival. Bij plaatsing kun je coaching ontvangen van professionals uit jouw discipline.
πŸ”₯ Meer info en aanmelden >
🀸‍♂️ 39Graden Urban route
πŸ“… Diverse data (december t/m februari)
❓ Discipline: Urban
πŸ‘‰ De 39Graden Urban Route is een traject waarin experimentele (break)dance centraal staat. Je kan jezelf aanmelden als solo, duo of crew om te werken aan choreografie, creativiteit en stijl. 
Na aanmelding en selectie ontvang je coaching van Roy Overdijk van The Ruggeds. Je bouwt een eigen performance en hebt een podiummoment tijdens het 39Graden Festival in februari 2022. 
πŸ”₯ Meer info en aanmelden >39Graden Festival - februari '22

Jaarlijks bezoeken honderden bezoekers het 39Graden Festival. Verdeeld over drie dagen bezoeken zij presentaties in zes disciplines. Naast alle individuele presentaties omlijnen we het festival met presentaties van de 39Graden Urban route. Sumerschool, Winterschool  en de Intensive.

Op 11, 12 en 13 februari 2022 is er een nieuwe editie. De ticketverkoop start begin januari, wees erop tijd bij!
 
Meer info over 39Graden >

Belcrum Bios - december
Belcrum Bios, een initiatief van Podium Bloos en Chassé Cinema, is dé plek om met je vrienden lekker neer te strijken op een bank en jezelf te verliezen in een fijne film. Van (moderne) klassiekers tot hidden gems, elke twee weken zorgen wij voor de fijnste filmervaring.


Dit zijn de films die we de komende tijd draaien:

My Salinger Year
7 december 2021 - 20:00

Wanneer de jonge Joanna voor een literair agentschap komt te werken, krijgt ze als taak de brieven aan auteur J.D. Salinger te beantwoorden.
Meer info en tickets >

Judas and the Black Messiah
21 december 2021 - 20:00

FBI-informant William O’Neal (LaKeith Stanfield) infiltreert in de Black Panther Party van Illinois met als taak om hun charismatische leider, voorzitter Fred Hampton (Daniel Kaluuya), in de gaten te houden.
Meer info en tickets >
 

❓ Heb je al tickets voor een Belcrum Bios? Onze bar sluit bij aanvang van de bios (20:00 uur), vanwege de huidige maatregelen.⁠ Wij zijn daarom vanaf 19:00 uur open, zodat je nog een drankje vooraf kan nemen. 
Tot binnenkort!
 
 
 
Read 76 times Last modified on maandag, 22 november 2021 20:07

Leave a comment