Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 30 september 2022 15:18

Willem Twee | Uitnodiging Opening 8 oktober, 17:00 - 19:30 Future of Work

Written by
Rate this item
(0 votes)
 
willem2kunstruimte 
Uitnodiging opening Future of Work
8 oktober, 17:00 - 19:30 uur
Willem Twee Kunstruimte
Future of Work is een tentoonstelling, van 8 t/m 30 oktober in Willem Twee Kunstruimte, over macht en onmacht in economie en werk. Vier kunstwerken en een publieksprogramma onderzoeken hoe macht, onmacht en exclusie het economisch domein beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons een toost uit te brengen op de tentoonstelling en de kick off van Future of Work als nieuw hybride samenwerkingsplatform in Den Bosch.
Future of Work is samengesteld door Olga Mink, artistiek directeur van Future of Work Foundation, en Godelieve Spaas, lector Nieuwe Economie aan Avans Hogeschool, in samenwerking met Willem Twee Kunstruimte en de Academie voor Beeldvorming. Samenwerkingspartners zijn Huis73, Avans Hogeschool, Rabo Art Lab, FairWork, Baltan Laboratories en Gemeente ’s-Hertogenbosch.
Programma
17:00: inloop met welkomstdrankje
17:15: openingswoord door directeur van Future of Work Foundation Olga Mink en Mike van der Geld, Wethouder duurzame verstedelijking, financiën en cultuur bij Gemeente 's-Hertogenbosch. 
17:30: kunstenaar Klaas Burger vertelt met Francien Winsemius van het initiatief FairWork over de projecten Camping Kafka en Fair Jobs en Godelieve Spaas speelt de voorstelling STRAF
19:30: einde opening
Meld je hier aan voor de opening! Na de opening kun je naar het concert van urban-jazzband Gare du Nord in Willem Twee Poppodium.
Meer informatie
Publieksprogramma Future of Work
18 t/m 22 oktober
Willem Twee Kunstruimte en buitenlocaties
In aansluiting op de tentoonstelling Future of Work vindt van 18 t/m 22 oktober een uitgebreid publieksprogramma plaats, waarin het denken over economie en de toekomst van werk op verschillende manieren wordt belicht. 
Programma: 
Meer informatie
De Negatieve Selectie
Kunstenaars tonen werk uit de krochten van hun atelier

1 t/m 16 oktober
Spiegelzaal
In de Spiegelzaal van Willem Twee tonen acht kunstenaars van TalentHub Brabant Jump! hun 'negatieve selectie': werken die zij eerder lieten afvallen voor  de selectie van een tentoonstelling. Curator Elijah van Soldt vond dit een interessant gegeven om deze werken juist wel te tonen. 
 
Jump! is een talentontwikkelingstraject van Provincie Brabant voor jonge beeldend kunstenaars en kunstprofessionals in Brabant.
Op zaterdag 8 oktober van 17:00 tot 19:30 uur proosten we op de tentoonstelling samen met de kunstenaars en curator. Dit is onderdeel van de opening van Future of Work
 
Kunstenaars: Sanne Bax, Fatima Beker, Mike Dings, Zoë d’Hont, Ema Vanekovà, Nina van de Ven, Teun Welten, Hussel Zhu.
Meer informatie
Read 132 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N