Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

dinsdag, 22 november 2022 08:59

Willem Twee concertzaal | Warme klanken voor het koude weer

Written by
Rate this item
(0 votes)
willemtwee
Yorick van Norden - McCartney & Me
Donderdag 24 november 20:30
Net als de iconische ex-Beatle speelde van Norden ooit in de Liverpoolse Cavern Club en nam hij onlangs een album op in de legendarische Abbey Road studio.
Over Yorick’s voorlaatste album The Jester schreef de Volkskrant: ‘Voor de nieuwe van Norden laat je de nieuwe Paul McCartney gerust even liggen.’
Bossche Jazzsessie
Vrijdag 25 november 20:30
Tijdens de Bossche Jazzsessie wordt aan professionele jazzmuzikanten en goede amateurs een podium geboden om samen te spelen. Ook beginners met affiniteit voor jazz en een redelijke beheersing van hun instrument zijn welkom.
Anna Rune
Zaterdag 26 november 20:30
Met het album wil ze een conversatie starten met het publiek over kwetsbaarheid, eigenliefde en allesverwoestende, doffe ellende.
"In kunst zie je de persoonlijkheid terug van de mensen en daarom ga ik er heen. Maar ook om te ontspannen, leuke kleurtjes, bouncende ritmes, prettige chaos...
Sasha Witteveen - Dutch Classical Talent
Zondag 27 november 11:00
Sasha Witteveen voert je mee vanuit de duisternis naar het licht. Als thema voor haar concert citeert ze Martin Luther King: ‘Duisternis kan geen duisternis verdrijven, alleen het licht kan dat.’ Dat bereik je bijvoorbeeld door een dramatische overgang van mineur naar majeur.
Nieuw: Flexwerkplekken bij Willem Twee
Flexwerkplekken beschikbaar bij Willem Twee Boschdijkstraat 100
Read 53 times

Leave a comment