Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

vrijdag, 25 november 2022 10:01

Willem Twee concertzaal | Opening Bianca Tangandeprijs 2022: Shirley Welten & Fang Mij | Dit weekend: Kijken naar Kunst van nu en Koen Kievits

Written by
Rate this item
(0 votes)
willem2kunstruimte
Opening 3 december: Thuisbasis - Fang Mij & Shirley Welten, winnaars Bianca Tangandeprijs 2022
t/m 15 januari 2023
Spiegelzaal
Willem Twee Kunstruimte nodigt je uit voor de opening van de duotentoonstelling Thuisbasis van Fang Mij en Shirley Welten op zaterdag 3 december van 16:00 tot 18:00 uur in de Spiegelzaal van Willem Twee muziek en beeldende kunst.
Willem Twee reikt dit jaar eenmalig de Bianca Tangandeprijs uit aan Fang Mij en Shirley Welten. De prijs is opgedragen aan de in 2019 overleden kunstenaar Bianca Tangande. Zij speelde een belangrijke rol in het culturele leven van ’s-Hertogenbosch en wist mensen te verbinden en enthousiasmeren voor de kunsten. De tentoonstelling Thuisbasis wordt georganiseerd ter ere van de prijs.
Openingsprogramma:
16:00 Inloop met welkomstdrankje
16:15 Welkomstwoord
16:30 Borrel
18:00 Einde opening
Thuisbasis wordt geopend in aanwezigheid van de kunstenaars en de familie van Bianca Tangande en is te zien t/m 15 januari 2023. 
We hopen je te mogen verwelkomen op deze opening!
Meer informatie
Dit weekend te doen in de Kunstruimte:
zondag 27 november 11:30 - 13:00 Kijken naar Kunst van Nu
Kunsteducator Marie-José Eijkemans gaat aan de hand van een 'conversation piece' in op de tentoonstelling en het werk van Elise 't Hart. Ze legt verbanden tussen haar werk en dat van andere geluidskunstenaars. Het 'conversation piece' is een object dat door de kunstenaar is uitgekozen en een verhaal, gevoel of sentiment oproept.
Als onderdeel van de lezing wordt er koffie, thee en iets lekkers geserveerd. Je kunt ook een lezing + lunch bestellen.
Koop nu je tickets via onze website!
foto credit: Ben Nienhuis
Meer informatie
Laatste kans: Koen Kievits - Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen
t/m 27 november
Dit weekend is de laatste kans om de solotentoonstelling van Koen Kievits te bekijken in onze spiegelzaal!
In Kievits’ recente werk keert hij de definitie van ‘beeld’ binnenstebuiten: wat maakt een beeld? Hoe nemen wij beelden waar? En wat gebeurt er met onze blik als een foto helemaal geen afbeelding bezit? Door de oppervlaktes van zijn vaak fotografische werken te schuren, kreuken of aan te passen, probeert hij ruimtelijkheid te geven aan het platte beeld.

Foto credit: Koen Kievits
Meer informatie
 
Willem Twee Kunstruimte
Boschdijkstraat 100
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Read 78 times Last modified on vrijdag, 25 november 2022 11:10

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N