Print this page
dinsdag, 12 april 2022 17:12

Willem Twee concertzaal Nieuws

Written by
Rate this item
(0 votes)
willemtwee
Coal Harbour + Kaja Draksler (solo)
Coal Harbour presenteert een modern muzikaal sprookje met geanimeerde visuals
Vrijdag 15 april 20:30
Kaja Draksler (piano) behoort tot de grootste, creatieve en eigengereide jazztalenten ter wereld.
Coal Harbour is een eigenzinnig Rotterdams collectief dat het experiment niet schuwt. Met filmische composities en schurende improvisaties vervagen zij de grenzen tussen jazz en klassieke muziek. Een klein orkest met de intimiteit van een kamermuziekensemble. Na hun succesvolle debuut JOLT (2018) maakt Coal Harbour met Feedforward voor het eerst een project waarbij beeld en muziek samensmelten.
Componist en pianist Robert Koemans schreef voor het project een twaalfdelige instrumentale suite die als multidisciplinaire voorstelling op de planken komt.
Vooruitlopend op volgende week:
Ekaterina Uvarova, klassieke gitaar
Lunchconcert
Woensdag 20 april 12:30
Info @ tickets
Meskerem Mees
Woensdag 20 april 20:15
Duo Mader & Papandreopoulos
Zondag 24 april 11:00
Info & tickets
Tip bij de buren: Horn of Plenty
Een festival georganiseerd door Theater aan de Parade
Vrijdag 22 tot en met zondag 24 april
Van 22 t/m 24 april presenteert onze trouwe buur en partner in crime Theater aan de Parade: Horn of Plenty. Een nieuw blaasmuziekfestival in samenwerking met Nederlandse bekendste trompettist Eric Vloeimans. Het wordt een kleurrijk spektakel waar allerlei muziekstijlen versmelten met elkaar. Theater aan de Parade en Eric willen hiermee laten zien dat er muzikaal zoveel meer kan dan vaak wordt gedacht. Kom genieten van extravagante optredens, intieme concerten en neem deel aan de XL Play Along van Jeroen Doomernik!

Exclusief voor Willem Twee: op zaterdag 23 april betaal je slechts € 25,- voor ‘Horn of Plenty’ in plaats van € 59,50. Bestel nu je kaartje via deze link:
Read 311 times
Super User

Latest from Super User