Plusmode | De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting

youkoutlet

De Yoek sale in de Yoek outlet tot 50% korting
Onze online grote maten outlet is speciaal voor jou het hele jaar geopend. Shop trendy plus size kleding in de sale met hoge kortingen op de Yoek collecties.

Grote maten sale
In de Yoek outlet vind je moderne grote maten kleding voor vrouwen, van maat 38 tot en met maat 58. Van speciale aanbiedingen tot promoties: de Yoek mode met korting. De sale geldt op plus size broeken, grote maten jeans, warme jassen in grote maten en onze moderne jurken in grote maten. We hebben geweldige looks voor lage prijzen in onze outlet. Dress for less!

 Naar deze outlet

maandag, 23 januari 2023 16:01

Willem Twee concertzaal | Luisteren, spelen, opnemen en monteren

Written by
Rate this item
(0 votes)
willem2toon
Lunchconcert: Liedduo Fleur en Babette
Woensdag 25 januari 12:30
Babette en Fleur dompelenu onder in een liederenprogramma onder het thema van
“Komen en Gaan”, met als inspiratiebron Robert Schumann’s prachtige liedcyclus op. 90. Ze vertellen over nieuwe liefde, maar ook over afscheid nemen, over de kleuren van de de dag en hoe die verdwijnen tot in duisternis van de nacht.
Een dynamisch programma dat zich over verschillende stijlperiodes uitstrekt. U hoort liederen van Robert Schumann, Samuel Barber, Aaron Copland, Maurice Ravel, Claude Debussy, August De Boeck en Richard Strauss.
De Bossche Jazzsessie
Vrijdag 27 januari 20:30
Tijdens de Bossche Jazzsessie wordt aan professionele jazzmuzikanten en goede amateurs een podium geboden om samen te spelen. Ook beginners met affiniteit voor jazz en een redelijke beheersing van hun instrument zijn welkom. Er is altijd een backline aanwezig voor een pianist en/of gitarist, een bassist en een drummer. De concertzaal zorgt voor een zanginstallatie en een geluidstechnicus. De jazzsessies staan onder leiding van contrabassist Martin Senders.
Tape Workshop (i.s.m. Beeld & Geluid)
 Zaterdag 28 januari 13:00 uur
Tijdens deze Tape Workshop op zaterdag 28 januari krijg je een introductie in het werken met tape als compositietool. Onder begeleiding van Mark van den Heuvel en het studioteam leer je over verschillende bandrecordertechnieken en ook over het werken met cassettes. Je leert opnemen, monteren en loops maken met als uiteindelijk doel een presentatie op zondag 29 januari tijdens de expositie Silent Serenade in de Willem Twee Kunstruimte.
Flexwerkplekken bij Willem Twee
Flexwerkplekken beschikbaar bij Willem Twee Boschdijkstraat 100
Willem Twee Toonzaal
Prins Bernhardstraat 4
5211 HE 's-Hertogenbosch
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Read 45 times

Leave a comment

winkelbeter koopjeshoek

koopjeshoek

Al doende komen we bij het maken van Winkelbeter niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen tegen, maar ook sites die zich specialiseren op de verkoop van producten tegen lagere prijzen. Het gaat dan om bijvoorbeeld gecontroleerde internetretouren , restpartijen en speciale aanbiedingen . Omdat het leven al duur genoeg is verzamelen we dat alles in onze speciale koopjeshoek. Doe er je voordeel mee!

Naar de winkelbeter koopjeshoek

 

N